Ναι, σαν αυτό για το πάτωμα. Έχει καλό αποτέλεσμα, είναι πιο ανθεκτικό από κόντρα πλακέ κ μελαμινες κ δεν είναι ακριβό. Άσε που αν κάποτε θες, το ξεκολας κ το αντικαθιστας.
Αυτα ειναι για να βγαλεις βιδα απο σημειο που δεν φτανεις, εχω τετοιο μαγνητικο. Το προβλημα μου ειναι οτι συνηθως πεφτουν κατω και μπορει να ειναι εμπρος στα ματια μου και να μην τη βλεπω.

Λοιπόν εχω το εξής πρόβλημα.
Σκεφτομαι εδω και καιρό να φτιάξω το εργαστήρι στην αποθήκη μου.
Το πρόβλημα ειναι οτι η αποθήκη επειδή ειναι σε πολυκατοικία εχει μόνο κοινόχρηστο ρεύμα . (Μπρίζα έξω απο τις αποθήκες)
Φυσικά αυτο δεν θέλω να το ακουμπήσω όπως δεν θα ήθελα να το ακουμπήσει και κανείς αλλος σε αντίστοιχη περίπτωση. Οι λόγοι ειναι ευνόητοι.
Νόμιμη λύση υπάρχει για να βάλω ρεύμα απο το ρολοί μου στην αποθήκη; ή στρέφομαι σε λύση εργαλείων μπαταρίας;
Δωμάτιο; Καλά εισαι. Εγω τα φτιάχνω στο σαλόνι ....κατάλαβα .. θα ρωτήσω αλλα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα
Να δώ για πόσο καιρό θα ανέχεται η γυναίκα τα εργαλεία και τον μινι πάγκο στο δωμάτιο που εχω δεσμεύσει.. Μετα με βλέπω να κοιμάμαι μαζί τους στο μπαλκόνι))

Μεγαλη ΙΣΩΣ μανουρα αλλα γινετε να βαλεις...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μιλας με ηλεκτρολογο για να σου πει ποσο ευκολο η μη ειναι...
Τι πάχος θα πρότεινες Κόντρα πλακέ; Μασίφ εχει το praktiker απο έλατο 2.8 cm ήταν η αρχική επιλογή μου αλλα με το κόντρα πλακέ εινα φτηνότερο χωρίς να στερείται αντοχής πιστεύω.
Μάλλον επιτρέπεται, γιατί εγω μένω σε πολυκατοικία 15ετίας, στον 5ο και έχω ασφάλεια/παροχή (στον πίνακα) για ρεύμα (φως + σουκο) αποθήκης στο υπόγειο!Και το τελευταίο ερώτημα και πιο σημαντικό Επιτρέπεται να δόσεις ρεύμα από το διαμέρισμά σου στην αποθήκη ?
Και το τελευταίο ερώτημα και πιο σημαντικό Επιτρέπεται να δόσεις ρεύμα από το διαμέρισμά σου στην αποθήκη ?
Αν είναι δική του γιατί να μην επιτρέπεται;
Είναι μεγάλη πολυκατοικία; Με πολλά διαμερίσματα; Είναι δικό σου η το νοικιάζεις; Έχεις καλές σχέσεις με τους υπόλοιπους; Με τον διαχειριστή; Υπάρχει στριμμένος στην πολυκατοικία; Όλα αυτά παίζουν ρόλο για την τελική σου απόφαση....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.