Εύχομαι να το δημιουργήσεις το συντομότερο δυνατό. Καλή αποπεράτωση................................
Να με καλέσεις στα εγκαίνια !
Προβλέπετε δυναμική είσοδος στο νέο έτος. Με το καλό.
Καλή απόπερατωση!!!!
Λατρεψα το χαμογελο στα ματια του σκυλου σου, χαλαλι το γκαζον. Η αληθεια ειναι πως και εγω βαριεμαι με τις φωτο την διαδικασια τραβα, μετεφερε στο pc, κροπαρισε, σβησε αν χρειαστει, αλλαξε μεγεθος, ανεβασε μια μια στα συννημενα αρχεια, ουφ κουραστηκα. Αλλα ειναι χιλλιες λεξεις , τι να πουμε τωρα.
Νεκ τι προγραμμα εχεις χρησιμοποιησει; Ελπιζω οχι σκετς απ, γιατι η γκουκλ το εχει παραχ....ει, τωρα τελευταια, μονο κομπολοι δεν εχει ζητησει
Το πανέμορφο colley έχει φάτσα "διαβολάκι" μου φαίνεται!
Μπραβο Νεκταριε, πολυ ωραιο προτζεκτ, αυτη η γωνια θα γινει φανταστικη με το γραφειο και το εργαστηριο!!!
Την δευτερη εισοδο τι την θες? Υπαρχει ηδη? Η εξωτερικη εισοδος στο εργαστηριο δεν σε καλυπτει?
Μπραβο Νεκταριε, πολυ ωραιο προτζεκτ, αυτη η γωνια θα γινει φανταστικη με το γραφειο και το εργαστηριο!!!
Την δευτερη εισοδο τι την θες? Υπαρχει ηδη? Η εξωτερικη εισοδος στο εργαστηριο δεν σε καλυπτει?
Ετσι οπως τα λεει ο Κυριακος ειναι!Φαντάσου Μιχάλη να μπει μες το πριονιδι στο σπίτι.
Θα πέσει ο πλαστής συνεφο!!!!
Χεχεχεχε
Είναι σωτηρία αυτή η δεύτερη εισοδος.
Άσε που περνάς και τα νέα εργαλεία από εκεί χωρίς το φόβο του "τελωνιου".
+1Έξοδος κινδύνου.
Είσοδος επίσημων.
Χτιζεται καινο τοιχος της νεας αποθηκης, μπηκε και η πορτα.
Αυτο ειναι το επιπεδο μου. Πρωτα εμαθα να χτιζω, που λενε και μετα αρχισα να περπαταω.Εσύ Νεκτάριε το έχεις πάει σε τελείως άλλο επίπεδο το θέμα...:SFGSFGSF:καλή συνέχεια.
ανευ...εγω μασταρι και αλφαδι. Ραμα θα ηταν χρησιμο με τουβλα.Έτσιιιιιιιιιιιιιιιι.
Να βάζουμε & κάνα ράμα που & που...................
Ειναι δυσκολη για το θεμα του στεγνωματος κυριως. Αλλα κατινκανω και γιαυτο, ειμαι μεσα επισης οποτε δεν εχω θεμα με τα στοιχεια της φυσης αν καιναυτη η βδομαδα ηταν πολυ καλη. Οσο για το τοπμαν...νυστερι! Και νομιζω δεν πρεπει να εχει παθει τιποτα!Ωραία πράγματα Νεκτάριε,καλή αποπεράτωση τού έργου,άν καί τώρα τόν χειμώνα είναι λίγο δύσκολη εποχή γιά τέτοια μαστορέματα,τό topman τό κόβει εύκολα τό άλφα-μπλόκ ?
ytong, γκριζοπα ειναι ετσι και αλλιως, απλα καποια εχουν υγρασια και φαινονται ετσι. Ο αφυγραντηρας δουλευει υπερωριες.Ναι γιατί είναι γκρι τα αλφαμπλοκ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.