Οικιακό ηχοσύστημα

τα νεο 3 από οτι βλέπω είναι περίπου 160 κάτω σε σχέση με το νεο 3 . Δεν το παίρνω τόσο αλλά και πάλι πιο πολύ μου βγαίνει . Γιατί επιμένεις για αυτό αν επιτρέπεται . Έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει στη production line της ΑΕ http://www.acoustic-energy.co.uk/ ? Είναι δηλαδή αρκετά παλιότερο ?

ΕΔΙΤ : τώρα που το ξαναβλέπω και τα aegis neo 3 είναι παλιά - εκτός παραγωγής ...

Γιατι το Neo 3 ειναι καλυτερο ηχειο απο το 209 το οποιο αυτο ειναι το πολυ παλιο ηχειο εκ των 2.
Δεν ειναι παλιο, εβγαινε μεχρι και φετος κ εγινε μια ανεπαισθητη αναβαθμιση του (κι αν εγινε εδω που τα λεμε) βγαζοντας το Neo 3 V2 http://www.acoustic-energy.co.uk/Default.aspx?pagename=Neo-3-loudspeaker

Ο κύβος τελικά ερρίφθη , ΗΚ3490 με cd HD 990 , dali zenzor 5 και thorenz 170 . Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές . Ήταν όλες χρήσιμες .

Τον HARMAN τον ακουσες με τα ηχεια που θα γινει η αγορα τελικα?

Ο κύβος τελικά ερρίφθη , ΗΚ3490 με cd HD 990 , dali zenzor 5 και thorenz 170 . Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές . Ήταν όλες χρήσιμες .

πηγαινε να τα τσιμπησεις πριν αλλαξει γνωμη η γυναικα σου:devil-smiley-029:

πλακα κανω μην παρεξηγηθεις.

παντως σοβαρα τωρα εγω μικρος εβαζα τα χερια μου στα ηχεια και τα jbl απεκτησαν κατι βαθουλωματα .απλως στο λεω να προσεχεις τον μικρο και τα ηχεια:smash:

Τον HARMAN τον ακουσες με τα ηχεια που θα γινει η αγορα τελικα?

Πουρνό πουρνό επισκέφθηκα ενα μ.μαρκτ , ζάλισα έναν υπάλληλο και τα άκουσα πακέτο . Μάλιστα τον 3490 τον δίνουνε 399 αυτήν την περίοδο , οπότε οποίος ενδιαφέρεται να ψωνίσει έχει ένα επιχείρημα πίεσης για καλύτερη τιμή κάπου αλλού .Εκεί έχουνε και ένα ωραίο σύστημα που αλλάζουνε τα ηχεία αυτόματα . Σε σχέση με τα dali concept , νομίζω 6, διαφορά δεν κατάλαβα . Τα 170 περίπου που περίσσεψαν ( σε σχέση με τα AE 209) είπα να τα διαθέσω για ένα καλύτερο cd και με λίγο διάβασμα κατέληξα στο 990 το όποιο ίσως να είναι λίγο ακριβό για αυτά που κάνει αλλά είπα να τα κάνω duet . Έτσι μελλοντικά αν αναβαθμίσω κάπου , ίσως να πάω σε ΗΚ 990 μεταχειρισμένο και μόλις η γυναίκα συνηθίσει τα 85 εκ ηχεία πάω σε αυτά του μέτρου. Η αγορά έγινε από κατάστημα του Ν.Κόσμου.

πηγαινε να τα τσιμπησεις πριν αλλαξει γνωμη η γυναικα σου:devil-smiley-029:

πλακα κανω μην παρεξηγηθεις.

παντως σοβαρα τωρα εγω μικρος εβαζα τα χερια μου στα ηχεια και τα jbl απεκτησαν κατι βαθουλωματα .απλως στο λεω να προσεχεις τον μικρο και τα ηχεια:smash:

Είναι και αυτός ένας λόγος που δεν έκανα την κίνηση για πολύ παραπάνω χρήματα . Αν κάποια στιγμή η μικρή μου ξεφύγει , είμαι σίγουρος ότι θα τρέξει να τραβήξει/τεντώσει/κατεβάσει ότι βρει μπροστά της ξεκινώντας από το Hi fi. Και από την μικρή μου εμπειρία , πάει πρώτα εκεί που είναι πιο επικίνδυνα να προκαλέσει ζημιά και να χτυπήσει , τηλεόραση , κουρτίνες , τζάκι , τραπεζάκια ... Όπως και να έχει αύριο τέτοια ώρα λογικά θα έχω συναρμολογήσει το πρώτο μου σύστημα . Αγωνία και λαχτάρα . Παραλαμβάνω αύριο μεσημεράκι το εμπόρευμα και απόψε δεν με βλέπω να κλείνω μάτι !!

