Ολα τα ονόματα των 105 γαλαζοπράσινων δημοτικών αρχόντων,που ελέγχονται...

Είδε κανείς μέσα στη λίστα τον πρώην καλό μας δήμαρχο Αμαρουσίου ???? Η δεν βλέπω καλά ??
 
Re: Απάντηση: Ολα τα ονόματα των 105 γαλαζοπράσινων δημοτικών αρχόντων,που ελέγχονται

δεν τα εχει δηλωσει ομως.

Θυμαμαι ο Φασουλας ειχε κανει δηλωση (πριν χρονια) ειχε συζητηθει πολυ οταν ειχε κανει παρα πολη μεγαλη φορολογικη δηλωση


πχ
"Παναγιώτης Φασούλας: Διαθέτει 1.300 μετοχές Εμπορικής, 1.500 ΕΤΕ, 800 Άλφα, 3.000 Τράπεζας Μακεδονίας-Θράκης, 500 Εργασίας, 600 Άλφα Λήζιγκ, 1.000 Γιούρομπανκ, 1.000 Τιτάν, 2.500 ΕΛΠΕ, 500 Πάναφον, 700 Αλουμίνιον Ελλάδος, 1.000 Ιντρακόμ, 1.000 Ιντρασόφτ, 23.000 Αμοιβαίο Μετοχικό Κεφάλαιο Άλφα Πίστεως."

(απο το 2003 το παραπανω, πηγη εδω: http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4280520)
 
Do you mean Mr. Tzanikos? :p


Ο Πατούλης πάντως είναι....

Εμ Τζανίκος ντε !!!!! Το μεγαλύτερο λαμόγιο !!!!

Ο Πατούλης όπως και ο άλλος ο πρώην Αθηνών είχαν ανοιχτή επαφή με φαρμακευτικές.....
 
Στον κατάλογο των ελεγχόμενων, που συνεχώς εμπλουτίζεται, υπάρχουν και επτά δημοτικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που εντοπίστηκαν για εμπόριο πλαστών και εικονικών τιμολογίων με προμηθευτές.

http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=53586&category_id=88


Γιατί δεν τις λένε ποιές είναι;
Καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται...
 
Ελααααααααα τα νεώτερα,για την δημαρχάρα Ζαχάρως....


Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Η μαφία και ο έκπτωτος δήμαρχος...

Κυκλώματα της νύχτας, μέθοδοι που μόνο η μαφία χρησιμοποιεί και για άλλη μια φορά η «αμαρτωλή» Ζαχάρω Ηλείας και ο έκπτωτος δήμαρχός της απέναντι στην ελληνική δικαιοσύνη. Διαβάστε πως έπειτα από έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση του εμπρησμού και της επιλεκτικής κατεδάφισης παραλιακών κτισμάτων, τον Φλεβάρη και τον Μάρτη του 2010 αντίστοιχα. Δικογραφία που περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, αστυνομικούς και τον Πανταζή Χρονόπουλο.

Ποιοι και γιατί ήθελαν τα συγκεκριμένα σπίτια να σβηστούν από το χάρτη;

Γιατί η τοπική αστυνομία συγκάλυπτε τους δράστες;

Τι κατηγορίες αποδόθηκαν στους τρεις αστυνομικούς και τον έκπτωτο δήμαρχο;

Διαβάστε μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν τις μπουλντόζες να καταστρέφει το σπίτι τους.

Τι αποκάλυψε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου;

Διαβάστε τη συνέχεια, στο HOT DOC που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου
 
Τα κτίσματα στην παραλία Ζαχάρως ήταν αυθαίρετα ακριβώς πάνω στην παραλία, προκάτ κατασκευές, και ευρισκόμενα εκεί πολλά χρόνια αφού κανείς δεν τολμούσε να τα πειράξει. Το ότι κάποια απ' αυτά ανήκαν σε "υψηλά ιστάμενους" μάλλον δρούσε αποτρεπτικά στους κατά καιρούς δημάρχους.

