more peers
AVClub Fanatic
Δεν θες να καταλαβεις....Η διαφωνια για το Βαν Αλεν ειναι επι προσωπικου?
Ελεος βρε Νικο.Δηλαδη να μη διαφωνουμε,να μη συζηταμε,γιατι ισχυει το περι ορεξεως,και καποιος θα παρεξηγηθει ή θα θεωρησει τη διαφωνια προσωπικη επιθεση...Μαλλον θα πρεπει να ανατρεξεις σε παλια αφιερωματα απο εδω μεσα για να καταλαβεις τι θα πει αγριος τσακωμος για μουσικες διαφωνιες.Οι οποιες μαλιστα ηταν αφορμη για μεγαλες φιλιες...Μην λοιπον θεωρεις την οποιαδηποτε διαφωνια επιθεση.
Εξαιρετος κιθαριστας ο Εντι αλλα μεχρι εκει.Πολυ λαδι αλλα απο τηγανιτα (συνθετικα μιλαω) ελαχιστα.
Πάνο το συνεχίζεις και δεν φταίω (πάλι) εγώ για αυτό. Μάλλον εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις, αλλά δεν θα ζητήσω έλεος...
Έχει μεγάλη διαφορά η διαφωνία τύπου "είναι καραγκιόζηδες και τελειωμένοι" από το "ποιοι τους παρακολουθούνε? χειρουργοί από το Μιάμι" ή "όλα σε ένα κουβά" ή πολλά ακόμη που μπορώ να θυμηθώ από παλαιότερα...
Έχω "εκπαιδευτεί" από τη δουλειά μου να αποδέχομαι την διαφωνία ακόμη και την απόρριψη των προτάσεων μου (1 στις δέκα περνάνε - έτσι είναι το σύστημα...).
Δεν έχω όμως συνηθίσει το χαρακτηρισμό (έμμεσα ή άμεσα) οποιουδήποτε γιατί έχει διαφορετικές προτάσεις- ιδέες... Καλύτερα δεν μπορώ να στο εξηγήσω...
Αυτό θα πρέπει να το αποδεχτείτε οι συνομιλητές μου, δεν αλλάζει με τίποτα...