Όλα τα δορυφορικά κάτοπτρα της αγοράς

Re: Όλα τα πιάτα της αγοράς

Εντυπωσιακή η Simulsat αλλα η απόδοση σε Ku band είναι μόνο 47 dBi, δηλαδή λίγο κάτω απο την απόδοση του 2.4μ που έχω, αρα δεν μπορεί να είναι και τόσο τεράστια (αν και σίγουρα έχει μεγαλο πλάτος).
Τιμούλα έχει; Ετσι για να ...μας κοπεί ο βήχας δηλαδή....
Ανω των 700κ ευρω το 12μετρο τελειωμενο.

Απάντηση: Όλα τα πιάτα της αγοράς

Κάποιο κυκλοφορεί αλλά... δεν αξίζει να το πάρει κάποιος.
Η τιμή σε σχέση με ένα πιάτο είναι τριπλάσια+.
Ένα τέτοιο πιάτο χρειάζεται για κάθε δορυφόρο (νομίζω).

παιδια να ρωτησω κατι γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος.χθες ανεβηκα στην ταρατσα και μετρησα το πιατο και ειδα οτι οι διαστασεις του ειναι 120χ130.εγω το ειχα παρει για 125.να πω οτι το συγκεκριμενο ειναι gibertini και το εχω 4 χρονια.το 125 ειναι αλλο μοντελο μπορει να απαντησει καποιος?

παιδιά επειδή είμαι καινούργιος και άσχετος με δορυφορικά και θέλω να βάλω πιάτο ποιο μ προτείνετε να πάρω και ποιο είναι το κόστος;

Με ένα πιάτο 80x90 θα είσαι μια χαρά. Αν θες βάζεις και 90x100 για πιο δυνατή λήψη.
Μπορείς να βάλεις και μικρότερο, αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα χώρου, δεν υπάρχει λόγος.

εχεις να προτείνεις κάποιο; κοντά στα 100Ε

Υπάρχουν πάρα πολλά στην αγορά. Υπάρχουν τόσα καταστήματα στο ίντερνετ.
Με τα 100 ευρώ παίρνεις πολύ μεγαλύτερο πιάτο από αυτό που σου χρειάζεται.
Ρίξε μια ματιά και στο skroutz.

Είναι πάνω-κάτω.. από τα φθηνότερα πιάτα. Δεν αναγράφει αν περιλαμβάνει βάση στήριξης.

Τι κοιτάς περισσότερο, την τιμή ή να είναι όσο πιο μεγάλο?
Για ποιον δορυφόρο θα πάει?

Για τον astra 19 το θέλω.
κοιτάω να έχει χαμηλή τιμή βασικά και να είναι στο 1 μέτρο περίπου όχι μικρότερο, έχω άλλο ένα 80άρι στον hellasat.

Έχω χρησιμοποιήσει 3 τέτοια και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Περιλαμβάνει τα πάντα, εκτός φυσικά από LNB.
Αν μπει σε κάγκελο, χρειάζονται ακόμα δύο δαγκάνες. Είναι 90x100.
h**p://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=106003168

Δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω. Δεν αναγράφει αν περιλαμβάνει κάποια βάση. Είναι 100x110
h**p://www.spy-fi.gr/index.php?target=products&product_id=205

Πλέον πολύ καλή λύση και αρκετά οικονομική, είναι αυτό εδώ το 120x135 στα 55 ευρώ. Αγοράζεις ξεχωριστά βάση καθώς δεν την περιλαμβάνει.
Μπορεί να θεωρηθεί υπερβολή για ASTRA, αλλά για κάποιον που δίνει κάποια χρήματα παραπάνω και έχει άπλετο χώρο να το βάλει, το θεωρώ άριστη αγορά.
h**p://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=106003169

Last edited:

ωραία Σάκη ευχαριστώ.
Μια τελευταία ερώτηση μπορώ με κάποιο τρόπο να έχω το πιάτο στις 19 και να πιάνω και 13 ?? υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος να περιστρέφετε το πιάτο??

Σε κάτοπτρο 1,10m μπορείς να έχεις εύκολα και τις 2 τροχιακές θέσεις. Κεντρικά Astra 19,2 και παράκεντρα τον Hotbird.