Οικιακό εργαστήριο

Αποστολη καλα το πας, αλλα στο πατωμα βαλε τουλαχιστον ενα πλαστικο δαπεδο, γιατι η μελαμινη θα γεινει συχρηστη

Αποστολη, πολυ ωραια δουλεια, ωραιο εργαστηριο και φοβερη παρουσιαση. Μπραβο :)

@nickolas: Σ' ευχαριστώ πολύ.
Σαράκι, ναι. Σε τρώει συνέχεια :D

@Σωφρον: Σε ευχαριστώ.
Χρειάζεται λες; Το «σήκωμα» έχει γίνει μόνο κάτω από τον πάγκο εργασίας. Μπροστά από αυτόν, εκεί που κινούμαι εγώ, είναι το τσιμεντένιο πάτωμα.
Ξέχασα να αναφέρω πως το ύψος του πάγκου συνολικά είναι ένα μέτρο.

@enduras1: Ευχαριστώ πολύ.
Οι φωτογραφίες είναι στην αρχή της κατασκευής. Μετά τις χώνεψα μέσα στο αλουμίνιο. Με το φύλλο λαμαρίνας που έβαλα μετά από πάνω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Στην αρχή ήθελα να βάλω φύλλο αλουμινίου αλλά ευτυχώς το συζήτησα με το παληκάρι στο σιδηρουργείο ο οποίος με συμβούλεψε να βάλλω λαμαρίνα γιατί το αλουμίνιο ζεσταίνεται από την τριβή, κολλάει το ξύλλο επάνω και δεν τσουλάει.
Το είχα πάθει με παλιότερη κατασκευή που είχα φτιάξει. Τώρα γλιστράει άνετα.
Επόμενο βήμα το riving knife όπου θα πρέπει να πέσει πατέντα χοντρή.

@mastroxalastis: Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Μπραβο Αποστολη πολυ ωραια δουλεια...!!!
Μια χαρα εχει γινει και διαμορφωθει...
Καλα κανεις και κατεβαζεις συνεχεια ιδεες αφου ενα εργαστηριο οσο προσθετονται πραγμα δεν εχει τελειωμο...
Καλη συνεχεια...

@panoss1: Ευχαριστώ πολύ.
Άξιος δεν ξέρω μιας και έχουν γίνει και λάθη αλλά το παλεύω.

@KOSSTV: Σε ευχαριστώ.
Όπως το λες. Η ειρωνία είναι οτι ξεκινάς να φτιάξεις εργαστήριο με σκοπό «να φτιάχνω κανένα πραματάκι άνετα» και στην πορεία διαπιστώνεις οτι η κατασκευή και ο εξοπλισμός ενός εργαστηρίου είναι ένα χόμπυ από μόνο του :D

P5230054.jpg
P5230055.jpg
P5230056.jpg
P5230057.jpg
P5230058.jpg
Αν και το εχω τελειωση προ διμηνου τωρα αξιωθηκα να βγαλω φωτο απο την τελικη μορφη του εργαστηριου μου!!

Μπραβο Βασιλη, εχεις πολλη άπλα και ολα τακτοποιημενα
φτιαξε και συρταρια θα σε εξυπηρετησουν παρα πολυ

Ευχαριστώ παιδιά. Νίκο το πάγκοπριονο μου έχει βγει σκύλος το μόνο μειον είναι ο φράχτης εάν κόβω μακρύ κομμάτι θέλει ένα σφιχτή ραντεβού στην πίσω πλευρά.

Μπραβο βρε Βασιλη, ωραιος, μεγαλος και φωτεινος χωρος και τα εχεις ολα τακτοποιημενα μεσα!

Τον μεγαλο οδηγο κοπης powerfix να τον βαλεις καλυτερα και αυτον στον τοιχο, να μην επιβαρυνει αδικα τις πλαστικες πλατες εργαλειων.

Μετα απο σχεδον εξι χρονια που ανοιξες αυτο το νημα, ηρθε η ωρα να παρουσιασεις και εσυ το εργαστηριο σου :)):grinning-smiley-043

Ναι Μιχάλη έχεις δίκιο για τον οδηγό κοπής θα το κάνω!
Χάχα το έχω ξαναπαρουσιαση το εργαστήριο μου και άλλες φορές απλά αυτή είναι η τελευταία αναβάθμιση.
Πολύ επίσης με βόλεψε η ράφιερα του Λίντλ η οποία με την οριζόντια τοποθέτηση έγινε ένας ωραίος πάγκος.

Πολύ ωραίος χώρος εργασίας. Μεγάλος, οργανωμένος και πλήρως εξοπλισμένος.

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Κουκλί είναι καλές δουλειές!

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Ευχαριστώ παιδιά. Νίκο το πάγκοπριονο μου έχει βγει σκύλος το μόνο μειον είναι ο φράχτης εάν κόβω μακρύ κομμάτι θέλει ένα σφιχτή ραντεβού στην πίσω πλευρά.

Eυχαριστώ φίλε!

Βασίλη, κουκλί το εργαστήρι, να το χαίρεσαι. Βλέπω και μεγάλη γκάμα εργαλείων - έτοιμος για όλα.