Οικογενειακή κατάσταση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οικογενειακή κατάσταση

Εύγε νέε μου.

Ξεκουράσου λίγο καιρό και έλα να μας βρεις μετά στο club των "δις εξαμαρτειν".

Η δεύτερη φορά είναι πάντα η καλλύτερη.....

:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

εδώ και καιρό διατηρώ - συμβιώνοντας - μια σχέση, με την οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. το "δις εξαμαρτείν", προς το παρόν, ούτε που περνάει απ'το μυαλό μου ...

εδώ και καιρό διατηρώ - συμβιώνοντας - μια σχέση, με την οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. το "δις εξαμαρτείν", προς το παρόν, ούτε που περνάει απ'το μυαλό μου ...

Γιά να μιλήσει και λίγο η στατιστική,έχει φανεί ότι το 70% τών διαζευγμένων ξαναπαντρευονται μετά απο 4 χρόνια.Και ,Βαγγέλη,θέλω την προσοχή σου παρακαλώ.:flipout: :Οσο περισσότερος ο χρόνος συμβίωσης τόσο πιό αποτυχημένος ο γάμος πού ακολουθεί.
Αρα ,άκου τον Afam.:grandpa:

Είμαι μέσα στην στατιστική : 3,2 χρόνια.

Και σού'ρχεται εκεί που δεν το περιμένεις.:grandpa: :grandpa:

H πλάκια πλάκα αλλά και οι ευχές να δινονται.

Καλή Λευτεριά σε όλες τις "ενδιαφερόμενες" και σε όλους τους μέλλοντες και μη Πατεράδες.

:aktion033: :aktion033: :aktion033: :aktion033: :aktion033:

Γιά να μιλήσει και λίγο η στατιστική,έχει φανεί ότι το 70% τών διαζευγμένων ξαναπαντρευονται μετά απο 4 χρόνια.Και ,Βαγγέλη,θέλω την προσοχή σου παρακαλώ.:flipout: :Οσο περισσότερος ο χρόνος συμβίωσης τόσο πιό αποτυχημένος ο γάμος πού ακολουθεί.
Αρα ,άκου τον Afam.:grandpa:

πολύ ωραία! θα φροντίσω να παρατείνω το χρόνο συμβίωσης, λοιπόν ...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οικογενειακή κατάσταση

πολύ ωραία! θα φροντίσω να παρατείνω το χρόνο συμβίωσης, λοιπόν ...-bye-

Βαγγέλη μην λες μεγάλα λόγια, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει....:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οικογενειακή κατάσταση

Βαγγέλη μην λες μεγάλα λόγια, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει....:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

βρε αδερφέ, για ... συμπάσχοντες ψάχνεις;;; (χαβαλέ κάνω βέβαια).-bye-

Απάντηση: Re: Οικογενειακή κατάσταση

Παντρεμένος 4 χρόνια, έχω 1 αγόρι 2,5 χρονών (avatar) και η γυναίκα μου περιμένει κορίτσι κατά τον Απρίλιο

Αρχοντα τις ευχέ μου για καλή λευτεριά και στους δυό σας!!!

Πλάκα - πλάκα καλά πάμε και απο στατιστικά, ρε αθεόφοβοι τελικά είναι απορίας άξιο που βρίσκουμε χρόνο για μουσική και συστήματα, μετά την έλευση του γιού μου το Bose, έπιασε αράχνες, ειλικρινά οι προσωπικές στιγμές χαλάρωσης - απόλαυσης της μουσικής έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

μη νομίζεις, κι εγώ συνήθως όρθιος με τον σπόρο -που δεν ξεκολάει από τον μπαμπά του- αγκαλιά ακούω. Ή οκλαδόν στο πάτωμα παίζοντας τουβλάκια μαζί του. Ευτυχώς τα ηχεία είναι ψηλά. Αναλόγως τη διάθεση (του σπόρου) ακούω με ελαφρώς τονισμένα είτε τα πρίμα (όρθιος) είτε τα μπάσα (οκλαδόν). :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Οικογενειακή κατάσταση

μη νομίζεις, κι εγώ συνήθως όρθιος με τον σπόρο -που δεν ξεκολάει από τον μπαμπά του- αγκαλιά ακούω. Ή οκλαδόν στο πάτωμα παίζοντας τουβλάκια μαζί του. Ευτυχώς τα ηχεία είναι ψηλά. Αναλόγως τη διάθεση (του σπόρου) ακούω με ελαφρώς τονισμένα είτε τα πρίμα (όρθιος) είτε τα μπάσα (οκλαδόν). :flipout: :flipout:

Xθες το απόγευμα χρειάστηκε να κλέισω άρον-άρον τον υπολογιστή διότι ο μάγκας είχε κατευθυνεθεί στο σαλόνι και κούναγε τις βάσεις των δορυφόρων:ernaehrung004: .

μπα, από αυτή την άποψη τα δικά μου ηχεία (43 κιλά έκαστο) είναι ακλόνητα. Όμως τρυπώνει από πίσω και κρύβει τις πιπίλες του στις οπές του bass reflex. :flipout:

Είχε και την κακιά συνήθεια (την οποία φρόντισα και απέβαλε) να τραβάει τις γρίλιες τους, γιατί του κινούσαν την περιέργεια τα χάλκινα γούφερ.

Τουλάχιστον φαίνεται να του αρέσει ό,τι ακούω. Στα πιο φορτισμένα περάσματα κουνάει μάλιστα το κεφάλι σκυφτά δεξιά-αριστερά, σαν μεταλλάς ένα πράμα :flipout:

Πέντε χρόνια γάμου με μια υπέροχη γυναίκα που ανέχεται τις (πολλές) ιδιοτροπίες μου και με μια κόρη 2,5 χρονών που δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο σπίτι :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 .....

Nα δω απόψε που πρόκειται να πειραματιστώ με το sub και πιθανόν να το μεταφέρω τι έχει να γίνει!!!!ελπίζω η Αννα να δείξει χαρακτήρα!!!

Δστυχώς αυτη την φορά που είναι και η πρώτη της, χαρακτήρα δεν έδειξε η κυρά!!!:grinning-smiley-043
Το καλύτερο σημείο τοποθέτησης που βρήκα για το sub, μου το έβγαλε off...waf μηδέν λέει.Ευτυχώς που βρέθηκε μιά μέση κατάσταση, πολύ καλύτερη(πίσω απο το εμπρός δεξιό ηχείο και χωρίς να ακουμπάει στο πάτωμα!!!) απο την προηγούμενη(πίσω απο τον καναπέ ήταν και αριστερά του..) , γιατί αλλοιώς δεν μας βλέπω να ξημερώναμε σήμερα...!!!!:twoguns:
Ρε παιδιά λέτε λόγω μετά γάμου εποχής να αρχήσει να λειτουργεί για τα καλά το WAF ΜΗΔΕΝ;:slapface: