Οικιακό εργαστήριο

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Αυτά είναι κουμάντα. Μένω άνετα εκεί μέσα για καμιά βδομάδα. Μπράβο Νεκτάριε.
Ελα, θα βαλω και ψυγειο με τροφες, ισως και μπρικι για καφε...

Αξιοζήλευτο και δεν έχει τελειώσει ακομη!!!!!!!!
-bye-

Ε, εισαι δαιμονας με τη μορφη μαστορα :))
Eυγε Νεκταριε, φαινεται και πολυ βολικο το τροχηλατο παγκογραφειο!
Πολυ βολικο, στη διμετρη ντουλαπα τον πηγαινα οπου βολευε για να δουλεψω. Πρεπει να του στρογγυλεψω τις γωνιες ομως...

Το λέω με την καλή έννοια του όρου... ΖΗΛΕΥΏ!
Ο βασιλιάς του οικιακού εργαστηρίου είναι αντικειμενικά ο Μιχάλης, ο Νεκτάριος γίνεται ο αντιβασιλέας.

Η τεραστια διαφορα ομως ειναι οτι ο Νεκταριος τα δημιουργησε σχεδον ολα με τα χερακια του ενω εγω τα περισσοτερα τα αγορασα :))

Ωραιος ο ΝΕΚ
Το ταμπλο με τα κλειδια και τα σφυρια θελει μια αναδιοργανωση, βαλε τα κλειδια ολα μαζι, πενσοειδη – ταναλιες ολα κοντα.
Συνεχισε δυνατα

Ωραιος ο ΝΕΚ
Το ταμπλο με τα κλειδια και τα σφυρια θελει μια αναδιοργανωση, βαλε τα κλειδια ολα μαζι, πενσοειδη – ταναλιες ολα κοντα.
Συνεχισε δυνατα
Καποια στιγμη θ γινει κ αυτο, ηρθαν απο αλλου και εμειναν ετσι.

Τοποθέτηση συρταριερες
Αρεσκω!

Τοποθέτηση συρταριερες

Πολύ ωραία εργαστήρια, Μπράβο!
Μόνο προστάτεψε το μοντέλο της MacLaren που βλέπω παρατημένο στο ράφι, αμαρτία είναι να καταστραφεί. Πρέπει να είναι UT ή AutoArt σωστά?

σημερα αξιωθηκα να εγκαταστησω μια λεντοταινια στο εργαστηριο μου, που ειναι ενα γκαραζ/αποθηκη χωρις ρευμα.

web-122702.jpg

Την ειχα ετοιμη εδω και σχεδον 3 μηνες!
Η ταινια ειναι των 1000 λουμενς αλλα με τις τρεις μπαταριες 18650 δουλευει στα 11,5 και πρεπει να βγαζει περιπου 750

Πολυ καλη και πραγματικα λειτουργικη λυση Κωστα για μερη χωρις ρευμα!
To dimmer χρειαζεται? Νομιζω οτι ο χωρος και οι εργασιες εχουν αναγκη το full capacity των μπαταριων.

Μετα την ενασχόληση μου επαγγελματικα με την ξυλουργική δεν ανεβαζω γενικα κατασκευές μου . Σήμερα βρήκα χρόνο να φτιάξω κάποιες κατασκευές για το 2ο εργαστήριο , το "χομπιστικο" ...
1ον : ενα τραπέζι για το επιτραπεζιο δραπανο .
2 επιφάνειες μελαμινης 1,6 40x38 που στην επάνω έγιναν λουκια 8mm βάθους και 19mm πλάτους για τους οδηγούς του φράχτη με το ρουτερ . Οι οδηγοι ειναι απο διπλο σιδηρόδρομο κουρτινας αλουμινίου που κόπηκε στην μέση για να χρησιμοποιήσω μονο τον έναν . Στην κάτω επιφάνεια έγιναν φωλιές για 4 πεταλούδες για να δεθει το τραπέζι στην επιφάνεια εργασίας του δραπανου .
Ο φραχτης εγινε απο προφίλ αλουμινιου με t-slot που βολεύει για τα διαφορα jigs όπως οριζόντια στοπ (όπως στης φωτο) , σφιγκτηρες κλπ .
Αφου ετοιμάστηκε το τραπέζι πέρασα στην δεύτερη κατασκευη .
2ον : μια καινούργια επιφάνεια για το επιτραπεζιο ρουτερ . Απο φύλλο αλουμινίου 4χιλιοστα έκοψα μια επιφάνεια 20x20 ,μετρήθηκαν και έγιναν οι τρύπες για στήριγμα του ρουτερ και τον μηχανισμό ανιψωσης .
Ολα έγιναν με πράγματα που είχα στο εργαστήριο , το κόστος ειναι μηδενικό .
https://postimg.org/image/3kt6zxj4r/