Δημήτρης Αντωνόγλου
AVClub Addicted Member
Παντρεμένος 4 χρόνια, έχω 1 αγόρι 2,5 χρονών (avatar) και η γυναίκα μου περιμένει κορίτσι κατά τον Απρίλιο
Εύγε νέε μου.
Ξεκουράσου λίγο καιρό και έλα να μας βρεις μετά στο club των "δις εξαμαρτειν".
Η δεύτερη φορά είναι πάντα η καλλύτερη.....
:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:
εδώ και καιρό διατηρώ - συμβιώνοντας - μια σχέση, με την οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. το "δις εξαμαρτείν", προς το παρόν, ούτε που περνάει απ'το μυαλό μου ...
Γιά να μιλήσει και λίγο η στατιστική,έχει φανεί ότι το 70% τών διαζευγμένων ξαναπαντρευονται μετά απο 4 χρόνια.Και ,Βαγγέλη,θέλω την προσοχή σου παρακαλώ.:Οσο περισσότερος ο χρόνος συμβίωσης τόσο πιό αποτυχημένος ο γάμος πού ακολουθεί.
Αρα ,άκου τον Afam.:grandpa:
πολύ ωραία! θα φροντίσω να παρατείνω το χρόνο συμβίωσης, λοιπόν ...![]()
Βαγγέλη μην λες μεγάλα λόγια, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει....:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:
Παντρεμένος 4 χρόνια, έχω 1 αγόρι 2,5 χρονών (avatar) και η γυναίκα μου περιμένει κορίτσι κατά τον Απρίλιο
μη νομίζεις, κι εγώ συνήθως όρθιος με τον σπόρο -που δεν ξεκολάει από τον μπαμπά του- αγκαλιά ακούω. Ή οκλαδόν στο πάτωμα παίζοντας τουβλάκια μαζί του. Ευτυχώς τα ηχεία είναι ψηλά. Αναλόγως τη διάθεση (του σπόρου) ακούω με ελαφρώς τονισμένα είτε τα πρίμα (όρθιος) είτε τα μπάσα (οκλαδόν).![]()
![]()
Nα δω απόψε που πρόκειται να πειραματιστώ με το sub και πιθανόν να το μεταφέρω τι έχει να γίνει!!!!ελπίζω η Αννα να δείξει χαρακτήρα!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.