Οικιακό εργαστήριο

Διαχεεται παντου το φως Δημητρη αλλα διαχεεται και προς τον παγκο και μαζι με το φως απο το ταβανι ειναι μια χαρα.
To spot που ειχα πριν, εφεγγε οπως ειναι φυσικο μονο τοπικα, ομως δεν μου αρεσε το σκηνικο. Ειναι 3 μετρα παγκος.

Παντως το εκτυφλωτικο φως που αναβλυζει πλουσιοπαροχα απο τα σποτακια σου... και τυφλους θεραπευει!!! :)))

Μπηκε και το φαρμακειο στο w/c του υπογειου και ολοκληρωθηκαν πλεον οι εργασιες του εργαστηριου.
Το ειχε φερει ο πατερας μου απο τα καραβια!

37299208340_57dacab0e3_z.jpg

Σε αυτον τον χωρο φιλοξενουνται επισης ολες οι μπογιες, πινελα και τα συναφη.

Αρχοντας Μιχάλη όλα έν τάξη όπως μού αρέσουν,καί σημασία στήν λεπτομέρεια τό πλακάκι μεταξύ νιπτήρα - καθρέπτη.

Μού αρέσει πού αναφέρεσαι τακτικά στόν πατέρα σου.Καί εμένα μαστόρευε μέ ελάχιστα εργαλεία φυσικά,καί ψιλομαστορεύει ακόμα όσο μπορεί,όταν έρχετε στό εργαστήριο τά χάνει μέ αυτά πού βλέπει,καί μού λέει μακάρι νά υπήρχαν αυτά παλιά.

Νοικοκυρεμένα πράγματα. Και εμένα ο πατέρας μου αν και με λίγες γνώσεις καταπιανόταν με πολλά, οσα μπορούσε. Συνταξιούχος ήταν ο γενικός επισκευαστής - συντηρητής του χωριού. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει το εργαστήριο μου με τα εργαλεία μου. Θα το καμαρωνε σίγουρα.

Merci guys!

Ο νιπτηρας δεν ειναι οικιακος να πλενεις μονο χερια και μουσουδες :))
Εκει καθαριζονται πινελα και οτι αλλο χρειαστει και οι πετσετες ειναι ψηλοτερα για τις πιτσιλιες.

Οι πατεραδες ειναι οντως ανεκτιμητοι. Εγω απο κει κολλησα την αρρωστεια των εργαλειων.
Ο δικος μου καμαρωνει αλλα δεν εντυπωσιαζεται απο τη συλλογη μου καθως εφερνε τα παντα σαν ναυτικος.
Απο τα εργαλεια μου που χαιρεται να χρησιμοποιει ομως ειναι η μεγαλη πριονοκορδελα και το αλυσοπριονο μπαταριας!

Το μικρό μου εργαστήριο. Μετά τις διακοπές είπα να δω αν μπορούσα να κέρδιζα λίγο χώρο. Εκεί που φαίνεται ο πάγκος με την πλάτη, στην 2η, 3η, 4η και 5η φώτο, υπήρχαν ράφια ίδια με αυτά της 3ης και 4ης φώτο που είχαν διάφορα κουτιά αποθήκευσης, άσχετα με το εργαστήριο. Τα πήγα αλλού, ξήλωσα τα ράφια και έβαλα τον
πάγκο. Έκοψα και 6cm από τον πάγκο που φαίνεται στην 1η φωτο και ο χώρος έγινε καλύτερος και πιο λειτουργικός.

280b19.jpg

37147c.jpg

a83c3d.jpg

a61b35.jpg

d1ecb1.jpg

472663.jpg

Μπραβο βρε Παναγιωτη γεια στα χερια σου, αυτο ειναι πραγματικο man cave!
Παρα πολυ καλη αξιοποιηση και οργανωση. Ο παγκος με την πλατη αξιζε, εδωσε ξεκαθαρα το στιγμα του.
Στο κενο που εχει στη μεση να βαλεις μια μαγνητικη μπαρα, ειναι αφανταστα βολικη.

Μπράβο Παναγιώτη πολύ ωραία η νέα διάταξη τού χώρου,καθαριότητα καί νοικοκυρεμένα μέ τάξη όλα,τόν αξιοποίησες στό έπακρο,εύχομαι καλές δημιουργίες. :SFGSFGSF:

Βλέπω τα ταχύρυθμα του καλοκαιριού στο νησί έπιασαν τόπο. Έγινες master της τακτοποίησης.
Κι αν συνυπολογίσω και τον χώρο της ταράτσας για "τα βρώμικα"... Άψογος μάστορα. :a0210:

Παναγιώτη πολύ όμορφη τακτοποίηση του Εργαστηρίου σου. Πρέπει να έριξες πολύ μελέτη για το που θα πάει το κάθε τι.
Ώρα για Practice τώρα.

