Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Δεν θες να καταλαβεις....Η διαφωνια για το Βαν Αλεν ειναι επι προσωπικου?
Ελεος βρε Νικο.Δηλαδη να μη διαφωνουμε,να μη συζηταμε,γιατι ισχυει το περι ορεξεως,και καποιος θα παρεξηγηθει ή θα θεωρησει τη διαφωνια προσωπικη επιθεση...Μαλλον θα πρεπει να ανατρεξεις σε παλια αφιερωματα απο εδω μεσα για να καταλαβεις τι θα πει αγριος τσακωμος για μουσικες διαφωνιες.Οι οποιες μαλιστα ηταν αφορμη για μεγαλες φιλιες...Μην λοιπον θεωρεις την οποιαδηποτε διαφωνια επιθεση.

Εξαιρετος κιθαριστας ο Εντι αλλα μεχρι εκει.Πολυ λαδι αλλα απο τηγανιτα (συνθετικα μιλαω) ελαχιστα.

Πάνο το συνεχίζεις και δεν φταίω (πάλι) εγώ για αυτό. Μάλλον εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις, αλλά δεν θα ζητήσω έλεος...

Έχει μεγάλη διαφορά η διαφωνία τύπου "είναι καραγκιόζηδες και τελειωμένοι" από το "ποιοι τους παρακολουθούνε? χειρουργοί από το Μιάμι" ή "όλα σε ένα κουβά" ή πολλά ακόμη που μπορώ να θυμηθώ από παλαιότερα...

Έχω "εκπαιδευτεί" από τη δουλειά μου να αποδέχομαι την διαφωνία ακόμη και την απόρριψη των προτάσεων μου (1 στις δέκα περνάνε - έτσι είναι το σύστημα...).

Δεν έχω όμως συνηθίσει το χαρακτηρισμό (έμμεσα ή άμεσα) οποιουδήποτε γιατί έχει διαφορετικές προτάσεις- ιδέες... Καλύτερα δεν μπορώ να στο εξηγήσω...

Αυτό θα πρέπει να το αποδεχτείτε οι συνομιλητές μου, δεν αλλάζει με τίποτα...

:grinning-smiley-043-bye-

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Η αμοιβαία κατανόηση Δημήτρη δεν έχει κανένα όριο!
Σίγουρα ανάμεσα στις προτιμήσεις σου/μας υπάρχουν μουσικές που κάποιοι άλλοι γελάνε μαζί τους... Κανένας δεν έχει δικαίωμα να το γυρνάει σε προσωπικό με υπονοούμενα του τύπου, "όλα στον ίδιο κουβά"... Και αν το έχει θα πρέπει να έχει ανοχές σε αντίστοιχα σχόλια του άλλου... Τρίτη λύση (για μένα) δεν υπάρχει...
Δεν σε παρεξήγησα πάντως, γιατί θυμάμαι πόσο ωραία είχες αντιμετωπίσει το θέμα Γκλόρια Εστεφάν (το εννοώ...)
Δεν είναι θέμα υπονοούμενου να βάζεις τον ozzy μαζί με τους άλλους. Είναι αλήθεια. Πικρή. Λες απλά, εγώ θα τρελλαινόμουνα να πάω να δώ Page, Ozzy, Floyd, Καρρά...(Ραφαέλλα εννοώ):flipout:

Η Gloria πού κολλάει? Εχει κανείς πρόβλημα με τη Gloria?:violent-smiley-030:

Πάνο όσον αφορά τη διαφωνία αυτό λέω και εγώ, αλλά αν κάθε φορά που γράφω στη μουσική κατηγορία πρέπει να αντιμετωπίζομαι με επιθετικότητα (προσωπική-όχι για τις προτιμήσεις μου, αυτό δεν με πειράζει...) να σας κάνω τη χάρη... έτσι κι αλλιώς λίγα posts έχω και τα περισσότερα για τους U2, δεν χάνετε και τίποτα...

Δεν είναι θέμα ποστς. Και 10 να είχες και 100000 αν μπέρδευες τον Ozzy με τους άλλους πάλι θα τα άκουγες.

