Οικιακό εργαστήριο

χεχεχε..OSB!
Novoπαν βαζω σιγα σιγα των 8μμ. Και καποιες πριζες που θα τραβηξω σε καποια επιλεγμενα σημεια γιατι πριζες υπαρχουν πολλες καθως και 16αρα ασφαλεια.
Συστημα συλλογης σκονης χμμ.. δεν θα ασχοληθω καθολου. Αυτα ειναι για μερακληδες :))

χεχεχε..OSB!
Novoπαν βαζω σιγα σιγα των 8μμ. Και καποιες πριζες που θα τραβηξω σε καποια επιλεγμενα σημεια γιατι πριζες υπαρχουν πολλες καθως και 16αρα ασφαλεια.
Συστημα συλλογης σκονης χμμ.. δεν θα ασχοληθω καθολου. Αυτα ειναι για μερακληδες :))

Πάρε μία σκούπα (νομίζω βέβαια ότι έχεις) και στήσε κάτι παρόμοιο σαν αυτό που έκανε άλλο μέλος!

Ναι, μια σκουπα θα υπαρχει. Εχω την proxxon που κανει καλη δουλεια και εχει συνδεσμους για ολα τα εργαλεια.
Eιναι μικρη βεβαια 1100 watt αλλα εχει ολα τα comfort. Συνδεεται με μηχανηματα απο 25w μεχρι 2000w (για την αυτοματη εναρξη λεω).

Μιας και το εφερε ο λογος Νικο, εχεις να μου συστησεις καποια οικονομικη για πριονιδι? Τα πιο λιγα watt που υπαρχουν. Για να αφησω την proxxon στη σοφιτα με τα μικροεργαλεια.
Την θελω κυριως για την πλανη. Θελω λιγα watt καθως ειδα οτι κανει καλη δουλεια ακομα και η δεκαβολτη makita!

Καλό οργάνωτος ο χώρος Μιχάλη. "Μαγαζί" σαν αυτά που βλέπουμε στο YouTube.

Απ' έξω περιμένει κ το 4 x 4 για την μεταφορά ξυλείας κ μηχανηματων ? :flipout:

Ναι, μια σκουπα θα υπαρχει. Εχω την proxxon που κανει καλη δουλεια και εχει συνδεσμους για ολα τα εργαλεια.
Eιναι μικρη βεβαια 1100 watt αλλα εχει ολα τα comfort. Συνδεεται με μηχανηματα απο 25w μεχρι 2000w (για την αυτοματη εναρξη λεω).

Μιας και το εφερε ο λογος Νικο, εχεις να μου συστησεις καποια οικονομικη για πριονιδι? Τα πιο λιγα watt που υπαρχουν. Για να αφησω την proxxon στη σοφιτα με τα μικροεργαλεια.
Την θελω κυριως για την πλανη. Θελω λιγα watt καθως ειδα οτι κανει καλη δουλεια ακομα και η δεκαβολτη makita!

Νομίζω ότι η Karcher WD3 είναι ότι πρέπει για σένα. 1000W και αρκετή δύναμη για τις συνήθεις χρήσεις!

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Καλό οργάνωτος ο χώρος Μιχάλη. "Μαγαζί" σαν αυτά που βλέπουμε στο YouTube.

Απ' έξω περιμένει κ το 4 x 4 για την μεταφορά ξυλείας κ μηχανηματων ? :flipout:

χαχαχα, δεν ξερω Κωστα για την ξυλεια, ισως αργοτερα με πιασει η μανια των μεγαλοκατασκευων.
Η μανια των μικροκατασκευων με επιασε ξαφνικα πριν 2 χρονια, ποτε δεν ξερεις λοιπον :)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νομίζω ότι η Karcher WD3 είναι ότι πρέπει για σένα. 1000W και αρκετή δύναμη για τις συνήθεις χρήσεις!

Ευχαριστω Νικ!
Το πριονιδι το μαζευει στην χαρτινη σακκουλα, η μπορεις να την βγαζεις τη σακκουλα?
Καλη φαινεται και σε λογικη τιμη

Μην το βλέπετε έτσι μεγάλο παιδιά .... ο "ανίατος" θα το γεμίσει σε ανύποπτο χρόνο :flipout::flipout:

Να πάω εγώ στο νησί ...και να σου δώσω και όλη μου την περιουσία ...και ας αλλάξω και πέλαγος ??? -bye-

Ωραίος ο χώρος Μιχάλη. Άνετος και άπλετος. Εγώ προσωπικά θα τον γέμιζα σε dt χρόνο. Οι φίλοι από Ανατολική Αττική ξέρουν για τι πράγμα μιλάω, μιας και εχουν δει τι έχω κάνει στον δικό μουζ😁😁😁😁

σε ένα τέτοιο χώρο σαν του Μιχάλη, όταν με το καλό φτιαχτεί, θα μπορούμε να κάνουμε συναντήσεις-σεμινάρια και μάλιστα χωρίς μεγάλη φύρα αφού όλα θα είναι σε μικρογραφίες.