Panava μια χαρα εισαι, ωραιος χωρος με τα εργαλεια γυρω γυρω. Δες πως θα ταξινομησεις καλυτερα τα εργαλεια χειρος στις πλατες

Μπραβο βρε Παναγιωτη γεια στα χερια σου, αυτο ειναι πραγματικο man cave!
Παρα πολυ καλη αξιοποιηση και οργανωση. Ο παγκος με την πλατη αξιζε, εδωσε ξεκαθαρα το στιγμα του.
Στο κενο που εχει στη μεση να βαλεις μια μαγνητικη μπαρα, ειναι αφανταστα βολικη.

Μπράβο Παναγιώτη πολύ ωραία η νέα διάταξη τού χώρου,καθαριότητα καί νοικοκυρεμένα μέ τάξη όλα,τόν αξιοποίησες στό έπακρο,εύχομαι καλές δημιουργίες. :SFGSFGSF:

Βλέπω τα ταχύρυθμα του καλοκαιριού στο νησί έπιασαν τόπο. Έγινες master της τακτοποίησης.
Κι αν συνυπολογίσω και τον χώρο της ταράτσας για "τα βρώμικα"... Άψογος μάστορα. :a0210:

Παναγιώτη πολύ όμορφη τακτοποίηση του Εργαστηρίου σου. Πρέπει να έριξες πολύ μελέτη για το που θα πάει το κάθε τι.
Ώρα για Practice τώρα.

Panava μια χαρα εισαι, ωραιος χωρος με τα εργαλεια γυρω γυρω. Δες πως θα ταξινομησεις καλυτερα τα εργαλεια χειρος στις πλατες

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας. Τώρα να βρώ όρεξη για αξιοποίηση.

Ωραιος, και με φωτιστικο ασφαλειας βλεπω.
Αυτο με τους βραχιονες ειναι το φωτιστικο που ελεγα στον Δημητρη. Το πας οπου θες.
Το οποιο "συμπληρωνεται" αρμονικα με εναν "μικρουλι μεγενθυτικο" με βρεχιονες και φως επισης.
Σε καποιους απο εμας που εχουμε ανεβει επιπεδα "μαστοριας" (στραβωμαρας)ειναι και αυτος απαραιτητος.
Οι υπολοιποι μην ζηλευετε, με τα χρονια θα μας φτασετε!!

Παντως για οσους εχουμε τον καταπληκτικο 10βολτο φακο της Βosch, μπορουμε ανετα να τον χρησιμοποιουσε και σαν spot.
Mεταφερεται παντου, κρεμιεται παντου, εχει μαγνητη, η κεφαλη ρυθμιζεται και διαρκει 6ωρες στο low και 3 ωρες στο high με την μικρη μπαταρια των 2Αh.

37613479351_6f53d4423c_z.jpg

http://www.bosch-professional.com/ma/en/cordless-torch-gli-deciled-226567-06014a0000.html

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Μια χαρά ο χώρος σου Παναγιώτη!

Μεγάλο ατου είναι η άμεση πρόσβαση στην ταράτσα και τα ροδάκια που έχεις χρησιμοποιήσει στους πάγκους!

Καλές κατασκευές!

:a0210::a0210::a0210:

Ωραιος, και με φωτιστικο ασφαλειας βλεπω.
Αυτο με τους βραχιονες ειναι το φωτιστικο που ελεγα στον Δημητρη. Το πας οπου θες.
Το οποιο "συμπληρωνεται" αρμονικα με εναν "μικρουλι μεγενθυτικο" με βρεχιονες και φως επισης.
Σε καποιους απο εμας που εχουμε ανεβει επιπεδα "μαστοριας" (στραβωμαρας)ειναι και αυτος απαραιτητος.
Οι υπολοιποι μην ζηλευετε, με τα χρονια θα μας φτασετε!!

:a0210::a0210::a0210:

Μιχάλη καλησπέρα,
μπορεις σε παρακαλω να βαλεις μερικες φωτο απο τον παγκο του LIDL να τον δω σε σχετική λεπτομέρεια γιατι τον δικό μου δύσκολα βλέπω να τον ανοίγω/στήνω συντομα?
ευχαριστω