Τώρα για τους Van Halen να μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι θα περνούσα πολύ καλά σε μια συναυλία τους, όπως και εγώ για σένα ότι πιθανώς θα περνούσες άσχημα... Όσο δε για τον Eddie για μένα ήταν περίφημος, ανάμεσα στους κορυφαίους κιθαρίστες του είδους του και δίκαια μέλος του Hall of Fame...

αλλά περί ορέξως...

ΥΓ είδες? ούτε "τι άλλο θα ακούσουμε", ούτε γιούργια, ούτε κανένα άλλο προσωπικό σχόλιο...

Mήν λές τέτοια γιατί θα βγεί ο Supersonic και θά μάς μπανάρει καί τούς δυό.:flipout::flipout:
Ειναι fan τού Demis..
Eιδικά αποσο θυμάμαι τρελλαίνεται μέ εκείνον τόν δίσκο πού φορά μιά ψάθινη καπελλαδούρα και μοιάζει νάναι ζωσμένος με φυσεκλίκια..
Κάτι μεταξύ Γιάννη Βόγλη (στά ''Κορίτσια στόν Ηλιο'')καί Emiliano Zapata.:firstprize::flipout::flipout:

Παίζει απόψε στο θέατρο γης by the way στη Σαλονίκη και δυστυχώς έχω πρόβα....:furious3:
Τόσες μέρες ούτε μιά αφίσα...

Ενα ωραίο κομμάτι έχουν:flipout:, και δεν το επαιξαν????

Είδες βρε Γιώργη....αλλά πως να το παίξουν....

εντολές δεν δίνονται διότι, προφανώς, εδώ μέσα δεν γίνονται αποδεκτές.

Δεν εκλαμβάνεται ως εντολή, ελπίζω όμως και να μην εννοείται το "ας προσέχατε"

Supersonic:
"Δεν είναι θέμα υπονοούμενου να βάζεις τον ozzy μαζί με τους άλλους. Είναι αλήθεια. Πικρή. Λες απλά, εγώ θα τρελλαινόμουνα να πάω να δώ Page, Ozzy, Floyd, Καρρά...(Ραφαέλλα εννοώ)

Η Gloria πού κολλάει? Εχει κανείς πρόβλημα με τη Gloria?"

Έτσι... Αυτό καταλάβατε και παλαιότερα... ότι αυτά που αναφέρω ως μεγαλύτερα ή αγαπημένα τα θεωρώ και αντικειμενικά σπουδαιότερα...

Αυτό ακριβώς που γράφεις εννοώ...
"εγώ θα τρελλαινόμουνα να πάω να δώ Page, Μick, U2" κτλ..."

Kαι η πλάκα είναι ότι έχω γράψει ίσα με 300 φορές ότι το "καλύτερο" ΔΕΝ υπάρχει στη τέχνη... Που να μην το έγραφα δλδ... φαντάζομαι τι θα καταλαβαίνατε...

τςπ... πάλι εκτός θέματος είμαι...

-bye-

Τα παραπάνω posts δεν με αφορούν, οπότε θα μείνουν ασχολίαστα...

και επειδή γίνεται κουραστικό γιά πολλούς που ίσως ενδιαφέρονται γιά το event και όχι πως τους βλέπει ο καθένας
εδώ γίνεται αποδεκτό το
μου αρέσουν οι U2
μου αρέσει ο Ντέμης Ρούσος

και όχι το κολοσσιαίοι γενικώς οι U2 και ο Ντέμης.

Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

εντολές δεν δίνονται διότι, προφανώς, εδώ μέσα δεν γίνονται αποδεκτές.

Δεν εκλαμβάνεται ως εντολή, ελπίζω όμως και να μην εννοείται το "ας προσέχατε"

Συμφωνώ.
Καί επειδή βαριέμαι τίς ''ηρωοποιήσεις'' καί τήν μονοπώληση ,επί τούτου ,τής συζήτησης άνευ λόγου και αιτίας μάλιστα,γιά μιά συναυλία,πού όσοι πήγαν τούς άρεσε και πολύ καλά έκαναν πού τούς άρεσε,πάω νά ακούσω Steely Dan μιάς και έχω μισή ωρα ακόμα free.

