Νομίζω πως έχω κατασταλάξει στο τι θα κάνω. Κάποια που χρησιμοποιώ συχνά θα τα βάλω όλα με τη σειρά και με αναγραφή το μέγεθος να μην παιδεύομαι. Θα επιστρέψω με φώτο.... Καθυστερώ βέβαια λόγω......ζεστης και... εγκυμοσυνης. Κάνω πολύ αργά τα πράγματα αλλά θα τα τελειώσω πιστεύω για να έχω έτοιμο το εργαστήριο να φτιάξω τις μπουμπούνιερες ξύλινες
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ είναι μικρός μάστορας και είναι ο τρίτος κατα σειρά. Αν κρίνω απο τα άλλα δύο το μοναδικό κορίτσι βλεπω να με ακολουθεί. Όσο για τις κινήσεις έχω το νου μου κ γι αυτό καθυστερώ κ τόσο πολύ. Όπου μπορώ και όσο μπορω.... Μετά φωνάζω το συζυγοΜε το καλοοο ο μικρος μαστορας/μικρη μαστορισσα!
(Προσεχε με τις δουλειες τωρα, σκυψιματα και τετοια)
Σε ευχαριστώ! Πάνω από όλα η οικογένεια αλλά για να μην μου κάνουν παράπονα για το χώρο στο εργαστήρι-αποθηκη πρέπει να το αφήσω τακτοποιημενο. Σίγουρα θα κάνω μεγάλο διαλειμμα αλλά πιστεύω πως για τον καθένα μας(καθεμία) εδώ μέσα είναι και ένα είδος ψυχοθεραπεία.Με το καλό Depi117.
Αν & εγκυμονούσα σκέφτεσαι το Εργαστήριο & τα Μαστορέματα τότε η αγάπη σου πρέπει να είναι πολύ μεγάλη για το.... άθλημα αυτό.
Με το καλό.
Σε ευχαριστώ! Ήδη έχω δύο βοηθούς που βαριουντε εύκολα.... Για να δουμε ο τριτοςΜε το καλό "ο βοηθός" και το εργαστήρι.
@Χιωτης: Για να ολοκληρωθεί δεν το βλέπω...![]()
![]()
![]()
Κάθε φορά που μπαίνω μέσα μου κατεβαίνουν και νέες ιδέες για το τι μπορώ να του προσθέσω, να του αλλάξω, να του βελτιώσω.
Ξέρεις πως πάνε αυτά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.