ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΛΥΣΗ "ΠΑΚΕΤΟΥ" 5.1

Βασίλη φιλάρα
σε ξαναβρίσκω από τότε που με βοήθησες με την TV τη Sony...
τι λένε τα 200 hz θα έρθω από το διπλανό νήμα να τα πούμε...
τα roister δεν τα συμπαθώ, κι έχουν το waf χαρακτηρισμό γκουμούτσα ως πολύ μεγάλα και τρίγωνα...
αλλά πάντως κάπου βγαίναν τελευταία σε τεστ περιοδικού από πέρσυ, το έχω το τεύχος...
Στο οποίο προτείνονταν τα ΜΤ30 και τα crystal audio plasma...
το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι τα πίσω πρέπει να είναι μικρά για τον τοίχο...
πάντως ευχαριστώ για τις ιδέες, καλοδεχούμενες...

ΑΜΑΝ!!!
μόλις βρήκα αυτό κοιτώντας τα indiana line 505 στον μιμίκο.gr
KODA AS-8808 Σετ 5.1 ηχείων Home Cinema
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17440&cat=368&page=1
κάπου παλιά είχα δει θετικότατα σχόλια για τα ribbon tweeter, και πρόκειται και για φτηνό πακέτο...λέτε να είναι καλή λύση για τα 25 τετραγωνικά μου; με κάποιον 1909 μαζί φυσικά...για πείτε!

ρε παιδιά
με έχει φάει η ανυπομονησία
ήρθε το Σαββατοκύριακο
και τα παιδάκια θα πάρουμε τα δώρα μας-if u know what i mean!
κάνας να πει τίποτα αλλιώς ορμάω κι αγοράζω ότι βρω!(οριστε σας απειλώ!)

από όλα τα παραπάνω σε ποια λύση θα καταλήγατε;
SONY SF1300+S350;
Tannoy HTS200 ή σειρά revolution;
αντίστοιχα KEF IQ ;
έχει και η ΟΝΚΥΟ και η DENON kάτι πακετάκια με ενισχυτή και 7.1 μικρά ηχεία...
teufel που είναι και sexy;
τι να κάμω o kapseros;

Last edited:
Στη θέση σου θα ψηνόμουν ΠΟΛΥ αγρια για τα teufel με τα 2 ενσωματωμένα στις κολώνες subwoofer. Γλυτώνεις και την παρουσία ενός ηχείου. Πραγματικά αυτά θα έπαιρνα αν ψώνιζα τώρα, με έναν 663 / 606 / 1909.

Thanx...
η αλήθεια είναι ότι κολλάμε και στην εμφάνιση-και αυτά δεν άρεσαν και τόσο...
αλλά από την teufel θα έπαιρνα πολλά από τα μοντελάκια της
είδες στα μελλοντικά 2009 ένα με τα tweeter επάνω να ξεχωρίζουν; τέλειο αλλά δεν βγαίνει με μικρά πίσω αλλά 4 κολώνες...
Τελικά τζάμπα το παιδεύω, αφού τα HTS200 με καλύπτουν απόλυτα...
μένει να έρθουν σε μαύρο χρώμα. Αύριο μάλλον θα τα παραγγείλω αν μου δώσουν καλή τιμή...

Απάντηση: Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΛΥΣΗ "ΠΑΚΕΤΟΥ" 5.1

Thanx...
η αλήθεια είναι ότι κολλάμε και στην εμφάνιση-και αυτά δεν άρεσαν και τόσο...
αλλά από την teufel θα έπαιρνα πολλά από τα μοντελάκια της
είδες στα μελλοντικά 2009 ένα με τα tweeter επάνω να ξεχωρίζουν; τέλειο αλλά δεν βγαίνει με μικρά πίσω αλλά 4 κολώνες...
Τελικά τζάμπα το παιδεύω, αφού τα HTS200 με καλύπτουν απόλυτα...
μένει να έρθουν σε μαύρο χρώμα. Αύριο μάλλον θα τα παραγγείλω αν μου δώσουν καλή τιμή...

Αν δεν επιτρέπεις συμβιβασμούς στο πορτοφόλι σου και στον χώρο σου πάς καρφί γιά Teufel......διαφορετικά προχώρα στα Roitster......black color;Yes!!!!

ΈΚΛΕΙΣΑ :
DENON 1909 & TANNOY. Ελπίζω να επέλεξα σωστά.
από την tannoy ή το HTS200 ή τη σειρά revolution front L-R +center+ sub. Θα δω ανάλογα με το κόστος σε λίγο που πάω στα μαγαζιά...

