Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιο ειναι το θέμα...
..για εμας τους νεότερους ήταν μια μοναδική εμπειρία,αφού δεν το 'χαμε ξαναζήσει...
Μάλλον, εδώ, παίζει ρόλο η ηλικία..-bye-

Πέστα βρε Στεφανία εμείς οι νεότεροι τα βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα... τι μπλέκουμε με τους παππούδες? :flipout::flipout:

Χωρίς πλάκα υπήρχαν θέματα στη συναυλία που δεν έχουμε αναφερθεί...

Τόσο το ηχητικό κομμάτι όσο και η απόδοση της μπάντας (αναφέρθηκε σε αυτό ο supersonic και ο Πετρος Μ) αλλά και το είδος του κοινού, το playlist που επιλέχθηκε κ.α., νομίζω ότι είναι θέματα που μάλλον είχαν το ενδιαφέρον τους...

Παράδειγμα, για εμένα θα ήταν χειρότερο η μπάντα να χρησιμοποιούσε περισσότερους μουσικούς... Η μαγκιά για μένα είναι να γεμίσουν το χώρο 3 όργανα και η φωνή του bono... Εντάξει υπήρχαν και βοηθήματα όπως στο "crazy", δε λέω...

Επίσης από συνάδελφο ακούω ότι στην αρένα, αριστερά και λίγο μπροστά από τη σκηνή με τον ηχολήπτη, υπήρχε και εκεί πρόβλημα με τα φωνητικά του bono αλλά ο lary ακουγόταν ξεκάθαρα και έδινε το ρυθμό σε όλη τη συναυλία... Η αρτιότητα σαν μουσικό γεγονός δεν έχει ενδιαφέρον? τι διάολο πεντακόσια ηχεία είχαν - 360ο είναι το όνομα...

Για το θέμα του κοινού/videocameramen δεν πρέπει να πούμε κάτι?

Για τη σαφή θέση που πήρε ο bono για την καταγωγή του Αλέξανδρου?

Για την απουσία τους από την σκηνή περίπου 15-20 λεπτά κατά τη διάρκεια της συναυλίας? Τι διάολο σε μία τουαλέτα κατουρούσαν όλοι τους?

Βασικά δε θέλω να παρεξηγηθώ με το θέμα της ηλικίας...
..απλά εκεί εντοπίζω τη διάσταση απόψεων.. :-)

Bέβαια με την παρέα που πήγα το αγόρι ήταν 43....
...αρα δε βγάζει νόημα....
Κάτι άλλο μάλλον παίζει...
Δεν ξέρω...μπερδεύτηκα!!!

Last edited:
Έτσι την πατάει η νεολαία...:D

Πέραν από τη πλάκα, πιάνοντας κουβεντούλα με πιτσιρίκια στο τρένο και μεταξύ κριτικής super duper ktl γνωστά σε όλους... όλα τα παιδιά είχαν να λένε τα καλύτερα και σίγουρα θα συνεισφέρουν στο ταμείο των U2 ξανά...

Τα περισσότερα έλεγαν ότι "θέλουμε κι άλλο..."

Έτσι έτσι...αφού ξεδώσαμε,εκστασιαστήκαμε..Πόρωση!!!
Αχ εγώ θα ήθελα να παω στους Pink Floyd, η παρέα μου που είχε πάει το '80 μου είπε ότι ήταν μοναδικοι...
..αλλα τι να κάνουμε,δεν είχαμε γεννηθεί τότε ;-P

Δυστυχώς εμείς οι "νεότεροι" έχουμε χάσει πάρα πολλά...

Και εγώ σκέφτομαι τους Floyd αλλά τι να πείς και για Page, Mick, Genesis,Van Hallen, Ozzy (αυτός θα έρθει ξανά τέλη Σεπτεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ... και η μπάντα του τα σπάει!!! Μη το χάσεις...) και τόσους άλλους...

Προσωπικά νοιώθω ότι γεννήθηκα σε λάθος μουσικό χρόνο...

Μου φαίνεται απίθανο να ακολουθήσω ξανά τη πορεία κάποιου group... Δεν αντέχω τους κομήτες και τις απότομες διακοπές...

Ίσως οι Goldplay, οι Radio Head και οι Blur να μπορούν να δώσουν ανάλογα πράγματα στο μέλλον, αλλά και αυτοί απέχουν πολύ...

Kαλά εγώ ήμουν και τυχερή γιατι από σπόντα πήγα...
Δεν τον ακολουθησε η κουμπάρα μου κι έτσι πήρε εμένα:-))
Τέλος πάντων, πάω να διάβασω....γιατί το παράκανα σήμερα!!!
...Και μην τσακώνεστε...ο καθείς και τα γούστα του..:-P

Ρε σεις τι κλάψα είναι αυτή? Οι ''παλιοί'' που μετά από κάποιο σημείο δεν πάνε σε συναυλίες ξέρετε τι χάνουν? Για ρωτήστε εμένα που πήγα σε πολλές φετος...

Για βρείτε τους παλιούς να χουν δει Clutch και Melvins. Για ρωτήστε τους παλιούς τι εστι Tool live. Να δούμε, τι θα σας πουν...

