Οικιακό εργαστήριο

Απιθανος χωρος, μεγαλος και ανετος! Να τον χαρεις Θαναση, γεια στα χερια σου!!

Τι φωτισμο εχεις? Ανετα χωραει και μεγαλος παγκος. Δυο παγκοι θα ειναι το ιδανικο..

Στο μυαλό μου είστε! Θα μπει πράγματι δεύτερος πάγκος, στην απέναντι μεριά ( δεν φαίνεται στη φωτογραφία. Μιχάλη αμέσως μετά θα δω το θέμα του γενικού φωτισμού, στον πάγκο έχω καλούτσικο. Λέω για σκαφακια με φθορίου.

Πολυ καλη χωροταξικη διαμορφωση,μονο αυτο το ποτηρι με τον φραπε χαλαει το πλανο,αλλα δεν βαριεσε.Ο ψυχρος φωτισμος επιβαλεται στα εργαστηρια,σκαφακια με φθοριου 2 Χ 36 WATT - 1,20 μηκος και εισαι μια χαρα.

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Πολυ καλη χωροταξικη διαμορφωση,μονο αυτο το ποτηρι με τον φραπε χαλαει το πλανο,αλλα δεν βαριεσε.Ο ψυχρος φωτισμος επιβαλεται στα εργαστηρια,σκαφακια με φθοριου 2 Χ 36 WATT - 1,20 μηκος και εισαι μια χαρα.

Ε ναι βρε, φραπε...πλεον πινουμε καπουτσινους:ernaehrung004:

Εργαστηριο "απο ολα". Και με μεγαλο χωρο. Διαθεσιμος ολος για εργαστηριο? γιατι και ο δικος μου χωρος τοσος ειναι αλλα εχω και δυο αμαξια μεσα. Οποτε μονο υπο περιπτωσεις τον εχω ολο διαθεσιμο.

Μπράβο ρε μάστορα.... :SFGSFGSF:

Αυτό το "προφυλακτικό" για το radial που το κονόμησες; Απ´ το internet; Είναι και διάφανο βλέπω.. Για δώσε link. :D

Παναγιτη αψογο ωραιος χωρος , να πρρνας πολλες και δημιουργηκες ωρες.

Iδιοκατασκευή πρέπει νά είναι Μπάμπη σκελετός μέ καδρόνια και επένδυση μέ νάυλον μέ δίχαλα,άν δέν κάνω λάθος.