Δυστυχώς εμείς οι "νεότεροι" έχουμε χάσει πάρα πολλά...

Και εγώ σκέφτομαι τους Floyd αλλά τι να πείς και για Page, Mick, Genesis,Van Hallen, Ozzy (αυτός θα έρθει ξανά τέλη Σεπτεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ... και η μπάντα του τα σπάει!!! Μη το χάσεις...) και τόσους άλλους...

Προσωπικά νοιώθω ότι γεννήθηκα σε λάθος μουσικό χρόνο...

Μου φαίνεται απίθανο να ακολουθήσω ξανά τη πορεία κάποιου group... Δεν αντέχω τους κομήτες και τις απότομες διακοπές...

Ίσως οι Goldplay, οι Radio Head και οι Blur να μπορούν να δώσουν ανάλογα πράγματα στο μέλλον, αλλά και αυτοί απέχουν πολύ...

κουοτάρω τη φράση σου.
Δεν βλέπω κάπου "θα ήθελα πολύ να δω..."

Βλέπω "τι να πεις"...

και επειδή δίνουμε λίγη προσοχή ακόμα και στις παραινέσεις μας, εκεί είναι η ένστασή μου.
Γιά φαντάσου να διαβάσουν το ποστ και να τρέξουν αύριο όλοι στον Ozzy...

Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Συμφωνώ.
Καί επειδή βαριέμαι τίς ''ηρωοποιήσεις'' καί τήν μονοπώληση ,επί τούτου ,τής συζήτησης άνευ λόγου και αιτίας μάλιστα,γιά μιά συναυλία,πού όσοι πήγαν τούς άρεσε και πολύ καλά έκαναν πού τούς άρεσε,πάω νά ακούσω Steely Dan μιάς και έχω μισή ωρα ακόμα free.

χμμμ να προσέξεις τις συνανστροφές σου !:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

κουοτάρω τη φράση σου.
Δεν βλέπω κάπου "θα ήθελα πολύ να δω..."

Βλέπω "τι να πεις"...

και επειδή δίνουμε λίγη προσοχή ακόμα και στις παραινέσεις μας, εκεί είναι η ένστασή μου.
Γιά φαντάσου να διαβάσουν το ποστ και να τρέξουν αύριο όλοι στον Ozzy...

Ξεκίνησα όμως τη φράση μου με το "εγώ"...

Είναι θέμα να έχεις τη διάθεση να καταλάβεις τον άλλο... τότε αυτόματα μπορείς να δικαιολογήσεις και τις αδυναμίες του, ειδικά στην έκφραση.

Δεν πειράζει... ας είναι...
Να το πω όπως το έκφρασες εσύ Δημήτρη... πραγματικά θα ήταν καλύτερο για όλους να το είχα κάνει από την αρχή!
:a0210:

Νικο απο σεβασμο στο παθος σου ..τα 3α πρωτα τραγουδια στα γενεθλια* θα ειναι των U2

τις κορης μου στις 25 Μαρτιου του 2011:D

Ναι μωρέ... εντάξει... δε χαλάω χατήρια...

θα σου φτιάξω ένα σετάκι 5-6 ώρες μουσική να ευχαριστηθούν τα παιδιά...
ελπίζω να μην είναι πάνω από 10 ετών έτσι?:flipout:

ΥΓ Λάρρυ ακόμα περιμένω ρε συ... τι έγινε με ξέχασες??? :call2:

............Πάντως συναυλία σαν του συγχωρεμένου του Gallagher στη Νέα Φιλαδέλφεια και των Police στο κλειστο του Σπόρτιγκ ΔΕΝ πρόκειται να ξαναδούμε...
Παρ' όλο που είμαι :offtopic: δε μπορώ να μη σταθώ σε εκείνη τη συναυλία που μου είχε φανεί ότι ο Gallagher, την είχε "δει" κάπως. Και τον περιμέναμε, τον περιμέναμε να βγει.Στην αποχώρηση τα καπνογόνα έξω από το γήπεδο; Δεν καταλάβαμε από που ερχόντουσαν. Εποχές.....

