Η τελευταία παράδοση (
https://avclub.gr/forum/showthread....ε-ξύλο?p=1058468954&viewfull=1#post1058468954) πήγε πολύ καλά και μου είπε η γυναίκα "ρε Κώστα, δεν φτιάχνεις κανέναν καναπέ για το σαλόνι;"
Δεν ήξερε οτι ήδη έχω καταλήξει σε 2-3 σχέδια, ομως δεν τσίμπησα. Το έπαιξα δύσκολος και ως βασικότερο εμπόδια έβαλα την κατάσταση στο γκαράζ όπου
- έχω τα εργαλεία μου σε τσάντες του leroy και του Σκλαβενίτη και για να βρω το οτδήποτε βλαστιμάω
- το γεγονός οτι ουσιαστικά τις δουλειές τις κάνω στο πάτωμα μιας και ο πτυσόμενος πάγκος του lidl είναι για τα απολύτως βασικά και μόνο
"Οκ, τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτο;" με ρώτησε
"Ενα σουκου θέλω να κατεβω κάτω να τα βάλω σε μια τάξη" απάντησα
όπως και έγινε. Είχα αγοράσει 2 ραφιέρες για το εξοχικό της οποίες χρησιμοποίησα για να βάλω τα εργαλία μου. Επίσης είχα δυο πολύ καλά κομμάτια MDF με τα οποία εφτιαξα δυο πτυσώμενους πάγκους. Τέλος είχα ένα πτυσόμενο τραπεζάκι το οποίο το έβαλα για ακουμπιστήρι αλλά τώρα που πρέπει να δουλευω από το σπίτι λογω κορονοιού το χρησιμοποιώ και ως γραφείο μιας και στο σπίτι δεν υπάρχει μέρος για να κρυφτώ από την κόρη η οποία με ξεμυαλίζει για πλάκα.
View attachment 169594
Δεν είναι σουπερ το αποτέλεσμα, ομως είναι σαφώς καλύτερο από την προηγούμενη κατάσταση και πέρνει βελτιώσεις σε πολλά σημεία.