Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Ενημερώθηκα από u2.com ότι γίνονται προεγραφές αντί 50$...
Θα περιμένω να κυκλοφορήσουν κανονικά. Είναι μάλλον νωρίς και θα κινηθώ με τον παραδοσιακό τρόπο. Και φυσικά Αρένα...

Έχεις κάποια άλλη πληροφόρηση?

:flipout:

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Ενημερώθηκα από u2.com ότι γίνονται προεγραφές αντί 50$...
Θα περιμένω να κυκλοφορήσουν κανονικά. Είναι μάλλον νωρίς και θα κινηθώ με τον παραδοσιακό τρόπο. Και φυσικά Αρένα...

Έχεις κάποια άλλη πληροφόρηση?

:flipout:
Οχι την ίδια με την δική σου. Πάντως θα περιμένω και την ticket house. Από κει είχα πάρει για την Θεσσαλονίκη, αρρένα, μπροστά μπροστά μετά από απίστευτο τρέξιμο όταν άνοιξαν οι πύλες, αλλά άξιζε τον κόπο αφού είχα τον ΜΠΟΝΟ στα έξι μέτρα.-bye-:grinning-smiley-043:grandpa:
picture.php

Last edited:
H προπώληση ξεκινά !!

Όσοι είναι μέλη του u2.com και έχουν ειδικό κωδικό προπώλησης, τότε στις 29 Οκτωβρίου 2009 ξεκινά η προπώληση, η οποία λήγει στις 31 του μήνα.

Κατόπιν, στις 2 Νοεμβρίου 2009 θα ξεκινήσει η προπώληση για το κοινό, από τα ταμεία του ΟΑΚΑ.

Από το in.gr αντιγράφω :

"Η είσοδος για τα ταμεία θα βρίσκεται στην Σπύρου Λούη (Πύλη Α) και το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 20:00. Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από το Ticket House στην Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς). Το ωράριο λειτουργίας θα είναι: Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00, Σάββατο: 10:30 – 16:00.

Στη Θεσσαλονίκη, τα εισιτήρια θα πωλούνται, από τις 2 Νοεμβρίου, στο Ticket House, Μητροπόλεως 102. Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα με Παρασκευή 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30, Σάββατο 10:30 – 15:00. Τα εισιτήρια θα πωλούνται επίσης μέσω του διαδικτύου, από την ιστοσελίδα της TicketrPro.

Για την αρένα, η τιμή του εισιτηρίου είναι 65 ευρώ μετρητά (71,50 με πιστωτική). Για καθιστούς, οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τη θύρα ως εξής: 33 ευρώ (36,30 με κάρτα), 100 ευρώ (110 με κάρτα), 165 ευρώ (181,50 με κάρτα). Σε περιορισμένο αριθμό διατίθενται εισιτήρια Red Ζone (μόνο με πιστωτική, 302,50 ευρώ) και VΙΡ πακέτο 330 ευρώ (363 με πιστωτική).
"

239_7.jpg

- Μπονάκο, έλα από το σπίτι το βράδυ να σου δείξω το Νόμπελ που μου δώσανε..
- Μέσα... να φέρω τίποτα?
- Φέρε εκείνο το cdακι που είχατε κάνει με τον Παβαρότι που καιγόσασταν στο βίντεο κλιπ. Το θέλει η Μισέλ να το βάλει ξυπνητήρι.
- Τιμή μου Πρόεδρε.

- Μπονάκο, έλα από το σπίτι το βράδυ να σου δείξω το Νόμπελ που μου δώσανε..
- Μέσα... να φέρω τίποτα?
- Φέρε εκείνο το cdακι που είχατε κάνει με τον Παβαρότι που καιγόσασταν στο βίντεο κλιπ. Το θέλει η Μισέλ να το βάλει ξυπνητήρι.
- Τιμή μου Πρόεδρε.

Μουκ, τα σέβη μου! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Rock'n'Roll for the caring/sharing generation :popcorn:

Κάπως αλλιώς δεν ξεκίνησε το είδος??.....λίγο πιο ασυμβίβαστα μου φαίνεται...
Αλλά για το καλό του πλανήτη να κάνουμε και καμιά υποχώρηση...:grandpa:

Last edited:
Κάθε φορά που ποστάρει κάποιος κάτι για τους U2, βλέπω ότι δημιουργείται θέμα-γκρίνια-πρόβλημα-όπως θέλετε πείτε το...

Δεν ήξερα ότι η μουσική που γράφει κάποιος πρέπει να συμβαδίζει με συγκεκριμένες πολιτικές κινήσεις-απόψεις...

Οι U2 κάποτε έκαναν μαζί με τον Bob Geldof κ 1-2 κινησούλες για την Αφρική πάντως (βλέπε Live Aid)...