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Θα μπω σε όλα τα νήματα τις μουσική και θα μιλάω για τελειωμένους και δήθεν... Προσέχτε τι γράφετε γιατί θα σας... τρομοκρατήσω... :flipout::flipout:

Φυσικά κάνω πλάκα γράφτε ότι θέλετε, όπως κάνω και εγώ άλλωστε...
Απλά πιστεύω ότι με λίγη τεκμηρίωση παραπάνω θα μπορεί να γίνει και κουβεντούλα να μαθαίνουμε και οι λιγότερο ενημερωμένοι...
Το ότι βγάζουν λεφτά φυσικά δεν είναι επιχείρημα... Όλοι μας στις δουλειές μας βγάζουμε λεφτά και προσπαθούμε να βγάλουμε περισσότερα...

Ας μείνουμε στις συνθέσεις, την ενέργεια, τη δημιουργικότητα και τη φιλοσοφία του group...

-bye-

Μα σε ευρύτερο επίπεδο και η μουσική αλλάζει απ αυτό ακριβώς:ότι καθένας είναι στον κόσμο του με τα δικά του κολλήματα.

Ισχύουν όλα αυτά που λέει ο Τζίμης. Αναμφίβολα. Πολλοί οι τελειωμένοι στο ροκ, ακόμα περισσότεροι στην pop, κορεσμός, μένουν μόνο για τα λεφτά,κλπ αλλά να που ακόμα παραμιλάμε με κάτι...τελειωμένους.

Τι να πεις? It's a madhouse...

Νικόλα οι νέοι έχετε πολύ λιγότερα κολλήματα, είστε πιο ανυχτόμυαλοι και ρουφάτε τα πάντα σαν σφουγγάρι...
Πολλοί λίγοι 40άρηδες μπορούν να σας συναγωνιστούν σε ενέργεια και διάθεση... Μάλλον όταν μας παιρνει η κάτω βόλτα ξαναβγαίνουμε στη γύρα αλλά είναι πλέον μάλλον αργά...

Όταν με το καλό μπεις στο κόλπο δουλειά-οικογένεια θα καταλάβεις...
Ελπίζω βέβαια, σαν το πατέρα σου, να διατηρήσεις την όρεξη και το δυναμισμό σου... αλλά μην το έχεις σίγουρο...

Και επέτρεψέ να σου πω (την άποψή μου) ότι 40 ώρες σερί να παίζουν οι μπόλεκ και λόλεκ, ένα χοροπήδημα του Μick θα έχουν κάνει...

:grinning-smiley-043-bye-

Και επέτρεψέ να σου πω (την άποψή μου) ότι 40 ώρες σερί να παίζουν οι μπόλεκ και λόλεκ, ένα χοροπήδημα του Μick θα έχουν κάνει...

:grinning-smiley-043-bye-

Μπόλεκ και Λόλεκ θεωρείς αυτούς που ανέφερα προηγουμένως?
Γιατί τότε αγαπητέ συνονόματε, προτείνω ανεπιφύλακτα παλινπαιδισμό...:2thumb22sup:

Και εγώ σκέφτομαι τους Floyd αλλά τι να πείς και για Page, Mick, Genesis,Van Hallen, Ozzy (αυτός θα έρθει ξανά τέλη Σεπτεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ... και η μπάντα του τα σπάει!!! Μη το χάσεις...)

τι να πούμε...
αφού τα είπες όλα:furious3:
τους έβαλες σε έναν κουβά και γιούρια....:antlers:

O καθένας με τις απόψεις του και τα κωλύματά του παίδες... είπαμε αμοιβαία κατανόηση...
Να σεβόμαστε όλες τις απόψεις... όσο χαζές κι αν είναι απ´όπου και αν προέρχονται...

-bye-

Νικόλα οι νέοι έχετε πολύ λιγότερα κολλήματα, είστε πιο ανυχτόμυαλοι και ρουφάτε τα πάντα σαν σφουγγάρι...
Πολλοί λίγοι 40άρηδες μπορούν να σας συναγωνιστούν σε ενέργεια και διάθεση... Μάλλον όταν μας παιρνει η κάτω βόλτα ξαναβγαίνουμε στη γύρα αλλά είναι πλέον μάλλον αργά...

Όταν με το καλό μπεις στο κόλπο δουλειά-οικογένεια θα καταλάβεις...
Ελπίζω βέβαια, σαν το πατέρα σου, να διατηρήσεις την όρεξη και το δυναμισμό σου... αλλά μην το έχεις σίγουρο...

Τότε το ''οι νέοι'' δε με περιλαμβάνει γιατί έχω πάρα πολλά. Και γενικά, αλλά στην μουσική ειδικά...

Μα δεν είναι θέμα ενέργειας και αντοχής. Είναι θέμα επιπέδου. Έχεις σκεφτεί πόσοι είναι οι εικοσάρηδες π.χ. που μπορούν να διαβάσουν αυτά που γράφονται εδώ και να μπορούν να έχουν άποψη, επιχειρήματα κτλ? Οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε το πώς ούτε το τι να ακούσουν.

Τα άτομα που έχουμε εδω - που είναι ως επι το πλείστον κοντά σε τέτοια ηλικία που λες ''μεγάλους'' - είναι πολύ μπροστά και θα είναι πολύ μπροστά γιατί αυτά που έχουν ακούσει όπως τα χουν ακούσει, τυπάκια στην ηλικία μου δε θα τ ακούσουν ποτέ. Ούτε καν τα αντίστοιχα τους. Οι 9,8 στους 10.