Ετοιμη αλλη μια γωνια του εργαστηριου, οπου μπηκε ο παγκος του λιντλ .σχετικα με τους μεντεσεδες των ποδιων του παγκου που ειχα ενα θεματακι που εγραψα πριν καποιες μερες λυθηκε τελικα βαζοντας ενα παξιμαδι ως αποστατη και ετσι ηρθε σχεδον στα ισια του.
Φαινεται λιγο γελοιο το κυκλωνικο εξαρτημα πανω στο μικρο σκουπακι αλλα κανει τελεια δουλεια με τις σκονες και τα πριονιδια.
Μεχρι να μου ερθουν οι κανονικοι ανταπτορες για τα σκουπακια, καθως το εξαρτημα ταιριαζει σε μεγαλες σκουπες, το σκουπακι λειτουργει με τα αυτοσχεδια ανταπτορακια )
Μεχρι προτινος μαζευα τα πριονιδια και τις σκονες με σκουπακι χειρος και φαρασι. Μια χαρα ηταν, αλλα ειναι καλυτερα το σκουπακι, λιγοτερη σκονη σηκωνεται.
Απεφευγα να τα μαζευω με τα σκουπακια μπαταριας επειδη καθε λιγο και λιγακι επρεπε να καθαριζω το φιλτρο για να τραβαει καλα. Τωρα ομως δεν υπαρχει αυτο το προβλημα.
Μιχαλη η συνδεση με το σκουπακι, με τι σωληνα καθως και τη μεταξυ των τμηματων που αποτελειται ειναι στιβαρη? Θα αντεξει σε ενα ευλογο διαστημα χρονου ή μετα απο 5-10 βαλε βγαλε θα σκορπισει? Πως το βλεπεις?
Η πρωτη συνδεση με το σκουπακι, στα δεξια, ειναι πολυ σταθερη επειδη το τεμαχιο που δειχνει το βελος το εκοψα απο σωληνα παροπλισμενης σκουπας. Εφαρμοζει τελεια.
Η αλλη συνδεση με το στενο εξαρτημα, στα αριστερα, δεν ειναι το ιδιο σταθερη καθως προκειται για ευκαμπτο πλαστικο σωληνα που ανοιξα με φλογιστρο για να μπει το εξαρτημα μπροστα.
Η κατασταση ειναι προσωρινη μεχρι να μου ερθουν οι ανταπτορες για να μπορω να δουλευω το φιλτρο σε ολα τα μικρα σκουπακια μπαταριας που εχω.
Καλή αρχή Κυριάκο και με το καλό να το φτιάξεις όπως επιθυμείς!
Τον διάδρομο που βλέπω αν είναι εντάξει κράτα τον γιατί είναι καλό μοντέλο και δεν ξαναβγαινουν πια. Αν έχει κάποιο άλλο θέμα η αν βγάλει κάτι εκτός του μοτέρ έχε υπόψιν σου ότι τα μοτέρ αυτά με μικρές μετατροπές μπαίνουν σε κολονάτα και έχεις ένα μοτέρ αν θυμάμαι καλά 1.5hp συνεχές είναι αυτό.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk