Lyngas
AVClub Addicted Member
Ρε σεις καπου ειχε ενα οδηγο για να φτιαξω ενα παγκο για τα χερατα εργαλεια.. δισκοπριονο, φρεζα, και σεγα..
Λαστιχο μαυρο δλδ ε?
Λιωνης στην πλατεια Ιπποδαμιας στον Πειραια Βασιλη!
Και αν δε σε βολευει η περιοχη παρε τηλ μαθε τι θελεις και παερναω και το παιρνω εγω.
Περναω καθημερινα απο εκει και προχθες πηρα τα πλεξιγκλας για την μπυροραφιερα μου!
Ασχετο σχετικο. Στο εργαστηρι που ασχολουμαι με ψιλοδουλειες και μαστορικα που εχουν λυσε-δεσε συσκευες συνηθως μου οεφτουν κατω οι βιδες. Εχω ενα προβλημα οτι δεν τις βρισκω ευκολα. Και ο κυριοτερος λογος ειναι οτι το δαπεδο ειναι μωσαικο σε μαυρες και σκουρες αποχρωσεις. Οποτε αν πεσει κατι για να βρεθει θελει ματι γαριδας.
Να το βαψω ασπρο με πλαστικο? φοβαμαι πως θα γινει καφε πολυ γρηγορα.
Ρε σεις καπου ειχε ενα οδηγο για να φτιαξω ενα παγκο για τα χερατα εργαλεια.. δισκοπριονο, φρεζα, και σεγα..
Ναι τσιμεντοχρωμα. Με ρητινουχο εχω φτιαξει ενα μπαλκονι για την υγρασια αλλα και αυτο λερωσε. Τωρα σκεφτηκα/θυμηθηκα κατι εποξιδικα. Για να δω...μπα το πλαστικο θα φυγει αμεσως προτεινω τσιμεντοχρωμα και καποια ρητινη μετα και θα γινει πολυ ανθετικο.
Ασχετο σχετικο. Στο εργαστηρι που ασχολουμαι με ψιλοδουλειες και μαστορικα που εχουν λυσε-δεσε συσκευες συνηθως μου οεφτουν κατω οι βιδες. Εχω ενα προβλημα οτι δεν τις βρισκω ευκολα. Και ο κυριοτερος λογος ειναι οτι το δαπεδο ειναι μωσαικο σε μαυρες και σκουρες αποχρωσεις. Οποτε αν πεσει κατι για να βρεθει θελει ματι γαριδας.
Να το βαψω ασπρο με πλαστικο? φοβαμαι πως θα γινει καφε πολυ γρηγορα.
μαστορια καλησπερα ψαχνω να βρω ελαστικη επιφανεια 3-4 χιλ για να την βαλω στην επιφανεια εργασιας του παγκου.
τι προτεινετε ;και αν υπαρχουν λινκ απο που μπορω να την αγορασω .
Μαλλον αυτο εννοεις......
http://www.eftiaxa.gr/2014/10/20/νέος-πάγκος-επιτραπέζιων-εργαλείων-δ/
Aυτο με το φακο ειναι ιδιαιτερα χρησιμο γιατι οταν το φως πεφτει πανω στη βιδα, αυτη αντανακλα.
Απο το να βαψεις ολοκληρο πατωμα, που παλι μπορει να μην δεις τη βιδα ευκολα, νομιζω οτι ειναι πιο πρακτικη λυση.
Είναι και ο Μαρκουτσάς τέρμα Λ. Αθηνών πρίν ανέβεις τη γέφυρα στο αριστερό σου χέρι.
μαστορια καλησπερα ψαχνω να βρω ελαστικη επιφανεια 3-4 χιλ για να την βαλω στην επιφανεια εργασιας του παγκου.
τι προτεινετε ;και αν υπαρχουν λινκ απο που μπορω να την αγορασω .
Ναι τσιμεντοχρωμα. Με ρητινουχο εχω φτιαξει ενα μπαλκονι για την υγρασια αλλα και αυτο λερωσε. Τωρα σκεφτηκα/θυμηθηκα κατι εποξιδικα. Για να δω...
Αν εννοείς όχι ηλεκτροκοληση ή βαριά μηχανουργικα, μια καλή λύση είναι χοντρό ή διπλό κόντρα πλακέ κ από πάνω laminate.
Εγώ προτίμησα το κόντρα πλακέ και στους 2 πάγκους μου, γιατί αντέχει τα πάντα.
Νέος πάγκος εργασίας
Νέος Πάγκος Επιτραπέζιων Εργαλείων (Δισκοπρίονο – Φρέζα – Σέγα)
Μπορείς να βάλεις στο σημείο που κάθεσαι πάνω από το κόντρα πλακέ, ένα κομμάτι 8άρας μελαμίνης για να δουλεύεις με τα ηλεκτρονικά. Η μελαμίνη μπορεί να είναι μετακινούμενη, αφαιρούμενη ή βιδωμένη στο κόντρα πλακέ. Έτσι μπορείς να την αντικαταστήσεις εύκολα αργότερα αν χαλάσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.