Δεν είναι κάτοχος oled αλλά σκέφτομαι να γίνω. Κατέβασα το manual της lg c8 και με αυτά που διάβασα ανησύχησα πάντως. Δηλαδή αν βλέπω ταινία με μαύρες μπάρες πάνω κάτω θα πρέπει να κάνω zoom;![]()
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνωμη κι ολας. Εσυ γιατι ειχες τρομαξει. ?Οκ μια χαρά τότε. Αφού το μεγάλο χρονικό διάστημα είναι 15-16 ώρες δεν υπάρχει κανένα θέμα! Η επόμενή μου TV Θα είναι OLED. Σας ευχαριστώ!
Σωστα.Οπότε αν υποθέσουμε ότι η τηλεόραση μου είναι ανοιχτή γύρω στις 10 ώρες θα πρέπει συνολο 2 φορές να κλείσει για κάνα τέταρτο κάθε 4 με 5 ώρες. Σωστά ;
Πάντως διαπιστώνω πως η πολιτική της Samsung να εκφοβίζει το κόσμο εναντίον των OLED, όταν η ίδια η εταιρεία παράγει OLED οθόνες για τα κινητά της και θα κυκλοφορήσει και OLED τηλεοράσεις στο μέλλον,.
Αγόρασα χθές την 55Β8 και οι πωλητές στο πλαίσιο μου ανέφεραν το compensation cycles και με προέτρεψαν να πάρω UPS σε περίπτωση διακοπής να μην σταματήσει αυτή η λειτουργία.Εγω θα έβαζα μόνο ενα σταθεροποιητή της APC, έχει δίκιο ο πωλητής για το UPS;
Οταν ξανα πας ρωτα τον πωλητη να σου πει ποιος του ειπε να λεει τετοια πραγματα και γιατι κατι τοσο σημαντικο δεν το αναγραφει το manual της τηλεορασης. (για να ειναι και καλυμμενες και οι εταιριες κατασκευης)
Eπισης ρωτησε τον, γιατι αν ρωτησεις την αντιπροσωπεια, θα σου πει οτι δεν χρειαζεται ups.
Αν ανοιξεις την tv κατα τη διαρκεια του cc ή κοπει το ρευμα κατα τη διαρκεια του cc, η διαδικασια απλα θα ακυρωθει και θα ξανα ξεκινησει την επομενη φορα που θα κλεισει η Tv.
Αν σε βοηθαει λιγο, οταν αγορασα τη δικη μου, ο πωλητης (απο αλλη αλυσιδα) μου ειπε οτι πρεπει μια φορα το μηνα να τη βγαζω απο την πριζα για μια ωρα, ωστε να κανει αυτοκαθαρισμο. Δεν μου ξεκαθαρισε ωστοσω εαν αυτος θα ειναι βιολογικος.
Αυτα με καποιους πωλητες.
Υ.Γ.
Προβλεπω στο συγκεκριμενο καταστημα να ανεβαινουν οι πωλησεις UPS.![]()
Υπαρχει καποιο pattern που να βοηθαει το σβησιμο του image retention; Οπως στις πλασμα; Τα κλασικα των πλασμα κανουν δουλεια;
Με αυτο που ρωτας, σημαινει οτι μπορει να διαβασες μεν το πρωτο ποστ του θεματος εδω, αλλα δυστυχως δεν κατανοησες τι ειναι το Burn in και πως προστατευεσαι απο τους μηχανισμους της Tv.:lehrer:
Οχι, κανενος ειδους pattern δεν μπορει να καταπολεμησει το I.R. ή το Burn in.
Το Image retention θα εξαφανιστει οταν η τηλεοραση θα εκτελεσει compensation cycle. Ο μονος τροπος να σβησει το προσωρινο αποτυπωμα, ειναι η ιδια η τηλεοραση να επαναρυθμισει την ταση σε καθε πιξελ ξεχωριστα.
Τα εχω κατανοησει, ουτε εχω image retention ή burn in. Απλα πληροφοριακα ρωταω αν ισχυει οτι καναμε παλια και στις πλασμα με τα χιονια (θορυβο) και τα πατερνακια με τα χρωματα και αν βοηθουν σε κατι τις oled
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.