Από Βδομάδα για να κλείσει το θέμα , θέλω κι έναν μερακλή να σετάρει στο συστηματάκι σπίτι μου...γίνεται ή ζητάω πολλά;

Ευχαριστώ
λοιπόν κύριοι είμεθα στην ευχάριστη θέση να πηγαίνουμε προς την ολοκλήρωση του ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ συστήματος home cinema 5.1 ...
Αναμένω τον Denon 1909 που θα συνοδέψει τα Tannoy HTS200.
Πηγή θα είναι ένα ικανό HTPC (θα αγοραστεί κι αυτό σύντομα) στο οποίο θα μπει blu-ray οδηγός αργότερα με την πτώση των τιμών...ως τότε θα παίζει ματρόσκες.
Λοιπόν προ-τελευταίο ζήτημα τα καλώδια πάσης φύσεως. Το πακέτο της tannoy έχει καλώδια ηχείων και βάσεις τοίχων για τα πίσω, οπότε μένει η διασύνδεση με TV και τον DENON. Tι χρειάζομαι; σίγουρα 2 HDMI-HDMI(από pc --> denon & από denon --> TV ), ίσως και 1 optical; κάτι άλλο;

(Όταν τα παραπάνω συνδεθούν μένει το τελευταίο βήμα του καλιμπραρίσματος...)

Φιλε καλοριζικα!

Κι εγω προσφατα ολοκληρωσα την αγορα αντιστοιχου πακετου 5.1 με κοστος γυρω στα 1000 ευρω και με ιδαιτερη εμφαση στην εμφανιση...
Επελεξα τον ενισχυτη AVR-255 της HARMAN KARDON και το 5.1 σετ HKTS-11 της ιδιας εταιριας.
Πριν ειχα τον YAMAHA RXV-440 και τα ROISTER HT-2000.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το ηχητικο (αλλα και το αισθητικο...) αποτελεσμα! Ειδικα στις χαμηλες το sub ειναι εκπληκτικο!

Πιστευω οτι στην τιμη αυτη ειναι μια καλη και διαιτερα....καλαισθητη προταση!

;)

Αναμένοντας την u.p.s. να φέρει τον 1909, για τα καλώδια έχει κάποιος να προτείνει μάρκες τιμές κτλ; θέλουμε αξιοπρεπή απόδοση αλλά όχι τζάμπα λεφτά, δηλαδή κάτι ανάλογο με τον ενισχυτή και τα ηχεία που θα έχει το σύστημα...
σίγουρα θέλω 2 μικρά HDMI-HDMI και ένα oπτικό...να πάρω από MEDIA MARKT;
κάνα λινκ από internet;

Άλλη μια τελευταία σκέψη για τα tannoy:
μήπως τα arena lite Που είναι ελαφρά ακριβότερα είναι καλύτερα ηχητικά από τα HTS200; όποιος έχει άποψη για το ένα ή το άλλο σύστημα ας μας πει κάτι!
(βάσει ups o denonας είναι σιμά...και θα θέλει παρέα)

έφτασε ο 1909!! σε λίγο θα τον ανοίξω...
κατόπιν νέας μελέτης αποφάσισα ότι τα Arena Lite με το dual concentric είναι καλύτερα ηχεία των HTS100/200 που σκεφτόμουνα ως τώρα, οπότε πάμε σε δυναμική στροφή:
συνδυάζεται σωστά ο denon με τα TANNOY arena lite; βγάζουν εντάσεις ικανοποιητικές για το σαλόνι ή θα χρειαστώ 2 μεγάλα ηχεία για μπροστά L-R ;
ερωτώ γιατί και τα arena πουλιούνται σε τεμάχια και το sub των Lite είναι το TS10 της Tannoy που πουλιέται αυτόνομα. Οπότε μπορώ να πάρω το εν λόγω sub, 2 πίσω και κεντρικό arena και φρόντλαϊν τα Tannoy Revolution...λόγω του wideband & super-tweeter & dual concentric, πιστεύω να πάμε σε ηχητική αρμονία και να μην τα κάνω αχταρμά...για πείτε Χριστιανοί , τέλος τα ψέμματα(κι οι θεωρίες) πάω για άμεση αγορά !!
μιλήστε τώρα και μην κρατήσετε την σιωπή σας για πάντα! help the igNorant..NA AKOYSEI METAL λικε νεβερ μπιφορ...

Last edited: