Οικιακό εργαστήριο

Το κοντρα πλακε ειναι σταθερο ξυλο, δεν θα σκευρωσει ποτε σε αντιθεση με το μασιφ ξυλο που αναλογα την υγρασια της εποχης θα εχει αυξομειωσεις. Εαν το κοτρα πλακε ειναι συμηδα και οχι οκουμε ακομη καλυτερα.
Μονο προσεξτε πολυ, οταν πατε σε καταστημα να ρωτησετε τιμη για παχος 4εκατοστα να καθεστε, οι τιμες ειναι διαστημικες. Σιγουρα πιο ακριβο απο πευκο/ελατο.
Ξερω οτι το φυλλο κπ συμηδας (μεγεθος φυλλου 1,25Χ2,50) στα 18χιλιοστα εχει 70ευρω. Οποιος τα εχει ας τα δωσει θα βγει εξαιρετικο. Προτεινω mdf, ενα η δυο φυλλα και ενα λεπτο κπ συμηδα 6χιλιοστα για να αντεξει την κακοποιηση, μετα απο καποια χρονια αλλαζει μονο αυτο και ο παγκος ειναι καινουργιος.

Εχω στην αποθηκη δικο μου ρευμα απο τον πινακα μου, η αποθηκη ομως ειναι εσωτερικη στην εισοδο της πολυκατοικιας και χωρις εξαερισμο η δυνατοτητα για να μπει κατι...πικρα.
ΚΠ οκουμε 4cm στο Reloy εχει 65 το τετραγωνικο. Τους λες την διασταση που θες και πληρωνεις μονο το κομματι που παιρνεις, οχι ολο το φυλλο. Για ενα κομματι 160x80 κοστιζει 83 . Θα θεωρουσα λογικοτερο να αγορασει καποιος δυο κομματια των 2cm που παει 27 το τετραγωνικο. Δηλαδη 11 λιγοτερο απο το 4αρι...

Πλακαζ ελατης 30 χιλιοστα κανει 38 ευρω το 120*60 και σε συνδυασμο με ενα οκουμε 8 χιλιοστα στα 12 ευρω δινει μια πολύ στιβαρη επιφανεια που γινεται καινούργια ανα πασα στιγμη.
Σκεφτειτε το.

Πλακαζ ειναι μασιφ ξυλο συνηθως μαλακο με εκατερωθεν πλευρες καπλαμα, μηπως ενοεις συνθετο;

Πλακαζ
all.jpg

Συνθετη η επικολλητη ξυλεια
ducati2.jpg

Στην ουσια ενα κομμάτι αλουμίνιο ειναι κομμένο σε μηχάνημα.. ποσο να κανει ..

Δεν είναι ένα απλό κομμάτι αλουμινίου ... δες το Video ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στην ουσια ενα κομμάτι αλουμίνιο ειναι κομμένο σε μηχάνημα.. ποσο να κανει ..

Ακριβώς για αυτο ειμαι περίεργος να δω ποςο θα χρεώσουν...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν είναι ένα απλό κομμάτι αλουμινίου ... δες το Video ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εντάξει εχει και τρεις τέσσερις σφυκτηρες...δεν ειναι και τίποτα πολύπλοκο...

Εντάξει, αλλά γιατί δεν επιχειρεις να φτιάξεις έναν πάγκο από ξύλο να σου μείνει κ η χαρά;

Ε θα τον φτιαξω, πληροφοριακα εδω σα το λινκ.
Απλα με τον diy δεν θα ειναι τοσο ευελικτος. Πολλα τα θελω και πως και ποσο θα βγει...

Eδω ειναι ενα μερος του εργαστηριου στο υπογειο οπου υπαρχει μια κατασκευη τυπου dexion η οποια εχει γεμισει με συρταρια απο παλιες ντουλαπες. Τα συρταρια εχουν τοποθετηθει οπως ηταν, το ενα διπλα απο το αλλο.
Με εχει εξυπηρετησει αφανταστα αυτος ο τροπος αποθηκευσης.

16883572127_242b0b83e3_c.jpg

Έτσι μπράβο Μιχάλη να βλέπω πράμα χύμα ....να ανοίγει η καρδιά μου γιατί έχω δει και κάτι άλλα που είναι σαν κρεβατοκάμαρες

Αυτό είπα και εγώ όταν το πρωτοείδα. :2thumb22sup:
Δεν ποσταρα γιατι είπα ότι θα με κράξουν. :AFADF0:

Τα εργαστήρια που δουλεύονται έτσι γίνονται.. 😃

Τα πολύ περιποιημένα ειναι για πετικιουριστ Χάχα 😜

Ναι αλλα βγαζεις ακρη? σιγουρα ξερεις που εχεις τι,αλλα καιμσιγουρα δεν θυμασαι τι εχεις.