Οικιακό εργαστήριο

Σαν καταστημα Lidl ειναι, ποτε ειναι ανοιχτα να ερθουμε να ψωνισουμε κατι που μας λειπουν; :)
Πολυ καλη κατασκευη σου, δεν θα εβαζα τις μεταλλικες γωνιες, θεωρω οτι ειναι ασχημες και δεν χρειαζονται. Γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις ταινια μονος σου με το σιδερο;

Σαν καταστημα Lidl ειναι, ποτε ειναι ανοιχτα να ερθουμε να ψωνισουμε κατι που μας λειπουν; :)
Πολυ καλη κατασκευη σου, δεν θα εβαζα τις μεταλλικες γωνιες, θεωρω οτι ειναι ασχημες και δεν χρειαζονται. Γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις ταινια μονος σου με το σιδερο;

Η σύνδεση του κεντρικού πάνελ με τη βάση ήταν το μεγάλο μου άγχος και χρησιμοποίησα τις γωνίες για να επιτύχω όσο το δυνατόν καλύτερη στερέωση. Για τις ταινίες έχεις δίκιο: μάλλον θα είναι μια μελλοντική "αναβάθμιση" της εργαλειοθήκης (μαζί με τάπες για τις βίδες).

πριν τις βαλεις θα προτεινα να δεις μηπως το φρυδι/μπροστινο στα ραφια ειναι χαμηλο.
Οπςω μου φαινεται αν η κατασκευη φαει κανενα τρανταγμα θα σου πεσουν αρκετα πραγματα

Μια χαρα! Τελικα αξιζε η ιδεα μου. Αν προσθεσουμε και τα κλιπ που πιανουν τα εργαλεια, πιστευω οτι με αυτη την τιμη μπορεις να παρεις δυο για να μην βαζεις βγαζεις τα εργαλεια. Ενα για router και ενα και δισκο. DIY πλακα να εκανες λιγοτερα δεν θα κοστιζε...

ΥΓ Εχω την εντυπωση οτι τα κλιπ ειναι σε μια απο τις συσκευασιες με κωδικο
119916906 κατω κατω.
Τι εγινε τελικα με τη πλακα της wolfcraft? τη πηρε κανεις?

Αν γινει καμια ομαδικη και οντως κανει μονο 15 + μεταφορικα εγω ειμαι μεσα. Δεν το βιαζομαι. Δικο μου χωρο δεν εχω ακομη. Θα αποκτησω τον Ιουλιο. Προς το παρον ολα στο σαλονι, που εχω να καθαρισω σημερα...

photo hosting

Μια προσθηκη στο εργαστηριο για βελτιωση της οργανωσης. Μενει να φτιαξω ακομη ενα για τους μεγαλους.

Φιλος μου, χρονια DIYer, μου ειπε για τον πάγκο που εχει φτιαξει. Δεν εχει καθόλου χώρο και το χρησιμοποιεί στο μπαλκόνι του. Βασίστηκε σε αυτό :
https://m.youtube.com/watch?v=t5YzIwK-g0E
του ζητησα και μου εστειλε φωτογραφίες.

Attachments

• ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0069.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0069.jpg
    124.6 KB · Views: 416
  • ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0068.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0068.jpg
    117.4 KB · Views: 414
  • ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0060.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0060.jpg
    117.7 KB · Views: 413
  • ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0064.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0064.jpg
    107.1 KB · Views: 413
  • ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0061.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0061.jpg
    107.3 KB · Views: 413
  • ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0065.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0065.jpg
    128.2 KB · Views: 412
  • ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0062.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0062.jpg
    120.5 KB · Views: 414
  • ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0063.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0063.jpg
    71.6 KB · Views: 412
  • ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0066.jpg
    ΓŽΒ¦Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ±0066.jpg
    107 KB · Views: 411
Όταν πιάνουν τα χέρια του ανθρώπου κι όταν έχει όρεξη, δε τον σταματάει τίποτα. Χίλια μπράβο στο φίλο σου!
Μπορεί(ς) να δώσει(ς) παραπάνω πληροφορίες για το σύστημα που έχει κάνει για να σταθεροποιείται ο φράχτης;
Και πάλι μπράβο να του πεις.

ΜΠΡΑΒΟ στον φιλο...
Πολυ καλη δουλεια απο το τιποτα...
ΜΑΣ εβαλε τα γυαλια

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Τίποτα πιο αναλυτικές πληροφορίες ή περισσότερες φωτογραφές ή ακόμα αν είναι δυνατόν και σχέδια υπάρχουν;