Πρεπει να δεις εαν αναφερει κατι σχετικα με αυτη την αποκλειστικη χρηση ο κανονισμος της πολυκατοικιας. Εαν δεν αναφερει και δεν δεσμευεσαι καθολου, πρεπει να το δεις με εναν μηχανικο που θα σου προτεινει διαφορα..νοιμια, ημινομιμα η μη
Παντως κατ'αρχην ειναι καλο που ψαχνεις για δικο σου σπιτι και ευχομαι συντομα να βρεις το πιο βολικο!
Να 'σαι καλα Μιχαλη. Αντε να δουμε.
Βεβαιως θα τον ψαξω τον Κανονισμο, αλλα, ετσι κι αλλιως δεν σκοπευω να...χτισω εκει πανω. Σκεφτομουν απλως, ισως, κατι σε μορφη μεγαλης ντουλαπας για αποθηκευτικο χωρο π.χ. Κια ισως μια δευτερη, σαν "walk-in closet", για εργαστηριακι (και απεξω οι δουλειες, οταν επιτρεπει ο καιρος). Και βεβαια κανα τραπεζακι με καρεκλες κτλ, γιατι η θεα ειναι φανταστικη.
Περισσοτερο, με ενδιαφερει αν βολευει (σχετικα) η ταρατσα για "εργαστηριο". Σιγουρα καποιος που εχει εμπειρια σε αυτο, θα εχει να μου πει πολλα υπερ και κατα που εμενα δεν θα περνανε απο το μυαλο μου.
Πέρα από οποιονδήποτε κανονισμό πολυκατοικίας πρέπει να μιλήσεις με μηχανικό-πολεοδομία. Οτιδήποτε μπει στην ταράτσα θεωρείται αυθαίρετο και χρειάζεται άδεια (με πληρωμή βεβαίως-βεβαίως). Και επειδή υπάρχουν πολλοί καλοθελητάδες γύρω-γύρω (γύρω μας) πρώτα ψάξε το (επαναλαμβάνω άσχετο με καταστατικά πολυκατοικίας)... Ακόμα και ψησταριά χτιστή να θες να βάλεις στον κήπο σου, χρειάζεται άδεια...
Καλησπερα παιδια,
Εχω καποια dexion τα οποια εχουν σκουριασει .
Γνωριζει καποιος με τι θα πρεπει να βαφτουν ετσι ωστε να αντεξουν? (ειναι σε νησι)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.