Πλέον έχουν σχεδόν όλα γκρεμιστεί και η παραλία έχει αποδοθεί απαλλαγμένη στους κατοίκους της περιοχής. Και γράφω σχεδόν, γιατί ένα-δυό υπάρχουν ακόμη εκεί. Σε αυτό ίσως αναφέρεται το "επιλεκτική κατεδάφιση" του Βαξεβάνη.
 
Αλλα καλά παλουκάρια...



Την ενοχή τόσο του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου όσο και του άλλοτε στενού του συνεργάτη, Μιχάλη Λεμούσια, για την υπεξαίρεση-«μαμούθ» στο κεντρικό δήμο, πρότεινε προς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο εισαγγελέας, Βασίλης Χαλντούπης.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά να κηρυχθούν ένοχοι οι Β.Παπαγεωργόπουλος και Μ. Λεμούσιας για ηθική αυτουργία σε υπεξαίρεση, ενώ για τον δεύτερο προτείνει -επιπλέον- την ενοχή του για την κατηγορία τής απλής συνέργειας σε πλαστογραφία. Οι παραπάνω κατηγορίες είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών του δημοσίου.

Εξάλλου, για τους δύο παραπάνω, εισηγήθηκε να διαβιβαστεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η δικογραφία για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα 'βρώμικου' χρήματος) προς άσκηση νέας ποινικής δίωξης.

Σε ό,τι αφορά τον «πρωταγωνιστή» της υπεξαίρεσης, πρώην ταμία Παναγιώτη Σαξώνη, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία, της πλαστογραφίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Επιπλέον εισηγήθηκε την ενοχή του επί σειρά ετών διευθυντή της Ταμειακής Υπηρεσίας του δήμου για απλή συνέργεια στην υπεξαίρεση και στην πλαστογραφία.

Ο κ. Χαλντούπης κατά την αγόρευσή του, ήταν «κόλαφος» για τον Β. Παπαγεωργόπουλο και τον Μ. Λεμούσια, ενώ, υιοθέτησε σε πολλά σημεία τα όσα ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ο Π.Σαξώνης.

«Επιβεβαιώνεται η βασιμότητα των ισχυρισμών Σαξώνη. Δεν είναι μυθεύματα αυτά που λέει, έχουν λογική αλληλουχία» είπε.

Για τον πρώην δήμαρχο, είπε ότι είναι αδιανόητο να μη γνώριζε για τον διαχειριστή της Ταμειακής Διεύθυνσης. «Ήξερε για τα νυχτερινά μαγαζιά και το πολυτελές αυτοκίνητο. Ανέχθηκε να διαχειρίζεται τις ασφαλιστικές εισφορές ένας άνθρωπος της νύχτας. Προέτρεψε το Λεμούσια να βρει τρόπο ώστε να εκταμιεύονται χρήματα με διαδικασία που να προσδίδει νομιμοφάνεια. Ο Παπαγεωργόπουλος φοβούμενός να κάνει παράνομη συναλλαγή ενήργησε διά του Λεμούσια» τόνισε ο εισαγγελέας.

Σε ό,τι αφορά τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου, παρατήρησε: «Ήταν το δεξί χέρι του δημάρχου. 'Άνθρωπος με χαμηλά προσόντα. Δεν γινόταν τίποτα αν δεν περνούσες από τον πάγκο του, όπως κατέθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Δεν χωράει αμφιβολία ότι γνώριζε το Σαξώνη. Διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ροή και στις αναλήψεις μετρητών. Δεν είναι τυχαίο ότι αυξάνονται το 1999 τα μετρητά που παίρνει ο πρώην ταμίας.»

Για τον Π.Σαξώνη, που είναι ο μόνος που αποδέχθηκε την υπεξαίρεση, ο εισαγγελέας τόνισε ότι «δεν θα μπορούσε να δράσει επί τόσα χρόνια χωρίς άνωθεν εντολές».

Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί με την πρόταση επί της ενοχής ή μη των υπολοίπων κατηγορουμένων (σύνολο 18), ανάμεσα στους οποίους και για τους τρεις πρώην αντιδημάρχους Οικονομικών.
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=495426
 
Τα κτίσματα στην παραλία Ζαχάρως ήταν αυθαίρετα ακριβώς πάνω στην παραλία, προκάτ κατασκευές, και ευρισκόμενα εκεί πολλά χρόνια αφού κανείς δεν τολμούσε να τα πειράξει. Το ότι κάποια απ' αυτά ανήκαν σε "υψηλά ιστάμενους" μάλλον δρούσε αποτρεπτικά στους κατά καιρούς δημάρχους.

Πλέον έχουν σχεδόν όλα γκρεμιστεί και η παραλία έχει αποδοθεί απαλλαγμένη στους κατοίκους της περιοχής. Και γράφω σχεδόν, γιατί ένα-δυό υπάρχουν ακόμη εκεί. Σε αυτό ίσως αναφέρεται το "επιλεκτική κατεδάφιση" του Βαξεβάνη.

Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί η πηγή του Βαξεβάνη....... και γιατί επιμελώς (το αντίθετο από άλλες περιπτώσεις) κυνηγάει τον Πανταζή...
 
Θα γκρέμισε το αυθαίρετο κανενός φίλου του..... :laugh:

Εμένα μου κάνει εντύπωση η αναφορά του σε γκρέμισμα "παραλιακών κτισμάτων", ενώ είναι γνωστό ότι η παραλία από την Ζαχάρω μέχρι το Κατάκολο είναι τίγκα στα αυθαίρετα.

Κάτσε να βρω το άρθρο να το διαβάσω και επανέρχομαι.
 
Όπως ξεχνάει επιμελώς να αναφέρει τα "νόμιμα κτίσματα" (βιλάρες) που βρίσκονται ακριβώς δίπλα (Μεσσηνία) στα σύνορα των δύο νομών και συγκεκριμένα στον Αι Γιαννάκη και λίγο παραπέρα..... μέχρι το Καλό Νερό...

Εκεί δεν έχουν δήμαρχο ????:BDGBGDB55:

Αλλά ξέχασα, αυτά δεν τα γκρέμισαν.....
 
Αγνώριστες έχουν γίνει οι ακτές μετά τις φωτιές και την ανοικοδόμηση των τελευταίων 20 ετών που θυμάμαι…
 
Λάθος εικόνα δίνεις, εκτός και αν εννοείς το χτίσιμο πάνω από την εθνική οδό και όχι στην παραλία...

Είναι η δική μου εικόνα.
Να ξέρεις κάποιες φορές δεν αναγνωρίζω πια σε ποιο κομμάτι δρόμου είμαι. Αν έχω φτάσει ως εκεί ή αν είμαι πιο πέρα… μονό οι κορυφές των βουνών βοηθάνε
Φυσικά συζητώ για το σύνολο των περιβαλλοντικών και οικοδομικών αλλαγών
Και από τη δική μου οπτική γωνία
Μεγαλώνοντας και βλέποντας το πώς εξελίχθητε
 
Οπότε εννοείς το κομμάτι πάνω από το δρόμο, κατάλαβα.. Σε αυτό έχεις δίκιο, οι περισσότεροι αγοραστές είναι Γερμανοί...

Για τα καμμένα άστο, μη μου ξύνεις πληγές....
 
Το θέμα της αυθαίρετης δόμησης σε ζώνη παραλίας ή δασικής περιοχής δεν είναι αρμοδιότητα των Δήμων και κακώς ο κόσμος θεωρεί τους Δήμους υπεύθυνους. Ούτε χορηγεί καμμιά άδεια, ούτε προβαίνει σε αυτοψίες, σύνταξη πρωτοκόλλων κατεδάφισης ούτε ασφαλώς και εκτέλεσης. Η αρμοδιότητα ανήκει στην Κτηματική Υπηρεσία, το Λιμεναρχείο, την Δασική Υπηρεσία, την Πολεοδομία, την Περιφέρεια (για την εκτέλεση. Πριν τον Καλλικράτη η εκτέλεση ανήκε στην δικαιοδοσία των κατά τόπους Νομαρχιών).