Συγχωρέστε με αλλά δεν έχω καταλάβει τι ήταν πιο σημαντικό στην ιστορία...η παρουσία των U2 στην χώρα μας,η,το τεράστιο εξωγήινο σκηνικό στο κέντρο του γηπέδου....
Oύτε το ένα ούτε το άλλο...
δεν είχα σκοπό να γράψω γιατί δεν είμαι φαν της μπάντας όποτε νομίζω πως η γνώμη μου περισσεύει και θα φανεί περισσότερο σαν κακιά,,αλλά προσωπικά αρνούμαι να παρακολουθήσω ένα γεγονός όσο φαντασμαγορικό και αν είναι αυτό όταν ξέρω πως δίπλα μου θα έχω χιλιάδες κόσμου (από Βανδη και πάνω) που όχι μόνο δεν θα ξέρει τους στίχους από κάποια (έστω) τραγούδια της μπάντας,,αλλά η μοναδική του επαφή τους με την μπάντα είναι ένα best of που είχε αγοράσει από σπόντα,από πλανόδιο στην παραλιακή,έχοντας πρώτα ξεφαντώσει με τα τελευταία χιτακια (όπως κάθε Σαββατοκύριακο)...
Αυτό έλειπε να κάνω πρώτα έλεγχο, πριν πάω σε μια συναυλία, ποιοι άλλοι θα πάνε...
αμ το άλλο??ποιος ροκάς (με ότι αυτό συνεπάγεται) έχει την σήμερον ημέρα 200 και 300 ευρώ να "πετάξει" σε μια βραδιά??Τι είμαστε??Πλαστικοί χειρουργοί απ το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι??Θυμάμαι παλιά ολόκληρες παρέες ανεβαιναμε για συναυλίες στην Αθήνα και κοιμομασταν στα παγκάκια επειδή δεν μας περίσσευαν λεφτά γιατί το είχαμε σπαταλήσει στο (φθηνό) εισιτήριο,,και τα μεταφορικά...Τελικά για ποιους είναι το ροκ και ποιος είναι ο ροκάς....αυτός που πετάει 300 ευρώ για πλάκα,η αυτός που φτύνει αίμα για να βρεθεί κοντά σε αυτό που αγαπάει??
Από πότε έγινε η ροκ προέκταση της εξάτμισης μιας Πόρσε...
Έλα μου ντε... Αυτό δεν είναι καινούριο βέβαια... Το ίδιο ισχύει και για τους κομουνιστές...
Αλίμονο! Δεν είναι δυνατόν! Οι έννοιες βέβαια είναι ασύμβατες... Κουμουνιστής ή ροκάς = κατά συνθήκη/ανάγκη μη πλούσιος... (Αυτά είναι προνόμια των φτωχών που φτύνουν αίμα...)
Μόνο όσοι είναι φτωχοί μπορούν να καταλάβουν την rock... Oι άλλοι όχι!!!
Βad news Spyros A. Rock και κανόνες δεν πάνε μαζί...
Nα σου θυμίσω (αλλά και σε όλους) ότι έπαιρνες εισιτήριο και με 35 ευρώ για τους U2...
Και να σε πληροφορήσω ότι η γυναίκα μου προχθές χοροπηδούσε σαν παλαβή στην εξέδρα, με πρόβλημα στο μηνίσκο (35 φυσιοθεραπείες για να αποφύγουμε την εγχείρηση...), είχε πάρει 4 χάπια για ένα γαστρεντερολογικό πρόβλημα που αποκτήσαμε τις τελευταίες μέρες και όταν της είπα να προσέχει πήρα την απάντηση "Άντε ρε, δε φτάνει που με ξεσήκωσες μιλάς και από πάνω...!!!!"
Άμα είναι ετσι να απαρνηθω τα πάντα...Άλλωστε είναι ακριβό το εισιτήριο και δεν μπορώ να ανταπεξελθω...Προτιμώ να την βγάζω σε καπνισμένα μαγαζάκια,φωτισμένα από τις φλόγες που ξεπηδούν από τα μάτια όσων ήταν εκεί....
Να μην απαρνηθείς τίποτα... Να συνεχίσεις όπως την βρίσκεις... καλό θα ήταν βέβαια να μην χαρακτηρίζεις τους άλλους που τη βρίσκουν αλλιώς...
Ξέχασα...τέλη Νοέμβρη έρχονται οι Woven hand στο Gagarin με 25 ευρώ είσοδο...είναι και η κρίση στην μέση....
Καλή διασκέδαση... Εύχομαι να περάσεις τέλεια, όπως και πολλοί από μας περάσαμε στους U2!