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

χαχαχα, δεν ξερω Κωστα για την ξυλεια, ισως αργοτερα με πιασει η μανια των μεγαλοκατασκευων.
Η μανια των μικροκατασκευων με επιασε ξαφνικα πριν 2 χρονια, ποτε δεν ξερεις λοιπον :)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστω Νικ!
Το πριονιδι το μαζευει στην χαρτινη σακκουλα, η μπορεις να την βγαζεις τη σακκουλα?
Καλη φαινεται και σε λογικη τιμη

Δεν θα σου σύστηνα να την βγάλεις κυρίως για να μην ζορίζεις το μοτέρ.
Επιπλέον εσύ με τις κατασκευές που σκέφτεσαι να κάνεις δεν θα έχεις μεγάλο όγκο πριονιδίου.

Τέλος μπορώ να σε προμηθεύω με σακούλες για την WD3 σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτήν των περισσότερων καταστημάτων! ;)

Από φασαρια πως τα πάει η μικρή karcher? Εγώ την ψιλοπάτησα με την ανταγωνιστική της nilfisk buddy12 που ενώ είναι βολικότατη σε μέγεθος και σχήμα, ξυπνάει πεθαμένους όταν δουλεύει.
Οικονομική μεν, αλλά μονο για εργένηδες μάστορες ή για αυτούς που έχουν εργαστήριο 3 υπόγεια κάτω... :violent-smiley-030:

Από φασαρια πως τα πάει η μικρή karcher? Εγώ την ψιλοπάτησα με την ανταγωνιστική της nilfisk buddy12 που ενώ είναι βολικότατη σε μέγεθος και σχήμα, ξυπνάει πεθαμένους όταν δουλεύει.
Οικονομική μεν, αλλά μονο για εργένηδες μάστορες ή για αυτούς που έχουν εργαστήριο 3 υπόγεια κάτω... :violent-smiley-030:

Δεν την λες και ήσυχη, αλλά λογικό στα τόσα που κοστίζει.
Αν θες κάτι πιο ήσυχο κινείσαι σε WD5 - 6.

Ο Μιχάλης πάντως λογικά δεν θα έχει κανένα θέμα!

Kαι η σκουπα Proxxon δεν ειναι τοσο ησυχη οσο περιμενα να ηταν. Ναι μεν κινειται καλυτερα απο τον μεσο ορο, αλλα ενοχλει.
Ενω εχει κατορθωσει να δαμασει σε αξιοθαυμαστο βαθμο τον θορυβο στα περισσοτερα εργαλεια της, στην σκουπα νομιζω οτι εχει ακομα περιθωρεια.

Kαι η σκουπα Proxxon δεν ειναι τοσο ησυχη οσο περιμενα να ηταν. Ναι μεν κινειται καλυτερα απο τον μεσο ορο, αλλα ενοχλει.
Ενω εχει κατορθωσει να δαμασει σε αξιοθαυμαστο βαθμο τον θορυβο στα περισσοτερα εργαλεια της, στην σκουπα νομιζω οτι εχει ακομα περιθωρεια.

Μιχάλη αν έχεις περιθώρια πάρε την WD 6. Θα την λατρέψεις και θα σε σώσει και στα δύσκολα.
Μπορείς για χοντρό πριονίδι και μπάζα να την δουλεψεις χωρίς σακούλα και έχει και ρυθμιζόμενη ισχύ που σίγουρα θα σε βολέψει πολύ (ο θόρυβος είναι πολύ κάτω).

Re: Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Ελα αυτη τη βδομαδα οποτε θες Κυριακο, μεχρι την Παρασκευη ειμαι μονος, η οικογενεια ειναι στη Χιο.
Να μου πεις και καμμια ιδεα που χρειαζομαι για την οργανωση.. Θα εχω και φρεσκια λαγανα :))

Θα το προσπαθησω να ερθω να πιουμε καφεδακι!