Οικιακό εργαστήριο

Μπράβο!!! Μια χαρά σε βρίσκω. Είναι κρίμα να μην αξιοποιείται τόσος διαθέσιμος χώρος, και κυρίως να έχεις εργαλεία και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις λόγο της ακαταστασίας που έχεις (....παθών παλιότερα, άρα ξέρω από πρώτο χέρι και πίστεψέ με σε ακόμη χειρότερη μοίρα), και να αναγκάζεσαι να κάνεις βουτιά για να βρεις αυτό που θέλεις εκείνη την ώρα και στο τέλος να βρίσκεσαι να σιχτιρίζεις :furious3: όλους και όλα πλην του εαυτού σου.... :damnyou: που είναι και ο μοναδικός υπαίτιος. :smash:

Μπράβο στην όλη εργασία! Ωραίος χώρος. Ο φωτισμός, όπως λέει και ο Κυριάκος θέλει βελτίωση.

Θαναση το κοκκινο πανω στον παγκο ειναι
αααα σωληνοκοφτης;
βουου πρεσσα;
γουου εξολκεας;
δου τιποτα απο τα ανωτερω;

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Θαναση το κοκκινο πανω στον παγκο ειναι
αααα σωληνοκοφτης;
βουου πρεσσα;
γουου εξολκεας;
δου τιποτα απο τα ανωτερω;

Σωληνομέγγενη ...

Θανάση ρίξε αναθεωρημένες φωτογραφίες. Εισηγούμαι να βάλεις πολύφωτα να μήν βλέπεις τις 2 λάμπες δεξιά και αριστερά γιατί είναι εκτυφλωτικές.

Το δικό μου εργαστήριο με δύο εργαλεία που έχω βάλει στο υπόγειο επειδή δεν χωρουσαν!

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου άρεσε πολύ το κολονάτο με την μανιβέλα που έχει για να σηκώνεις την επιφάνεια κοπής....και δεν μου άρεσε καθόλου το σκαμπό που έχεις το φαλτσοπρίονο πάνω, μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο έτσι που είναι....

Συμφορουμίτη deathlok, αν κάνεις έναν κόπο για μια πιο εργονομική χωροταξινόμηση του εργαστηρίου σου, και κατηγοριοποίηση των εργαλείων και των αναλωσίμων σου με την προσθήκη κάποιων ραφιών ίσως τότε θα γίνεις πιο αποτελεσματικός, γρήγορος και ουσιαστικός στις εργασίες σου...

Υ.Γ. Κάτι δεν αρέσει στο μάτι και εμένα (...δεν ξέρω, ίσως η φωτογραφία να την αδικεί) στην βάση του φαλτσοπρίονου......

Θα συμφωνω και εγώ με τον προλαλήσαντα. Καλύτερη τακτοποίηση και οργάνωση. Το φαλτσοπρίονο δεν το αδικεί η φωτογραφία την στιγμή που είναι σε στυλ σκαμπό βάση και μάλιστα με ραδάκια.
Και εγώ το έχω σε βάσει με ροδάκια αλλά είναι ένα στιβαρό ντουλάπι, ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

Αυτό που είδατε είναι η τακτοποιμενη έκδοση...δεν υπάρχει χρόνος αλλά προσπαθώ. Αυτό το μήνα οργανωσα την μεγάλη συρταριερα κάτω από τον πάγκο με χωρισματα έβαλα το ραφακι και τα σκαφακια (πριν στα συρταρια δεν έβρισκες τπτ) .

Για το φαλτσοπριονο έχετε δίκιο τα ροδακια είναι epic fail. Το σκαμπό όχι και τόσο γιατί αν και δεν φαίνεται στην φωτογραφία έχει αρκετά μέγα μεγάλο πάτημα οπότε δεν έχει φόβο ανατροπης.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

DIY εργαλειοθήκη με μόνο 4.50 !!!!

S1360009_zpsgey1niqc.jpg

Για το πώς προέκυψε και λεπτομέρειες εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/114137-DIY-%CE%A6%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BE-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85!-%CE%99%CE%B4%CE%B5%CE%B5%CF%82-projects-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82?p=1057643324&viewfull=1#post1057643324

Αυτή τη βδομάδα, κάπως χαλαρά στη δουλειά, ξεκίνησα το ουσιαστικό συμμάζεμα του εργαστηρίου. Αρχικά, αφού ασταρώθηκε και βάφτηκε το ταβάνι μπήκαν νέα φωτιστικά:
WP_20160531_21_11_09_Pro.jpg
Στη συνέχεια, αστάρωμα και βάψιμο τόιχων που ήταν απλώς σοβατισμένοι:
WP_20160604_19_14_29_Pro.jpg
Και η μεριά του πάγκου:
WP_20160604_19_14_58_Pro.jpg
Τώρα, αφού μπλέξαμε, για να γλυτώσω από τη σκόνη που βγάζει η τσιμεντένια πλάκα μάλλον θα πάμε για κάποιου είδους βιομηχανικό δάπεδο. Θα το κοιτάξω από Δευτέρα. Μετά, θα δω πως θα τακτοποιήσω τα εργαλεία και τα υλικά.

Φιλε Θαναση, και μονο που το εργαστηρι σου εχει τετοια εξοδο σε ισογειο δικο σου χωρο, εισαι απιστευτα τυχερος, μεγαλη δουλεια, μπραβο!!
Απο κει και περα βλεπω υπαρχει ικανοποιητικος χωρος οποτε ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες!

Μια παρατηρηση: Εαν ο φωτισμος δεν ειναι φθοριου, νομιζω οτι σιγουρα θα χρειαστεις και συμπληρωματικο φωτισμο.

Χα. Εχουμε το ιδιο sony φορητο κασσετοcdplayer 10ετιας.

Η λαμπες δεν νομιζω να ειναι φθοριου. Αληθεια οι led δεν κανουν; Ειδικα καποιες που μπορουν να αλλαξουν χρωμα απο ψυχρο με μεχρι θερμο με ενα dimmer;