Οικιακό εργαστήριο

Ωραιο και νοικοκυρεμενο!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πλαστικο που εχεις στρωσει πανω απο που το πηρες;;

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, Βασίλη αυτό που βλέπεις είναι τάπητας καουτσούκ 4mm .osatosa από ρευματοδότες άλλο τίποτα , αριστερά και μπροστά έχω δυο πολύμπριζα με 2.5mm καλώδιο. Σύνολο ο πάγκος είναι 100kg+ έχει ντεκαπέ λαμαρίνα 5mm.

Ωραίος πάγκος, μερακλίδικος.
Να τον χαίρεσαι και καλοδουλευτος.

Sent from my iPad using Tapatalk

Βασίλη απλά το καουτσούκ στην αρχή έχει λίγο μυρουδιά αν το σαπουνίσεις με χλιαρό νερό δεν θα μυρίζει.

Πολύ ωραίος ο πάγκος,καλοδούλευτος και πολλές κατασκευές -επισκευές νά δεχτεί επάνω.

Τώρα το μόνο που μου έμεινε είναι να φτιάξω τα συρτάρια και προσπαθώ να κατεβάσω καμία ιδέα, δεκτές όλες οι προτάσεις.

Attachments

• 20161119_160221.jpg
    20161119_160221.jpg
    148.5 KB · Views: 293
Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Εγω θα προτεινα να κλεισεις μονο το μισο μηκος με συρταρια και να ξεκινουν απο κατω αλλα να αφηνουν 10 ποντους απο το καπακι του παγκου. ετσι θα μπορεις να βαλεις κατι ογκοδες απο κατω αλλα και να ακουμπησεις κατι μακρυ προσωρινα στο πανω μερος της συρταριερας. οπως ειναι τωρα δηλαδη αλλα αλλο τοσο πλατος και να φτασουν μεχρι κατω.
Τωρα υλικο, βαλε οτι μπορεις να δουλεψεις καλυτερα, και αν βαλεις ξυλο να βαλεις οδηγους με μπιλια και οχι τους κινεζικους με ροδα.

Γιάννη οι οδηγοί για συρτάρια είναι έτοιμοι, 4 στο σύνολο όπως βλέπεις απλά δεν ξέρω τι ξύλο να βάλω, αυτό με τις μπίλιες εννοείς τους τηλεσκοπικούς;

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Γιάννη οι οδηγοί για συρτάρια είναι έτοιμοι, 4 στο σύνολο όπως βλέπεις απλά δεν ξέρω τι ξύλο να βάλω, αυτό με τις μπίλιες εννοείς τους τηλεσκοπικούς;

Καλημερα. Μα κόντρα/πλακέ, τι αλλο ;

Sent from my iPad using Tapatalk