Αυτήν στιγμη με τον ενα παίζει λιγο γιατι εχει μπει στην αρχη της κατασκευης εάν μπει και δεύτερη και τρίτη αντιριδα θα γίνει πολύ σταθερό...ΠA, και από τις δύο μεριές έτσι...
Ρε συ, δεν έχει ελαστικότητα ο τοίχος έτσι, πν π.χ όταν τον πιέζεις με το χέρι; Στο αναφέρω μήπως έβαζες τίποτα μέσα στο στρωτήρα για ενίσχυση, όπως κανένα δοκαράκι.
Ευχαριστώ...Ωραίος Κωστή αναμένω να δω το τελικό αποτέλεσμα.
Κάποιες ερωτήσεις:
1. Οι φλάντζες που αναφέρεις είναι τα τετράγωνα μεταλλικά κομμάτια που έβαλες ως βάση απ'οτι κατάλαβα.
Γιατί δεν τις τρύπησες πρώτα και να τις κολλήσεις έπειτα στις κολόνες; Δεν θα ήταν πιο εύκολο;
2. Οι στρωτηρες είναι τα μέταλλα που χρησιμοποιούν για γυψοσανιδες σωστά;
Όπως έγραψε και ο Δημήτρης παραπάνω επειδή είναι λεπτά έχουν ελαστικότητα θα σου κρατήσουν τον τοίχο;
3. Δεν θα ήταν πιο "δεμένη" και στιβαρή η κατασκευή αν αντί για στρωτηρα έβαζες κοιλοδοκό με βίδες δίπλα στη γκαραζοπορτα;
Τι είναι το French cleats...;Ωπ τώρα με τις αντηρίδες φαίνεται να "δένει" η κατασκευή.
Αν βάλεις σύστημα με French cleats δεν θα σε βόλευε ώστε να μπορείς να τροποποιείς όπως σε βολεύει;
Νίκο έχει ένα μικρό κενό του 1-1.5 ποντου...δεν ακουμπάει εντελώς κάτω...στο μέλλον υπαρχει η σκέψη ο χωρος να γίνει με πλακάκι ως ένα σημείο..Εύγε! Εγώ θα άφηνα λίγο παραπάνω κενό/περιθώριο στην κάτω πλευρά, για υγρασίες κλπ.
Βρήκα επιτέλους ένα βολικό στήριγμα για την action camera στο εργαστήριο.
Πήρα ένα λεπτό φύλλο plexiglass, το λύγισα με το θερμοπιστολο, του κόλλησα και 2 μαγνήτες και ... έτοιμο το στήριγμα. "Κολλάει" τέλεια πάνω στον απορροφητήρα και βλέπει όλο τον πάγκο
View attachment 224868
Απίθανη εφεύρεση οι μαγνήτ
εμένα το μάτι μού πήγε στο πολυμπριζο!!τι μάρκα είναι?Βρήκα επιτέλους ένα βολικό στήριγμα για την action camera στο εργαστήριο.
Πήρα ένα λεπτό φύλλο plexiglass, το λύγισα με το θερμοπιστολο, του κόλλησα και 2 μαγνήτες και ... έτοιμο το στήριγμα. "Κολλάει" τέλεια πάνω στον απορροφητήρα και βλέπει όλο τον πάγκο
View attachment 224868
Απίθανη εφεύρεση οι μαγνητες
εμένα το μάτι μού πήγε στο πολυμπριζο!!τι μάρκα είναι?
Ετσι ειναι...Ο καθαρος και περιποιημενος παγκος βοηθαει στο καθαρο μυαλο και τη σωστη εργασια και αυτο ισχυει απο τους παγκους εργασιας DIY μεχρι το Masterchef![]()
Καπου εχω μια πεταμενη πριονοκορδελα μεταλλου του μετρου...εαν την βρω θα γινει και η πατεντα που εχει κανει ο τυπος.."Μεταφερθηκε και το stand με τα γυαλοχαρτα και προς ωρας ειμαστε εδω... "
Με τα γυαλοχαρτα μπορεις να κανεις μια ιδιοκατασκευη για να τα κοβεις ισια οσο θελεις σε μηκος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.