Ολα όσα θέλετε να μάθετε για το SEX αλλά φοβάστε να ρωτήσετε!!!!!!

Φίλε Αντωνη Λεμο, η ερώτησή σου, απλά, δεν υπάρχει σ' ένα δημόσιο φόρουμ, γι' αυτό και διεγράφη. Το νήμα έχει ανοίξει χιουμοριστικά και όχι κυριολεκτικά για απορίες πάνω στο sex.

Εγώ μπήκα να κλειδώσω το thread και να κάνω και κανένα ban έτσι και έβριζε κανείς!

Εγώ ως διαχειριστής στα φωτογραφικά μπήκα να δω άν υπάρχει προκλητική φωτογραφία για να ειδοποιήσω το Γιάννη να τη διαγράψει:)

Re: Απάντηση: Re: Ολα όσα θέλετε να μάθετε για το SEX αλλά φοβάστε να ρωτήσετε!!!!!!

:grandpa:Δασκαλε εχω μια απορεία με τη σταση ορθοκ@λομπρουμυτα?
Δεν την έχω καταλάβει.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
:flipout::flipout::flipout:

Δυστηχώς η περιγραφή της θα ήταν εκτός των κανονισμών του φόρουμ (και μερικών συντηριτικών πολιτειών της Αμερικής...) και θα προκαλούσε το banαρισμα τόσο εμού που την εξήγησα, όσο και εσού που ρώτησες. Όπως επίσης και μερικών ακόμα που το σκέφτηκαν... :rifle::rifle::rifle:

Re: Απάντηση: Re: Ολα όσα θέλετε να μάθετε για το SEX αλλά φοβάστε να ρωτήσετε!!!!!!

θα προκαλούσε το banαρισμα τόσο εμού που την εξήγησα, όσο και εσού που ρώτησες. Όπως επίσης και μερικών ακόμα που το σκέφτηκαν... :rifle::rifle::rifle:

Εγώ που τη συνηθίζω τη γλυτώνω? Είναι η τρίτη αγαπημένη μου μετά το "σουρωμένο ελικόπτερο" και το "ανέμελο καζανάκι"....:D:D:D

Χμμ. Δηλαδή δεν θα λυθούν οι απορίες μου σ´αυτό το νήμα που άνοιξε;

Κι εδώ μαϊμού; Παντού λαμόγια. Που είναι το κράτος;
Εκλογές τώρα.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο κ. Μελίδης λαϊκίζει. Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, ούτε μέρα νωρίτερα.....:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Χμμ. Δηλαδή δεν θα λυθούν οι απορίες μου σ´αυτό το νήμα που άνοιξε;

Κι εδώ μαϊμού; Παντού λαμόγια. Που είναι το κράτος;
Εκλογές τώρα.

Εσύ είσαι κάτω απο 18..Kανονικό Τεκνό.:flipout::flipout:
Πώς σού επιτράπηκε να μπείς στο Νήμα??:grandpa::grandpa:

Οπως και στο πανεπιστήμιο παλι μονος μου θα πρέπει να βγάλω τα ματια μου στο διαβασμα και να ξεστραβωθω. Οι καθηγητες δεν κάνουν τπτ. :damnyou::damnyou::damnyou:

Την πατησα και εγω πανηγυρικος:antlers:

Ηθελα να δω τι δουλεια εχει ενα τετοιο post εδω μεσα