OLED 55" η LED 65";

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

mynam3

New member
14 October 2015
43
[FONT=&quot]Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]55"[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]https://www.skroutz.gr/s/7835229/LG-55EG910V.html[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]65"[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]https://www.skroutz.gr/s/9867690/LG-65UH615V.html[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Θα μπει σε σαλονι, οι καναπεδες ειναι γυρω στα 3-4 μετρα.[/FONT]
[FONT=&quot]Η χρηση που προκειται να γινεται σε καθημερινη βαση ειναι digea, ταινιες/σειρες σε 1080 και ενδεχομενως αργοτερα / παραλληλα να χρησιμοποιηθει και σε καποιο 4k περιεχομενο.[/FONT]
[FONT=&quot]Τωρα ειμαι στις 42" με μοντελο περσινο.[/FONT]
[FONT=&quot]Να θυσιασω μερικες ιντσες για το oled η να παω στην μεγαλη κατευθειαν?[/FONT]
[FONT=&quot]Εχω δει σε λειτουργια την 55 και επαθα πλακα με το μαυρο της και γενικοτερα με την εικονα, αξιζει ομως αυτη η διαφορα?[/FONT]
[FONT=&quot]Θα περιμενω και τυχον black friday τωρα το Νοεμβρη αλλα ας παρω καποια αποψη πρωτα. Λεφτα για oled 65" δεν υπαρχουν με τιποτα, δυστυχως[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

Πρέπει να αγοράσεις μόνο LG?

Οι 65" είναι πραγματικά "χορταστική" διάσταση και αξίζει να κάνεις κάποια υποχώρηση στην ποιότητα εικόνας για να πάρεις 40% μεγαλύτερη οθόνη αλλά, για τη χρήση που θες η συγκεκριμένη παραείναι υποχώρηση..

Αν πας προς μεγεθος αντί ποιότητας, κοίτα τουλάχιστον κάτι με VA panel

Δεν ειναι απαραιτητη η αγορα αποκλειστικα καποιας LG, απλα ειχα καταληξει σε αυτες τις 2.
Αν υπαρχει καποια αντιπροταση σε αυτα τα χρηματα, δεκτο.
Βλεπω επι καθημερινης βασεως ταινιες, συνηθως 1080 blue ray ( οχι rips ) και πιστευω οτι μονο καποια oled θα με καλυψει, δεν ξερω ομως αν αξιζει αυτη η υποχωρηση γιατι ειναι και 10 ιντσες, οχι 2-3.
Συγκριτικα με την 42" που ειμαι τωρα, θα μου φανει μεγαλη και η 55" για καποιο διαστημα.

Βρέθηκα και εγώ στο ίδιο διλλημα πρόσφατα και μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ότι η oled είναι μονόδρομος αν θες να βλέπεις με κάποια ποιότητα ταινίες και σειρές .Αν η χρήση της είναι πιο πολύ να βλέπεις tv και ποδόσφαιρο π.χ τότε πήγαινε σε 65 led.

αν εισαι στα 3 μέτρα οκ έχει νοημα η oled, στα 4 μέτρα όμως προσωπικά δεν θα επέλεγα 55ρα με τιποτα. θα προτιμουσα ακομα και ips. αλλα αυτά ειναι γουστα.
νομιζω η φτηνη 65ρα mu σειρα 6, είναι Va σε αντίθεση με τις άλλες που είναι μάλλον ips. πιθανον η MU7000 να πεσει στα 1500 οπως και περσι η KS7000 που επεσε στα 1500 για μερικες μερες και οποιος την προλαβε , προλαβε :D

πιθανον η MU7000 να πεσει στα 1500 οπως και περσι η KS7000 που επεσε στα 1500 για μερικες μερες και οποιος την προλαβε , προλαβε :D

H MU7000 είναι βέβαια υποδεέστερο μοντέλο από την KS7000...