Μια φωτό και από εμένα. Πάγκος εργασίας και συρτάρι. Μέγγενη καθ οδόν. Τελειώνουμε σιγά σιγά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ομορφιές. Και ατελείωτος χώρος για μελλοντικές προσθήκες.
Μια φωτό και από εμένα. Πάγκος εργασίας και συρτάρι. Μέγγενη καθ οδόν. Τελειώνουμε σιγά σιγά
Καλά τελειώματα.
Γώνιασμα κάνατε;
![]()
Είναι της bulle όπως και το συρτάρι. Στο μόνο που πάσχει είναι το βάψιμο και τα πόδια τα ποια αντικατέστησα με δικά μου. Κατά τα αλλά μια χαρά. Απλώς κατά την συναρμολόγηση εκεί που έφυγε το χρωμα σκουριάζει άμεσα. Το καλοκαίρι θα τον λύσω και θα γίνει ηλεκτροστατικη.
Βγαίνει και σε διμετρο.
Είναι της bulle όπως και το συρτάρι. Στο μόνο που πάσχει είναι το βάψιμο και τα πόδια τα ποια αντικατέστησα με δικά μου. Κατά τα αλλά μια χαρά. Απλώς κατά την συναρμολόγηση εκεί που έφυγε το χρωμα σκουριάζει άμεσα. Το καλοκαίρι θα τον λύσω και θα γίνει ηλεκτροστατικη.
Βγαίνει και σε διμετρο.
Το ειπα με τη προυποθεση πως αν χρειαζονται αλλαγη τα ποδια, σκουριαζει ευκολα κλπ ας παει απο την αρχη σε ενα καλο. Και ο Κυριακος ειναι της πχιοτητας, αλλιως δεν θα το ελεγα.Αυτά από ότι θυμάμαι δεν τα λες κ φθηνά.
Αλλά γιατί να μην τα φτιάχνουμε μόνοι μας, ως εκκολαπτόμενα μαστορόπουλα ? !
Με λιγα λογια, Κυριακο, κοιτα να παρεις τιποτα αλλο...:firstprize:
Πχ ελληνικα
https://www.alkan.gr/product/πάγκος-εργασίας-με-2-συρταριέρες/
Δηλ. Αν το φτιάξει κάποιος μόνος δεν θα είναι ποιοτικό?
Συνονόματε με τα "σίδερα" εδώ κ χρόνια τα πάω πολύ καλά (είναι βασική μου ενασχόληση εδώ κ 30 χρόνια........).
Καλή συνέχεια στην όμορφη γωνιά σου.
Τότε αλλάζει. Μπορείς να δεις σχέδιο και να αντιγράψεις
Μαλλον θα τον κανω και εγω με δοκους σιδερενιους και κοντρα πλακε επανω!
Ευχαριστω παιδια!
Κωστα κανεις ηλεκτροστατικη βαφη?
Θελω να ψεκασω το ψαλιδι της μηχανης μου!
Για πες!
Με το αζημιωτο παντα!
Εχω φτιαξει ηδη 2 ξυλινους εξαιρετικους που ανεβαινουν 5 ατομα επανω ανετα χωρις να κανουν κιχ.
Ισως παω σε αυτη την υλοποιηση ξανα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.