Ωραίος o Toasted αλλά το δικό μου το προτιμώ λίγο πιο σκονισμένο.
Αρκετές αλλαγές στο δικό μου με το κυριότερο το καθάρισμα (πολύ σκόνη έπειτα από τον τεμαχισμό πολλών μαδεριών και δοκαριών για τα τραπέζια, τα φωτιστικά κ.λπ.).
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1) Καθάρισμα (πλην των εργαλείων όπως βλέπετε).
2) Αλλαγές στον πίνακα εργαλείων (βγήκαν τα προηγούμενα και μπήκαν άλλα στην θέση τους)
3) Κατασκευή βάσης για γυαλόχαρτα
4) Κατασκευή βάσεων για τα εργαλεία ρεύματος και μπαταρίας
5) Κατασκευή βάσης για τα δράπανοκατσάβιδα και το κρουστικό κατσαβίδι. Εδώ έγινε μία τρύπα οδηγός για το κάθε εργαλείο και μετά με σφυρί και προσεκτικά χτυπήματα βυθίστηκαν 2 παλιά τρυπάνια και μία εξάγωνη μύτη στο osb.
[BOOK SPOILER]
![]()
![]()
![]()
![]()
[/BOOK SPOILER]![]()
Να ρωτήσω κάτι:
Ένα τέτοιο σύστημα αναρρόφησης μπορεί να είναι αποδοτικό με μια σκούπα έστω και καλή ή αυτές οι διατάξεις χρειάζονται κάποιο μοτέρ αναρρόφησης εξωτερικό με τα ανάλογα δοχεία συλλογής ??
Πιστεύω ότι η απορροφητικότητα και μιας καλής και δυνατής σκούπας πρέπει να χάνεται μέσα στον δαίδαλο των μεγάλης διατομής σωλήνων του κυκλώματος.
Λέω "πιστεύω" δεν έχω εμπειρία γι αυτό ρωτάω.
O τρόπος κοπής, στήριξης & "στρογγυλέματος" σε όλα τα ξύλα των κατασκευών σου, δείχνουν αν μη τι άλλο μεράκι & γνώση & υπομονή.
Πολλά μπράβο.
Πολύ νοικοκυρεμένη εγκατάσταση. Μπράβο Σαράντη,
Ενα μηνα και πλεον ψαχνω να βρω καλη οργανωση για τα εργαλεια των μικροκατασκευων.
Ολο θεσεις τους αλλαζω και για να ειναι ολα μαζεμενα αλλα και να μην ενοχλει το ενα το αλλο.
Μεχρι στιγμης η καλυτερη λυση ειναι ολα μαζι σε ενα τραπεζι και απο κατω η σκουπα.
![]()
Λιλιπούπολη...microshop!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.