Προχώρησα και εγώ σε κάποιες αλλαγές στον χώρο που χρησιμοποιώ σαν εργαστήριο.Να πω καταρχάς ότι ο χώρος είναι μία ισόγεια αποθήκη περίπου 50τμ και είναι "χωρισμένος" σε 3 μέρη.Το πρώτο κομμάτι είναι αποθηκευτικός χώρος για ρούχα,το δεύτερο είναι κάτι σαν σαλονάκι με παλιά έπιπλα (βασικά πιο πολύ δωμάτιο για τα σκυλιά αλλά λέμε τώρα) και το τρίτο κομμάτι είναι αυτό που χρησιμοποιώ σαν εργαστήριο.
Γενικά όταν πήγα εγώ στο σπίτι συνολικά ο συγκεκριμένος χώρος ήταν ένα μαύρο χάλι με πεταμένα πράγματα παντού και ήδη τον έχω φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο.Μόνο για τον καθαρίσω αρχικά από τα άχρηστα πράγματα ,πριν μετακομίσουμε εκεί ,μου έφαγε μία εβδομάδα με 5-6 ώρες δουλειά την μέρα...την μισή μου άδεια εκεί την είχα φάει.Από εκεί και πέρα τα πάντα έγιναν σιγά σιγά.
Τώρα λοιπόν θα κάνω δύο κομμάτια.Το πρώτο είναι οι αλλαγές στο εργαστήριο και το δεύτερο ένα χώρισμα ώστε να διαχωρίσω το σαλονάκι απο το υπόλοιπο κομμάτι,κυρίως απο τον λέβητα.Σήμερα θα σας παρουσιάσω μόνο το εργαστήριο γτ το χώρισμα θα το πιάσω απο 'βδομάδα.
Αυτή ήταν η εικόνα του εργαστηρίου πριν την αλλαγή.Είχα μόνο ένα πάγκο και όταν ξεκινούσα μία δουλειά στην ουσία δεν είχα χώρο να δουλέψω.Αυτό έγινε χειρότερο όταν μου έδωσε ο πεθερός μου ένα φαλτσοπρίονο,τρομερό εργαλείο αλλά μου έφαγε τον μισό πάγκο.
Αρχικά έβγαλα τα εργαλεία κήπου που είχα στον τοίχο και έκανα τον πρώτο πάγκο,ο οποίος είναι απλός και δεν με δυσκόλεψε καθόλου.
Στη συνέχεια έπιασα να κάνω τον πάγκο για το φαλτσοπρίονο,ο οποίος με δυσκόλεψε αρκετά και έκανα αρκετά λάθη.Αρχικά άλλαξα τον σχεδιασμό γτ ενώ σκεφτόμουν να τον κάνω με βάθος 75εκ,κατάλαβα ότι θα έτρωγα τον αέρα απο τον άλλο πάγκο και στην ουσία θα ήταν σαν να μην υπάρχει.Οπότε το βάθος άλλαξε σε 45εκ και έβαλα ροδάκια ώστε να μπορώ να τον μετακινώ όταν έχω να δουλέψω μακριά ξύλα.Παρόλα τα λάθη στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό και αρκετά πρακτικό.
Τέλος έβαλα και μία πλάτη την οποία και θα διαμορφώσω τις επόμενες ημέρες και πάνω απο την πλάτη θα μπει ένα ραφάκι για εργαλεία μπαταρίας και ρεύματος ,το οποίο είναι έτοιμο και μένει να το κρεμάσω (είναι τα κομμάτια που φαίνονται στα καβαλέτα).Επίσης θα κάνω και αλλαγές στα ρεύματα γτ δεν έχω αρκετές πρίζες.
Και να μην ξεχάσω ότι το επίπεδο δυσκολίας μεγάλωσε γτ είχα και αυτόν τον τύπο συνέχεια μέσα στα πόδια μου....