:ernaehrung004:

Last edited:
Παραλαμβάνω αύριο μεσημεράκι το εμπόρευμα και απόψε δεν με βλέπω να κλείνω μάτι !!

:ernaehrung004:

Φοβερό συναίσθημα! Καλώς να τα δεχθείς!!!!

Καλορίζικα να είναι καλοτάξιδα καλοάκουστα!!! Όλοι έχουμε χάσει τον ύπνο μας γιαυτό το λόγο με το καλό :D

Θα συμφωνησω με τους φιλους παραπανω,ειναι φοβερο συναισθημα!Εγω οταν πηγα να ακουσω τον yamaha A-S700 ενθουσιαστηκα τοσο πολλυ που δεν μπορουσα να περιμενω για την αγορα που εγινε τελικα μετα απο 3 βδομαδες!Την περιμενα αυτην την αγορα μηνες!!!Και το πιο ωραιο ειναι οταν το αγοραζεις με δικα σου λεφτα που δουλεψες!Μετα ο ενθουσιασμος συνεχιστηκε στο σπιτι...να τα βγαλω απο την κουτα,να διαβασω το εγχειριδιο και ολα τα σχετικα!Αντε...καλοριζικα κ καλοακουστα τωρα στις γιορτες:ernaehrung004:

Καλήμερα σας .
Μία ακόμα απορία αν και φαντάζομαι την απάντηση . Ο ΗΚ3490 είχε μέσα ένα καλώδιο που από jack πάει σε ένα "καρούμπαλο" (φαντάζομαι φερίτη) και βγάζει 3 rca κόκκινο άσπρο για ήχο και κίτρινο για βίντεο . Τα σύνδεσα σε μία είσοδο video in και από εκεί στην έξοδο για ακουστικά του κινητού μου ,samsung nexus s android 4.1.2 . Η μουσική ακούγεται κανονικά αλλά αρκετά πιο χαμηλά . Αν πχ ακούω ραδιόφωνο στα -45 db πρέπει να ανέβω περίπου στα 0 και πάλι φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά . Να ψαχτώ για άλλο καλώδιο χωρίς το κίτρινο θα δω μεγάλη διαφορά η να πάρω απόφαση πως απλά το κινητό μου έχει ανεμική έξοδο προς ακουστικά ?

Απάντηση: Προενισχυτής για κινητό

Να σε ρωτησω τα dali ta zensor που εχεις,επειδη ενδιαφερομαι μπορεις να μου πεις καποια λογια γι αυτά;για τις ψιλες τους και τις χαμηλες τους;

Re: Προενισχυτής για κινητό

Φίλε επειδή δεν ασχολούμαι με τα hifi σαν χόμπυ , ούτε και γνωρίζω την αγορά για να μιλήσω συγκριτικά με ηχεία της ίδιας κατηγορίας πιο πολύ θα σε μπερδέψω παρά θα σε βοηθήσω . Γενικά μπορώ να σου πω πως πρόκειται για καλές ( για τα γούστα μου ) κατασκευές με ωραίες ,αν έχεις σαλόνι, βάσεις . Για τις εντάσεις που ακούω εγώ είμαι σχετικά ικανοποιημένος . Αν έχεις μεγάλο χώρο κοίτα για τα 7 . Τα 5 κακά τα ψέμματα σε μεγάλο σαλόνι ψιλοχάνονται . Τέλος αν είσαι Αθήνα , εγώ τα είχα ακούσει στο media market στην Συγγρού . Ενδεχομένως να υπάρχουν διαθέσιμα για ακρόαση και σε άλλα μεγάλα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας . Επίσης ψάξε στο φόρουμ και στην ανάγκη κάνε και ένα καινούριο νήμα με τις απορίες σου . Και να εχει ξαναγίνει συζήτηση , μικρό το κακό ...