Αφήστε στην άκρη τι κινήσεις τέτοιου είδους γίνονται κ αν σας αρέσει το συγκρότημα, απλά ακούστε την μουσική τους....

-bye-

Ευχομαι καποτε να αποκτησω την μουσικη παιδεια και γνωση του μουκιουρουφη . Ωστε να ειμαι και γω σε θεση να κοροιδευω αργοτερα τους οποιους ασχετους που ακουνε μπαντες τυπου U2 . Κοντολογης... θελω να γινω μουκιουρουφης στην θεση του μουκιουρουφη !!!

Ευχομαι καποτε να αποκτησω την μουσικη παιδεια και γνωση του μουκιουρουφη . Ωστε να ειμαι και γω σε θεση να κοροιδευω αργοτερα τους οποιους ασχετους που ακουνε μπαντες τυπου U2 .

Ηρέμησε: πουθενά ο Κώστας δεν κορόϊδεψε 'αυτούς που ακούνε U2' και δεν χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό που αναφέρεις.
Αυτό που σχολίασε είναι η εν γένει στάση και το ήθος τους σε σχέση με ό τι θεωρούσαμε Ροκ μέχρι τώρα. Το να ...συντρώγει (sic) ο αρχηγός του 'μεγαλύτερου ροκ γκρούπ του πλανήτη' με τον ...Πλανητάρχη και την κυρία του, είναι, όπως και να το κάνεις, ένα νέο που δεν μπορεί να περάσει 'στα ψιλά'. Καινούργια ...κόλπα.
Οπως εσύ θεωρείς αυτονόητο το δικαίωμα να σου αρέσουν, έτσι κάποιοι άλλοι έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν αυτό που βλέπουν.
Μας φτάνει η Δικτατορία των media που 'σπρώχνουν' μόνο αυτούς που πουλάνε. Δεν θα 'το βουλώσουμε' κιόλας. Καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του εφόσον δεν θίγει τους συνομιλητές του. Και εφόσον αυτό επιτρέπεται ακόμα. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα κάνουν ό τι μπορούν για να μας φιμώσουν στο προσεχές μέλλον - ήδη 'δεν κουνιέται φύλλο' στα μέσα που ελέγχουν Αυτοί.
Το αν θα το καταφέρουν, ώστε να ...αγαλλόμεθα, όλοι μαζί, στις συναυλίες των εκάστοτε 'χαϊδεμένων' τους, είναι άλλο θέμα.

Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Ευχομαι καποτε να αποκτησω την μουσικη παιδεια και γνωση του μουκιουρουφη . Ωστε να ειμαι και γω σε θεση να κοροιδευω αργοτερα τους οποιους ασχετους που ακουνε μπαντες τυπου U2 . Κοντολογης... θελω να γινω μουκιουρουφης στην θεση του μουκιουρουφη !!!

Μπορείς νά θές να γινεις και αστροναύτης..
Αλλά λογοπαίγνια με τα επώνυμα συμφορουμιτών που γράφουν και επωνύμως δέν θά ξανακάνεις...........
Η Συζήτηση θά περιορίζεται στά μουσικά πλαίσια και σέ μουσικές ´διαφορές´...........

Μιχάλη είχαμε σχετική συζήτηση με τον ΚΡΟΜΠΟΤΙΣ σε pm.

Δευτέρα αγοράζει η γυναίκα μου και από Τρίτη ποστάρουμε και μεις μάλλον τα εισητηριάκια μας (χε χε!)...

Για κανόνισε τίποτα να πάμε μεγάλη παρέα!

YΓ E ρε γλέντια να μας στήσουνε... Η ακόμα χειρότερα να μου τύχει κανά επαγγελματικό στις 3 Σεπτεμβρίου...
(χμ... θα δώσω τα εισητήριά μου στους Κώστηδες!!! ...χούμορ χούμορ :grinning-smiley-043-bye- )

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

(χμ... θα δώσω τα εισητήριά μου στους Κώστηδες!!! ...χούμορ χούμορ :grinning-smiley-043-bye- )

μπά...: οι Κώστηδες, με μεγαλύτερη περιέργεια θα πήγαιναν στον Τόμ Τζόουνς.
Που δεν θα πήγαιναν αλλά...λέμε τώρα :D

:grinning-smiley-043

αν πάλι αλλάξετε γνώμη κερνάω after μπυρόνια σε (φτηνό) μπάρ της αρεσκείας σας.

αν όχι κερνάτε εσείς τα μπυρόνια after σε (ακριβό) μπάρ της αρεσκείας μας :BDGBGDB55: :flipout:

ΥΓ ρε σείς και στα μπουζούκια έχω πάει για την παρέα. Τι στο καλό ούτε να μας βλέπετε δεν θέλετε? Θα περάσετε καλά είμαι σίγουρος και ας μην είσαστε fan του "άρτος και θεάματα"...