.....Οσο δε για το Gabriel το 1987 στο Λυκαβηττό, καμμία σχέση σαν σώου με αυτό των U2 ή των Floyd.... Απίστευτος ο Peter στη σκηνή αλλά γενικά ήταν παράσταση, όχι σώου !
My 2 cents ...
Εδώ δεν έχω να πω τίποτα. Είχα πάει στις 2 από τις 3 που είχε κάνει. Με την κοπελιά μου στην πρώτη και με την παλιοπαρέα στη δεύτερη. Στη δεύτερη, είχα καθίσει πίσω από τον ηχολήπτη, και μου είχαν φύγει τα σαγόνια με τη YAMAHA που είχε και με την οποία ζήτημα αν ασχολήθηκε 5-6 φορές όλη τη βραδιά, και η μία ήταν σίγουρα όταν τελείωσε το support group Youssou NDour και θα έμπαινε ο Gabriel.
Μια λεπτομέρεια αφιερωμένη σε όσους πιστεύουν ότι η λεπτομέρεια στον ήχο είναι απόλυτη ανάγκη : Παρ' όλο που δεν θυμάμαι σε ποιο κομμάτι ήταν, ίσως στο San Jacinto τέλος πάντων, ο ντράμερ, ο Manu Cache, χτυπούσε τη στεφάνη στο ταμπούρο. (side stick) Λοιπόν, ο ήχος ξεκινούσε από τη μέση της στερεοφωνικής εικόνας και έσβηνε η αντήχηση του με reverb τελείως αριστερά. Έκανε δηλαδή μία κίνηση σαν "πεφταστέρι"! Το ακούγαμε και δεν το πιστεύαμε! Τέτοια λεπτομέρεια σε Live το 1987! Ακόμη θυμάμαι ότι οι Left - Right ηχοκολώνες ήταν κρεμασμένες σε γερανούς. Αιωρούνταν. Προφανώς για να απαλλαγούν από τυχαίους συντονισμούς. Τα ηχεία χαμηλών, κάτω από τη σκηνή και κατά μήκος. Ένας ήχος Hi End που πιστεύω ότι κανένας δεν θα τον ξεχάσει από όσους είχαν παρευρεθεί.
Συγγνώμη για το κατεβατό αλλά που αλλού να το γράψω;

Υ.Σ. Ευχαριστώ τον Kosh και τον Mourato που μου έδωσαν αφορμή να γράψω τόσο παλιές σκέψεις και εμπειρίες, έστω και offtopic. :D

Παρ' όλο που είμαι :offtopic: δε μπορώ να μη σταθώ σε εκείνη τη συναυλία που μου είχε φανεί ότι ο Gallagher, την είχε "δει" κάπως. Και τον περιμέναμε, τον περιμέναμε να βγει.Στην αποχώρηση τα καπνογόνα έξω από το γήπεδο; Δεν καταλάβαμε από που ερχόντουσαν. Εποχές....

Ο Rory είχε αργήσει γιατί ήταν τύφλα στο μεθύσι ! Ο αδερφός του κολλητού μου είχε δουλέψει στη συγκεκριμένη συναυλία και μάθαμε οτι είχε πιεί 2 μπουκαλάκια Ιρλανδέζικο ουίσκι 1 ώρα πριν αρχίσει η συναυλία ! Αλλωστε, φαινόταν οτι ήταν άσχημα πιωμένος !

Οσο για τα δακρυγόνα, αυτή είναι άλλη ιστορία, αμαρτωλή ...

