Οικιακό εργαστήριο

Ουάου!!!! Φοβερό! Παίρνω ιδέες!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και parkside βλεπω όλη σχεδόν η σειρά!

Στο περίπου.
Βασικά μόνο ότι χρησιμοποιώ, υπάρχουν κι άλλα...

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Να και το δικό μου:

Ακόμα το φτιάχνω οπότε εν καιρώ θα ανεβάσω και τις όποιες αλλαγές.
Φυσικά έχω και άλλα εργαλεία που δεν φαίνονται... :)

πω πω τωρα το ειδα πολυ καλο το εργαστηριο !!!!
να ρωτησω ο κλαδοτεμαχιστης του λιντλ τι λεει κανει δουλεια ;

Για ένα 65άρι που τον πήρα από Γερμανία είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Απλά στα φρέσκα κλαδιά πολλές φορές μασάει το φλούδι και το βγάζει σε λωρίδες.

Εννοείται βέβαια ότι όσο μεγαλύτερη διάμετρο κλαδιού βάζεις τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνει...

Αξίζει πάντως σαν εργαλείο, ειδικά όταν έχει δεντράκια και πολλά φυτικά απορρίματα. Από τότε που τον πήρα όλα στον μπαξέ τα βάζω και σε μικρό χρονικό διάστημα γίνονται λίπασμα. Ειδικά αν τα φρεζάρω και από πάνω είναι σούπερ...

Για ένα 65άρι που τον πήρα από Γερμανία είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Απλά στα φρέσκα κλαδιά πολλές φορές μασάει το φλούδι και το βγάζει σε λωρίδες.

Εννοείται βέβαια ότι όσο μεγαλύτερη διάμετρο κλαδιού βάζεις τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνει...

Αξίζει πάντως σαν εργαλείο, ειδικά όταν έχει δεντράκια και πολλά φυτικά απορρίματα. Από τότε που τον πήρα όλα στον μπαξέ τα βάζω και σε μικρό χρονικό διάστημα γίνονται λίπασμα. Ειδικά αν τα φρεζάρω και από πάνω είναι σούπερ...

σωστος και γω γιαυτο το θελω αρχισα τα κλαδεματα στον κηπο και εχω γεμιση κλαδια ,εχω φτιαξει εναν αυτοσχεδιο κομποστοποιητη και με ενα κλαδοτεμαχιστη ολα θα πηγαινουν για λιπασμα(κομποστ).

Re: Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

σωστος και γω γιαυτο το θελω αρχισα τα κλαδεματα στον κηπο και εχω γεμιση κλαδια ,εχω φτιαξει εναν αυτοσχεδιο κομποστοποιητη και με ενα κλαδοτεμαχιστη ολα θα πηγαινουν για λιπασμα(κομποστ).

Με καλή τιμούλα αυτός....

http://www.toolplanet.gr/prod/289/1...ΟΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ 2400W?ref=bestprice.gr

Καμια σχεση. Ο παγκος που ζηταει ο Lyngas ειναι παγκος που μπορεις να βαλεις επανω ρουτερ, σεγα, δισκο και να τα δουλεψεις ως σταθερα εργαλεια. Τον γλυκοκοιταζα και εγω, αλλα με αυτο το κοστος το dIY ειναι μονοδρομος.

View attachment 112848View attachment 112849 συνεχισα σημερα την κατασκευη του οικιακου μου εργαστηριου στη παλια μου αποθηκη.

ειχα μερεμετηση κατι πεσμενους σοβαδες πριν απο μερες σημερα το περασα ενα χερι χρωμα που μου ειχε περισεψει.

επομενο βημα η κατασκευη του παγκου εργασιας .
P4020013.jpgP4020014.jpgP4020018.jpgP4020020.jpg μια τελικη αποψη του εργαστηριου μου ,τωρα μενει η γωναια με τα εργαλεια κηπου !

αψογος ! πολύ ωραίο.

Τα κουτάκια για βίδες και ψιλολοίδια τα πήρες απο amazon ;

Ομορφο και φωτεινο. Τους παγκους να προσπαθουμε να ειναι ολοι στο ιδιο υψος.
Παντως βλεπω εχεις ελειψη απο ραφια...

ευχαριστω γιωργο!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

νεκταριε το τραπεζι διπλα το εχω ως βοηθητικο ειναι απο εναν παλιο σκελετο τραπεζιου που βιδωσα πανω ενα κομματι παγκο κουζινας που βγηκε ωστε να μπει ο νεροχυτης.
απο ραφια θα μπουν 2-3 μεταλλικες ραφιερες οπως αυτη της φωτο απο ικεα με 10.99 ευρω απλα πριν μερικες μερες που περασα απο ικεα ειχαν τελειωση και περιμεναν καινουργιες.

Πολύ ωραίο Βασίλη. Μικρό και λειτουργικό...
Να είσαι γερός να κάνεις και μεγαλύτερο!!! :)

Πολύ ωραίο Βασίλη. Μικρό και λειτουργικό...
Να είσαι γερός να κάνεις και μεγαλύτερο!!! :)

ευχαριστω πολυ σιγα σιγα θα.... μεγαλωση χαχα !!

Βασιλη ωραιος!!!
Οσο για τις ραφιερες εφοσον εργαλεια υπαρχουν και το κατεχεις θα σε συμβουλευα να φτιαξεις δικες σου στα μετρα που σε βολευουν φιλε.
Δες και αυτη που εφτιαξα εγω με μικρο κοστος και ειναι στιβαρη, στεκεται αυτονομα και ειναι στις διαστασεις που θελω!