Οικιακό εργαστήριο

Εγω ενθουσιάστηκα με το χρωματακι. Εκει θα ειναι η "γωνία Ryobi"
Και καλα σου λέει ο Νικος, τόσα εργαλεια ούτε στο Χιώτικο μαγαζι δεν θα βρει κανεις μαζεμένα. ΕΚΘΕΣΗ !

Sent from my iPad using Tapatalk

Πραγματικά έκθεση Μιχάλη. Γίνεται πολύ όμορφο και δείχνει λειτουργικό. Καλή ολοκλήρωση!

Eυχαριστω συναδελφοι!
Εχει μπολικη δουλεια ακομα, αλλα αυτο το 'σιγα σιγα' φαινεται οτι το χαιρομαι περισσοτερο απο οσο πρεπει :))

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Πολύ ωραίος και άνετος ο χώρος σου Μιχάλη. εύχομαι να τον διατηρείς πάντα καθαρό και καλές δημιουργίες να κάνεις!

Συνεχεια εργασιων στο υπογειο.
Βαψιμο τοποθετηση πριζων, εξτρα φωτιστικων φθοριου και μεταφορα εργαλειων σιγα σιγα.
Ολη η 18βολτη σειρα ryobi θα κατεβει σταδιακα, οπως και ολα τα parkside ρευματος. Το χρωματακι μου βγηκε κατα λαθος λαχανι -αλα ryobi!!
Ειχα ενα κωδικο ενος αλλου χρωματος/μαρκας αλλο στο leroy τους εβγαινε ενα 'κοραλι' που δεν ξεραν τι χρωμα ειναι. Το ρισκαρα και το αγορασα αλλα ηταν πολυ πρασινο και το αραιωσα με ασπρο.
Καλο βγηκε, φωτεινο :))

33302978910_d930c769fe_b.jpg

Τωρα το προσεξα αυτο το υπερεργαλειο της Bosch τι κανει στο κουτι του...πανω στην ραφιερα εκει πανω καταχονιασμενο...???
Ελπιζω να ειναι μονο το κουτι...

χαχαχα, oντως αλλου ειναι το εργαλειο, αλλου ειναι το κουτι του Ευγενιε!!
Παντως εχει πολυ δρομο ακομα μεχρι να βρει το καθε εργαλειο την οριστικη θεση του.

Μιχάλη όσο πάει παίρνει τήν όψη σιγά-σιγά τού εργαστηρίου-έκθεσης εργαλείου,καί σέ λίγο καιρό μέ Ε κεφαλαίο :a0210:
Καλή αποπεράτωση εύχομαι καί πολλές κατασκευές.

Koψιμο, αλφαδιασμα και τοποθετηση ραφιων σημερα.
Η λειτουργια αλφαδιου του μετρητη αποστασεως της bosch ειναι απιστευτα βολικη και ακριβεστατη!!
Κοψιμο στο παγκοπριονο της worx και φινιρισμα στο μεγαλο τριβειο της proxxon.

33716808535_8473c8059b_c.jpg

33705831735_61117a8442_c.jpg

33664801606_c9135cf821_c.jpg

Πολλα υποσχομενοντο εργαστηριο του Χιωτη. Καθε γωνια καιντο χρωμα της, θα ειναιναπο αυτα που θα βλεπουμε στο διαδικτυο και θα τα θαυμαζουμε.

Καλές Δημιουργιές εύχομαι.
Εγώ πάντως όλο ψάχνω να βρώ από που θα ξετρυπώσει o Steve Ramsey, η April Willkerson ή κάνας άλλος διάσημος Diyer Youtuber στις φωτο.

Εύχομαι να το 1.000ευχαριστηθείς.

Αυτο της worx ειναι επιτραπέζια σεγα ετσι δεν ειναι; κόβει καλα στην ευθεία; Δεν εχεις και ενα παγκοπριονο μικρο σε μια γωνία αν θυμάμαι; δεν θα εκανε καλύτερη δουλειά;

Koβει καλα ευθεια με τον φραχτη καθως υπαρχει και οδηγος/στηριξη λαμας απο πανω.
Βοσκουν αρκετα παγκοπριονα τριγυρω αλλα μου αρεσει να δουλευω και το worx που και που.

Ναι, συμφωνω, ενα παγκοπριονο θα εκανε λιγο γρηγοροτερα και λιγο καθαροτερα την κοπη.

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Καλές Δημιουργιές εύχομαι.
Εγώ πάντως όλο ψάχνω να βρώ από που θα ξετρυπώσει o Steve Ramsey, η April Willkerson ή κάνας άλλος διάσημος Diyer Youtuber στις φωτο.

Εύχομαι να το 1.000ευχαριστηθείς.

χαχαχα...μονο με φωτομονταζ θα τους δουμε εδω:))

Κωστα νομιζω οτι τωρα, κατα τη διαδικασια της κατασκευης, το ευχαριστιεμαι περισσοτερο απο οταν το δω τελειωμενο!

Την Aprilitsa την είχα δει στην έκθεση της Κολωνίας .Εντάξει , να μην ανοίξω θέμα τώρα , τάχω πει στον Δημήτρη (weather). Ρίξτε μια ματιά https://www.youtube.com/watch?v=SP6LYlUlWVI .
Ούτε κατά διάνοια δεν πλησιάζει Ramsey, diresta ή Matthias Wandel . Πάντως πάλι καλά που στην έκθεση δεν ήρθε με το σόρτς ή κανα μπικίνι , γιατί πως αλλιώς να κόψεις Ξύλα !!!!!!