Οικιακό εργαστήριο

Ωραίος. Έχεις και πολύ άδειο χώρο ακόμα, ψηλά πάνω από τα ράφια

Εργαστηριο-ονειρο!
Να μπαίνεις μέσα και να μη θέλεις να φύγεις!!

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαρμα οφθαλμων το εργαστηριο οπου κυριαρχουν και δεσποζουν οι μεταλλικες πλατες, ο πληρωρικος παγκος και ο πλουσιος φωτισμος, μπραβο Κυριακο!!

Πολυ καλη ιδεα το γεισο για τις λαμπες φθοριου καθως σου δημιουργει και σημαντικοτατο χωρο απο επανω.

Η κορδελα εκει θα φωλιασει? Φαινεται καλα εκει περα στη γωνια που ειναι και βολικα για rip cutting.

Πολυ ωραιο Κυριακο! Η πρώτη φωτογραφια πολυ πιασαρικη, η δευτερη δειχνει λιγο και απο χαμο! Κατι σαν τις φωτογραφιες ξενοδοχειων! :music-smiley-005:

Πολυ ωραιο θα γινει, Μπραβο !!!
αλλά πολυ χαμος ρε φιλε ... πας για τη δευτερη Κυριακη των εκλογων, κι εσυ!

Σας ευχαριστώ παιδια.

Για τις εθνικες με βλεπω φιλε Θανάση με τον ρυθμο που παω....
Δε πειραζει ομως θα το κανω οπως θελω σιγα σιγα.

Μιχαλη θα μπει ακριβως απεναντι! Θα βγαλω φωτο με την αποπεράτωση!

Δημητρη θα μπουν και μερικα ντουλαπακια απο πανω σιγα σιγα φιλε.

Ο χαμος ειναι χαρακτηριστικό μου γνωρισμα οταν μαστορευω.
Πρεπει να προσλαβω εναν καλφα.
Χεχεχεχεχε

Κούκλα το φτιάχνεις παιχταρά μου... :worshippy:
Να είμαι εκεί να δω τα μούτρα σου όμως θα ήθελα όταν έρθει η ώρα να το γεμίσεις πριονίδια και σκόνες... -bye-

Eχουμε επεκταστη του εργαστηριου στο υπογειο καθως μεταφερεται εκει ο τομεας της μικροξυλουργικης και φινιρισματος απο το εργαστηριο της σοφιτας.
Θα χρειαστουν πλατες διατρητες και εξτρα ραφακια οπως ειναι λογικο.

Εδω βλεπουμε ενα ραφι απο ενα παλιο αμερικανικο ψυγειο να ταιριαζει γαντι στην πλατη εργαλειων που πηρα προσφατα.
Απλα κοπηκε το ενα απο τα δυο γαντζακια με το τροχακι bosch που φοραει το καλο δισκακι parkside :))

48050214526_b1640d6272_z.jpg

Εδω βλεπουμε την τελεια εφαρμογη των ραφιων του ψυγειου πανω στην πλαστικη πλατη. Μπορουν να μπουν σε οποιοδηποτε υψος, χαμηλα η ψηλα -που ειναι και το πιο λογικο.
48050293662_e207274cb1_z.jpg

Εδω βλεπουμε τον νεο χωρο που δημιουργηθηκε για τις μικροξυλοκατασκευες και το φινιρισμα τους.
Πισω στον τοιχο και στην κιτρινη κολωνα θα μπουν οι πλατες εργαλειων με τα ραφακια τους και ισως καποια εξτρα ξυλινα ραφια και μαγνητες.
48050213361_f8a33cc894_c.jpg

Η μεγαλη πριονοκορδελα της Dewalt που υπηρχε μπροστα απο την κιτρινη κολωνα μεταφερθηκε σε αλλο χωρο λιγα μετρα πιο μπροστα.

Προστεθηκαν οπως φαινεται τρια τραπεζια, ντουλαπα, μια ραφιερα, ενας παγκος εργασιας με εργαλεια επανω, ενα διαμορφωμενο καβαλετακια με πρωτη υλη ξυλειας, πολλα αναλωσιμα/χρωματα/βερνικα και αρκετα εργαλεια, κυριως proxxon.
48050213791_2bc8bec97e_c.jpg

Ωραίος.. Όλα μαζί τώρα από εδώ και πέρα σε έναν χώρο....φαντάζομαι πόσες φορές θα χρειάστηκε κάτι από τον έναν η τον άλλο χώρο και οι διαδρομές δεν είχαν τελειωμό...Τέλος όμως...
Καλά τελειώματα και συμμαζεματα λοιπον..

Αν τελικά "καταφέρεις" να στρι,ωχτείς κι εσύ τότε τι να πώ; Θα έχεις καταφέρει το ακατόρθωτο... :grinning-smiley-043

Ρε παληκάρι, ποιά είναι η "κίτρινη κολώνα"; Σε οφθαλμίατρο απ´πότε έχεις να πάς; :flipout:

Μιχαλη πολυ ωραιο το καλαθι του ψυγειου ... ταμαμ! Τωρα θελεις και μια καλη καρεκλα με ροδες ή καλυτερα ενα ηλεκτρικο σκουτερακι. :flipout:

Ελα ρε Μπαμπη κι εσυ ... και το λαχανι εχει λιγο κιτρινο μεσα :FSGSFGS4:

Ευχαριστω συναδελφοι, τα σχολια ειναι υπεροχα :)))

Mπαμπη κιτρινη την βλεπω την κολωνα, χωρις πλακα! Φταιει ομως το γεγονος που εχω δυσχρωματοψια, γι αυτο δυστυχως δεν εγινα και ναυτικος αλλωστε..!!