Οικιακό εργαστήριο

Εγω λεω καντα μισα μισα...και ο καιρος θα δειξει ποιος εχει το δικιο...

παρεπιτποντως πρωτη φορα ακουω το υλικο πλακαζ...εχω τοσα πολλα να μαθω ακομα...!!!

Πάντως μπορείς να φτιάξεις και συρτάρια να πατάνε επάνω στις λάμες που έχεις τώρα στον πάγκο .... και αν δεις ότι δεν δουλεύουν άνετα .... βάλε από κάτω εκεί που πατάνε κάτι λάμες με μπίλιες που έχω δει σε βιβλιοθήκες με χοντρά κρύσταλλα που τις βάζανε για να σύρονται τα κρύσταλλα ή στην τελική βάλε οδηγούς συρταρωτούς να πατάνε στις λάμες του πάγκου έτσι και μέγγενη να βάλεις μέσα δεν πρόκειται να κρεμάσει αρκεί να αντέξει ο πάτος του συρταριού.

Δημήτρη πάρε μερικές φωτο από το υπό κατασκευή εσωτερικό οικιακό εργαστήρι. Δεν έχω τελειώσει ακόμα, αλλά με έσκασες με τα PM -bye-

Έχω αφήσει έξω σε 3 ξεχωριστούς πάγκους - τραπέζια, τα 4 μεγαλύτερα (& πολύ "σκονερά") μηχανήματα.
Το παγκοπρίονο (Bosch Pts 10) & το φαλτσοπρίονο (Lidl) μαζί σε έναν πάγκο, τον ξυλότορνο (Boston) & το τραπέζι με το ρούτερ (Verto).
Δεν θα τα βάλω μέσα γιατί γίνεται ο κακός χαμός από πριονίδι & δεν έχω φτιάξει το κύκλωμα της σκούπας (Karcher). Εξάλλου η ταράτσα είναι σκεπασμένη & ο κάθε πάγκος έχει το κάλυμμα του (βλ. μαύρο κάλυμμα από Lidl).

Μέσα τώρα έχει πολύ δουλειά ακόμα.
Είναι 4 πάγκοι & τα εργαλεία - μηχανήματα δεν είναι ακόμα στην τελική τους θέση, αλλά δεν βιάζομαι.
Μην ξεχνάς ότι πριν λίγο διάστημα δεν υπήρχε μέσα σχεδόν τίποτα !

Στις επιμέρους φωτό των ηλεκτρικών εργαλείων φαίνονται (ή έτσι νομίζω) & οι τύποι των εργαλείων που μου ζήτησες.
Για τα εργαλεία μπαταρίας σου είπα τους τύπους στο τηλέφωνο.

A! Υπάρχει & Στερεοφωνικό (Aiwa) που δεν φαίνεται στις φωτό, Φαρμακείο, Πυροσβεστήρας & η Γωνιά με χρώματα & τα σπρέι. Μέχρι τέλος του χειμώνα θα ανεβάσω επάνω ένα παλιό Pc με μια οθόνη + TV (Samsung).

Αυτά τα λίγα, πάω να "δημιουργήσω" τώρα επάνω ένα σκαμπό !

Κώστα σε χαίρομαι και "ατακτοποίητο" ! :D
Αλλά το ποιο καλό το εργαλείο, είναι εκείνο το μπορντώ με τις αλυσίδες !
Ηρεμεί τα πνεύματα ε? :)

Κώστα σε χαίρομαι και "ατακτοποίητο" ! :D
Αλλά το ποιο καλό το εργαλείο, είναι εκείνο το μπορντώ με τις αλυσίδες !
Ηρεμεί τα πνεύματα ε? :)

Καλησπέρα κ. Στέλιο. Ευχαριστώ.

Κωστα το χρησιμοποιεις το σακουλι με τις αλυσιδες...ή περασμενα μεγαλεία...???

& διηγώντας τα να κλαίς (τα 90 ).

Το χρησιμοποιώ μόνο όταν δεν μου βγαίνουν σωστά οι μοίρες στο φαλτσοπρίονο του Lidl.

-bye-

full το οικιακό εργαστήρι ωραίο.

:a0210:

Καλή τακτοποίηση εύχομαι κ.Κώστα.

Σε ευχαριστώ, αλλά δεν μ' αφήνουν οι "παραγγελιές" Πάνο.

Κώστα τά σέβη μου γιά τήν οργάνωση,καί τήν ποικιλία εργαλείων,νομίζω δέν σού λείπει τίποτα πλέον από ηλεκτρικά εργαλεία :worshippy:
Καλή τακτοποίησης συνέχεια εύχομαι.
Επειδή όλοι θά αναρωτιούνται ποίος Δημήτρης είναι αυτός πού έσκασε τόν Κώστα για το εργαστήριο,εγώ δέν είμαι ο "πρήχτης" κατά Κώστα.:flipout:

-bye-

Κωστα μια χαρα τα εχεις βολεψει!!
Προβλεψη για πριονοκορδελα δε βλεπω :)))

Μιχάλη μη με γαργαλάς, έτοιμος είμαι..................................!!

Last edited by a moderator:
Κωστα το χρησιμοποιεις το σακουλι με τις αλυσιδες...ή περασμενα μεγαλεία...???

Κώστα τά σέβη μου γιά τήν οργάνωση,καί τήν ποικιλία εργαλείων,νομίζω δέν σού λείπει τίποτα πλέον από ηλεκτρικά εργαλεία :worshippy:
Επειδή όλοι θά αναρωτιούνται ποίος Δημήτρης είναι αυτός πού έσκασε τόν Κώστα για το εργαστήριο,εγώ δέν είμαι ο "πρήχτης" κατά Κώστα.:flipout:

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Μιχάλη μη με γαργαλάς, έτοιμος είμαι..................................!!
είμαι 99.999% σίγουρος ότι υπάρχει πρόβλεψη χώρου για το εργαλείο...και για αυτό και για μία πλάνη/ξεχονδριστήρα....:grandpa:

Αυτό το...
"δεν σου λείπει τίποτα πλέον από ηλεκτρικά εργαλεία"
θα πρότεινα να μην το χρησιμοποιούμε "ελαφρά τη καρδία"
ΕΝΑΣ και μόνο δικαιούται αυτό τον χαρακτηρισμό

Sent from my C6833 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Αυτό το...
"δεν σου λείπει τίποτα πλέον από ηλεκτρικά εργαλεία"
θα πρότεινα να μην το χρησιμοποιούμε "ελαφρά τη καρδία"
ΕΝΑΣ και μόνο δικαιούται αυτό τον χαρακτηρισμό

Και στα ηλεκτρικά; Νόμιζα μόνο στα μπαταρίας... :operator:

Τι να πω Κώστα; τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες. Ωραίο και ευρύχωρο. Καλές (όπως πάντα) κατασκευές.

Re: Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Και στα ηλεκτρικά; Νόμιζα μόνο στα μπαταρίας... :operator:

Μα και η μπαταρία, ηλεκτρισμό δεν αποθηκεύει/διαθέτει ;
Μπάμπη μου μηπως σε αδικώ ;
Γιατι κι εσυ δεν πρέπει να πηγαίνεις πισω σε συλλογή εργαλείων.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το "μαγαζί".

Η κόκκινη σέγα κόβει μια χαρά σε ότι της έχω βάλει κ σε πολύ παραπάνω mm.
Με έχει εκπλήξει ευχάριστα.