Δεν ειναι κακο να νιωθεις .. υπερανω . Κακο ειναι να προσπαθεις να πεισεις τους αλλους οτι εισαι . Ειδικα οταν προσπαθεις να με πεισεις οτι ο Παναιτωλικος ειναι απιστευτα ποιοτικοτερος απο τα χρυσοπληρωμενα κωλοπαιδα της Μπαρτσελονα . Φιλε Dalanik it was a BEAUTIFUL DAY in the CITY OF BLINDING LIGHTS . Κριμα ομως για καποιους που ενιωσαν ζηλια η απεχθεια η χλευη για μας που περασαμε καταπληκτικα . Δεν ξερω αν θα καταφερω ποτε να φτασω τα δυσθεωρητα υψη της δικης σας μουσικης ολοκληρωσης . Ειλικρινα λυπαμαι . Αντι το τοπικ να ειναι αφιερωμενο σε αυτους που πηγαν , να πουν πως περασαν , πως ενιωσαν , τι τους αρεσε η δεν τους αρεσε , αρχισατε να λετε την παγιομενη σας γνωμη εσεις που ΔΕΝ πηγατε !!! Και προσπαθητε τεχνηεντως να μας κανετε να νιωσουμε μαλ... Ενας ροκας ειναι πανω απ,ολα δημοκρατης φιλτατοι . Οσο για μας Dalanik.. we will follow till the end of the world !! Στο αφιερωνω http://www.youtube.com/watch?v=EcGQoKbDhO0

Μεσες-ακρες, συμφωνω με τον jazznote. Οπως εχω γραψει και αλλοτε, στειλτε απο ενα e-mail σε καποια απο τα ονοματα που αγαπατε (και τα αγαπαω κι εγω, αλλωστε) και ρωτηστε τους τη γνωμη τους για τους U2. Υστερα, μοιραστειτε μαζι μας τις απαντησεις που θα παρετε.

Λίγες φωτογραφίες από εμένα με το iPhone 4. Φέτος δεν πήρα μαζί μου φωτογραφική, αφού το tour αυτό το είχα δει κ πέρσι στην Ιρλανδία. :a0210:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_0437.JPG
    IMG_0437.JPG
    184.8 KB · Views: 90
  • IMG_0441.JPG
    IMG_0441.JPG
    172.6 KB · Views: 91
  • IMG_0448.JPG
    IMG_0448.JPG
    177.1 KB · Views: 91
  • IMG_0451.JPG
    IMG_0451.JPG
    200.7 KB · Views: 90
  • IMG_0452.JPG
    IMG_0452.JPG
    179 KB · Views: 91

Supersonic:
"Δεν είναι θέμα υπονοούμενου να βάζεις τον ozzy μαζί με τους άλλους. Είναι αλήθεια. Πικρή. Λες απλά, εγώ θα τρελλαινόμουνα να πάω να δώ Page, Ozzy, Floyd, Καρρά...(Ραφαέλλα εννοώ)

Η Gloria πού κολλάει? Εχει κανείς πρόβλημα με τη Gloria?"

Έτσι... Αυτό καταλάβατε και παλαιότερα... ότι αυτά που αναφέρω ως μεγαλύτερα ή αγαπημένα τα θεωρώ και αντικειμενικά σπουδαιότερα...

Αυτό ακριβώς που γράφεις εννοώ...
"εγώ θα τρελλαινόμουνα να πάω να δώ Page, Μick, U2" κτλ..."

Kαι η πλάκα είναι ότι έχω γράψει ίσα με 300 φορές ότι το "καλύτερο" ΔΕΝ υπάρχει στη τέχνη... Που να μην το έγραφα δλδ... φαντάζομαι τι θα καταλαβαίνατε...

τςπ... πάλι εκτός θέματος είμαι...

-bye-

Τα παραπάνω posts δεν με αφορούν, οπότε θα μείνουν ασχολίαστα...

.....και ο ΟZZY έχει τελειώσει, το κακό είναι ότι το ξέρει και ο ίδιος!!

