Αχ βρε Νικόλα , αχ...ορκιστηκα να μην ξανασχολιασω αλλα δεν μπορω να σε αφήσω να κανεις πατάτα αγόρι μου . Το OSB ειναι ότι πιο ακατάλληλο για πάγκο . Ειναι ανάγλυφο και με τον καιρο θα γίνει περισσότερο . Δεν παίρνει τριψιμο γιατι πολυ απλα θα του χαλασεις το εξωτερικό φιλμ και γενικα ΔΕΝ τριβεται και στα σημεία κοπής ειναι εύκολο να ξεφτυσει , να φεύγουν κομμάτια (μην λες ότι ειναι πιο δυνατά τα σοκορα του απο κόντρα πλακε δεν ισχύει) . Για επιφάνεια πάγκου (ειδικα για επεξεργασία ξύλου) απαιτείται λεία-επίπεδη επιφάνεια , χίλιες φορές κόντρα πλακε MDF ακόμα και μελαμινη παρά OSB . Δεν ξέρω τι σου είπε και πως σε παραμυθιασε ο εμπορας , τον ρωτησες αν εχει βάλει σε κανέναν πάγκο ; Κατέχει γενικα απο κατασκευές ή ασχολείται μονο με το εμπόριο ; Έλεος , ούτε καν για πλάτη εργαλείων δεν κανει , η πλάτη πρέπει να ειναι μονοχρωμη σε ουδέτερο χρώμα για μεγαλυτερη διαύγεια των εργαλείων και πιο ξεκούραστη στο μάτι . Και πες ότι για πλάτη το τρως στην ανάγκη , για επιφάνεια πάγκου με τίποτα...έλεος.. Έχεις ξαναβαλει καβιλιες σε OSB που ειναι ενα ανομοιο στο σύνολο του υλικο ; Τι σχέση εχει η τοιχοποιια με OSB που χρησιμοποιούν για μόνωση και λόγο φθηνού υλικού στην Αμερική (3-4 το φύλλο) με έναν πάγκο εργασίας ; Τα έχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου ..
Σκέψου και ψάξου πριν προχωρησεις το πλάνο που αναφέρεις , θα το μετανοιωσεις στην πορεία...
Νίκο κ εγώ θα συμφωνήσω με τον Ηλία. Ξανακέψου το. Εγώ στον πάγκο μου έβαλα διπλό (σάντουιτς) κόντρα πλακέ, κ επειδή τον ήθελα ακόμα πιο κρύο κόλλησα πάνω laminate. Ότι κ να αποφασίσεις, φαίνεται να γίνεται φοβερός!
Εγώ ήμουν ο πρώτος που τα είπα αλλά σταμάτησα.
Ηλία πρέπει να κάνουμε και κανένα λάθος να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.
Θα το δει όταν πάει να τριψει ένα σοκορο πρώτα πρώτα.
Καλημερα δείχνει ωραιος, δεν ξερω απο αντοχή υλικού, αλλα απο ομορφιά ειναι μια χαρα ... Μια ιδεα αν επιτρέπεις ... Μηπως την μπάζα που εβαλες περασια, επρεπε να την βαλεις 3-4 πόντους πιο μεσα για να εχεις ψωμί να πιάσεις κανενα σφικτηρα αν χρειαστει ?? .... Το λεω γιατι και στον δικο μου ετσι το εκανα και ειναι πολυ βολικό.
Δεν τίθεται θέμα εκνευρισμό ρε Νικόλα!!!
Εμείς είτε κάνεις λάθος είτε όχι φιλαράκια θα ειμαστε!!!!!!!!!!!!!
Απλά όπου μπορούμε να προλάβουμε ένα λάθος οφείλουμε να το πούμε!!!
Και εγώ βλέπεις ότι προσπαθώ να δικαιολογήσω και τα αδικαιολόγητα όμως!!![]()
Βρε μπαγασα τωρα μιλησες to the point... Αυτο το εγωιστικο πείσμα σου να μην είχες που δικαιολογεις τα αδικαιολόγητα και ολα τα κουλά ενώ το βλέπεις ότι ειναι λάθος...
Και εγώ βλέπεις ότι προσπαθώ να δικαιολογήσω και τα αδικαιολόγητα όμως!!
Θα δοκιμάσω και θα βγάλω το συμπέρασμα.
Πλέον δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αφού το πήραμε το OSB!!!![]()
Να μην προσπαθουμε ομως να εφευρουμε το τροχο απο την αρχη...
Ολοι οι αξιολογοι, και μη θα ελεγα, παγκοι ειναι φτιαγμενοι ετσι που τουλαχιστον η πανω επιφανεια ειναι με κοντρα πλακε. Οποτε αυτο κατι λεει...
Λοιπόν βάλε το osb και πάρε ένα πολύ ψιλό κόντρα πλακέ και βάλτο από πάνω.
Εγώ για φθηνό πάγκο έχω βάλει mdf το οποίο είναι πολύ καλό μέχρι να σου πέσει πάνω οποιοδήποτε υγρό και να φουσκωσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.