Οικιακό εργαστήριο

Καλησπερα μαστορια...
Μιχαλη αψογος ο χωρος που διαθετεις για εργαστηριο...με το καλο να τον γεμισεις εργαλεια και καλα μαστορεματα...!!!

Η ευχή για τον Μιχάλη δεν έπρεπε να είναι "με το καλό να τον γεμίσεις με εργαλεία",αλλά "εύχομαι να φτάνει αυτός ο χώρος για τα εργαλεία σου,και να μην χρειαστεί να νοικιάσεις και την αποθήκη του γείτονα" :drool1:

χαχαχα, thanks guys, χωροι..υπαρχουν :)))
Στο υπογειο θα κατεβουν κυριως τα ηλεκτρικα εργαλεια, πολλα εργαλεια χειρος και τα 18βολτα μπαταριας. Τα μικρα εργαλεια, τα γκατζετς και τα proxxon/dremel-oειδη, θα παραμεινουν στο μικρο.

Χαχαχα, καλα λεει ο Νικος, τωρα ειμαι εκτος, την αλλη βδομαδα Χιο για 10 μερες, οποτε τελος μηνα με αρχες Απριλη το ραντεβου γιατι μετα στις 5 Απριλη ξαναφευγω:)

Χαχαχα, καλα λεει ο Νικος, τωρα ειμαι εκτος, την αλλη βδομαδα Χιο για 10 μερες, οποτε τελος μηνα με αρχες Απριλη το ραντεβου γιατι μετα στις 5 Απριλη ξαναφευγω:)
Απρίλη δεν μπορώ. Να το κάνουμε Μαιο;

Νικο ξεχασα να σου πω οτι το ντουλαπακι τελειωσε και τοποθετηθηκε στον απορροφητηρα! Πηρε 2 μηνακια περιπου αλλα αξιζε τον κοπο:)))

Συνεχεια εργασιων στο υπογειο.
Βαψιμο τοποθετηση πριζων, εξτρα φωτιστικων φθοριου και μεταφορα εργαλειων σιγα σιγα.
Ολη η 18βολτη σειρα ryobi θα κατεβει σταδιακα, οπως και ολα τα parkside ρευματος. Το χρωματακι μου βγηκε κατα λαθος λαχανι -αλα ryobi!!
Ειχα ενα κωδικο ενος αλλου χρωματος/μαρκας αλλο στο leroy τους εβγαινε ενα 'κοραλι' που δεν ξεραν τι χρωμα ειναι. Το ρισκαρα και το αγορασα αλλα ηταν πολυ πρασινο και το αραιωσα με ασπρο.
Καλο βγηκε, φωτεινο :))

33302978910_d930c769fe_b.jpg

Τοποθετηση φωτιστικων με πρωταγωνιστη το πνευματικο 18βολτο ryobi. Xρησιμοποιηθηκε και ο ανιχνευτης ρευματος bosch καθως και το φαναρακι της Makita στη σκαλα.
Aστερι λεμε το πνευματικο, τρυπουσε την τσιμεντενια πλακα λες και ηταν σοβας!!
Δοκιμασα στο προτρυπημα με 6αρι τρυπανι (10αρα τρυπα η τελικη) και το 10βολτο Μακιτα αλλα ζοριζοταν στο τσιμεντο. Οχι οτι δεν θα τα καταφερνε, αλλα θα αργουσε -λογικο.

Φαινεται και ο φυσητηρας ryobi o oποιος βοηθησε παρα πολυ στο καθαρισμο των τοιχων απο τη σκονη για το μετεπειτα βαψιμο/φρεσκαρισμα.

32844141634_65b48e50ac_b.jpg

Μαγεια σκετη τα εργαλεια μπαταριας συναδελφοι...!!!

Εξαιρετικός χώρος, εξαιρετικά εργαλεία! Συγχαρητήρια στο Μάστορα!
Το χρωματάκι είναι ότι πρέπει!