Δεν ειναι κακο να νιωθεις .. υπερανω . Κακο ειναι να προσπαθεις να πεισεις τους αλλους οτι εισαι . Ειδικα οταν προσπαθεις να με πεισεις οτι ο Παναιτωλικος ειναι απιστευτα ποιοτικοτερος απο τα χρυσοπληρωμενα κωλοπαιδα της Μπαρτσελονα . Φιλε Dalanik it was a BEAUTIFUL DAY in the CITY OF BLINDING LIGHTS . Κριμα ομως για καποιους που ενιωσαν ζηλια η απεχθεια η χλευη για μας που περασαμε καταπληκτικα . Δεν ξερω αν θα καταφερω ποτε να φτασω τα δυσθεωρητα υψη της δικης σας μουσικης ολοκληρωσης . Ειλικρινα λυπαμαι . Αντι το τοπικ να ειναι αφιερωμενο σε αυτους που πηγαν , να πουν πως περασαν , πως ενιωσαν , τι τους αρεσε η δεν τους αρεσε , αρχισατε να λετε την παγιομενη σας γνωμη εσεις που ΔΕΝ πηγατε !!! Και προσπαθητε τεχνηεντως να μας κανετε να νιωσουμε μαλ... Ενας ροκας ειναι πανω απ,ολα δημοκρατης φιλτατοι . Οσο για μας Dalanik.. we will follow till the end of the world !! Στο αφιερωνω

φίλε jazznote

κάπου....
κάπου λέμε...
είσαι πολύ μα πάρα πολύ λάθος.
Το τόπικ αν δεν κατάλαβεες ξεκίνησε πολύ πριν αρχίσει, πριν καν φτάσει, η ημερομηνία της συναυλίας
Πρώτον (μιλώ γιά μένα) πήγα, μάλιστα κάνοντας έναν μαραθώνιο και πληρώνοντας περισσότερο από όσο οι χορηγοί της redzone και απήλαυσα ένα ωραίο θέαμα.
Το τι σχέση όμως έχει το τσουβάλιασμα των u2 με τους Stones και τον ozzy και τον eddie αδυνατώ πάρα πολύ, εγώ προσωπικά, αλλά και όλοι οι τακτικοί θαμώνες της μουσικής κατηγορίας να κατανοήσουμε.

Η Κατηγορία αυτή στήθηκε με ιδρώτα (γιά να μην αναφέρω άλλα υγρά) από δεκάδες άτομα, που έκαναν αγώνα να μην γίνονται βάρβαρες εξισώσεις και γενικεύσεις, να μην πέφτει το επίπεδο στα τάρταρα των μ-ύ-δια, και να υπάρχει ένα βήμα γιά απόψεις του καθενός με την προϋπόθεση να μην προσπαθεί να την επιβάλει σε άλλους και αν γίνεται να την τεκμηριώνει ώστε όσοι διαβάζουν να κερδίζουν και κάτι.
Και το επίπεδο αυτό διαφυλάχτηκε με μεγάλη προσοχή.

Δεν υπάρχει χλεύη (ατυχέστατη η φράση σου) υπάρχει τοποθέτηση ανθρώπων που παραβρέθηκαν στην συναυλία και άλλων που έχουν, πως να το κάνουμε, άποψη.
γιά πολλούς το συγκρότημα έχει λήξει (και για μένα επίσης).
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πέρασα καλά, το αντίθετο μάλιστα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να πω ότι έχουν τελειώσει, ότι τα αρπάζουν χοντρά και μας λένε "Είμαστε μπατίρηδες", να φωνάζουν εθελοντές να ανεβούν με κεριά στη σκηνή γιά να "προσευχηθούμε - αμερικάνικα πάντα-) γιά τους κατατρεγμένους του πλανήτη, και ότι βρε αδερφέ ήθελα κάτι περισσότερο.

Δεν ξέρω, γιά κάποιους Αθηναίους να ήταν πολύ που δώσανε τα 35 και να θελήσανε να τους θάψουν, εγώ έδωσα οικογενειακώς ένα 400άρι και ξόδεψα ένα ΣΚ (τόσο μου χρειάστηκε να συνέλθω από το ταξίδι και την αϋπνία) και λέω ότι ναι ήταν καλά ως θέαμα αλλά....ΤΕΛΟΣ.
Μπίζνα είναι.