OLED 55" η LED 65";

mynam3

New member
14 October 2015
43
[FONT=&quot]Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]55"[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]https://www.skroutz.gr/s/7835229/LG-55EG910V.html[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]65"[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]https://www.skroutz.gr/s/9867690/LG-65UH615V.html[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Θα μπει σε σαλονι, οι καναπεδες ειναι γυρω στα 3-4 μετρα.[/FONT]
[FONT=&quot]Η χρηση που προκειται να γινεται σε καθημερινη βαση ειναι digea, ταινιες/σειρες σε 1080 και ενδεχομενως αργοτερα / παραλληλα να χρησιμοποιηθει και σε καποιο 4k περιεχομενο.[/FONT]
[FONT=&quot]Τωρα ειμαι στις 42" με μοντελο περσινο.[/FONT]
[FONT=&quot]Να θυσιασω μερικες ιντσες για το oled η να παω στην μεγαλη κατευθειαν?[/FONT]
[FONT=&quot]Εχω δει σε λειτουργια την 55 και επαθα πλακα με το μαυρο της και γενικοτερα με την εικονα, αξιζει ομως αυτη η διαφορα?[/FONT]
[FONT=&quot]Θα περιμενω και τυχον black friday τωρα το Νοεμβρη αλλα ας παρω καποια αποψη πρωτα. Λεφτα για oled 65" δεν υπαρχουν με τιποτα, δυστυχως[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

Πρέπει να αγοράσεις μόνο LG?

Οι 65" είναι πραγματικά "χορταστική" διάσταση και αξίζει να κάνεις κάποια υποχώρηση στην ποιότητα εικόνας για να πάρεις 40% μεγαλύτερη οθόνη αλλά, για τη χρήση που θες η συγκεκριμένη παραείναι υποχώρηση..

Αν πας προς μεγεθος αντί ποιότητας, κοίτα τουλάχιστον κάτι με VA panel

Δεν ειναι απαραιτητη η αγορα αποκλειστικα καποιας LG, απλα ειχα καταληξει σε αυτες τις 2.
Αν υπαρχει καποια αντιπροταση σε αυτα τα χρηματα, δεκτο.
Βλεπω επι καθημερινης βασεως ταινιες, συνηθως 1080 blue ray ( οχι rips ) και πιστευω οτι μονο καποια oled θα με καλυψει, δεν ξερω ομως αν αξιζει αυτη η υποχωρηση γιατι ειναι και 10 ιντσες, οχι 2-3.
Συγκριτικα με την 42" που ειμαι τωρα, θα μου φανει μεγαλη και η 55" για καποιο διαστημα.

Βρέθηκα και εγώ στο ίδιο διλλημα πρόσφατα και μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ότι η oled είναι μονόδρομος αν θες να βλέπεις με κάποια ποιότητα ταινίες και σειρές .Αν η χρήση της είναι πιο πολύ να βλέπεις tv και ποδόσφαιρο π.χ τότε πήγαινε σε 65 led.

αν εισαι στα 3 μέτρα οκ έχει νοημα η oled, στα 4 μέτρα όμως προσωπικά δεν θα επέλεγα 55ρα με τιποτα. θα προτιμουσα ακομα και ips. αλλα αυτά ειναι γουστα.
νομιζω η φτηνη 65ρα mu σειρα 6, είναι Va σε αντίθεση με τις άλλες που είναι μάλλον ips. πιθανον η MU7000 να πεσει στα 1500 οπως και περσι η KS7000 που επεσε στα 1500 για μερικες μερες και οποιος την προλαβε , προλαβε :D

πιθανον η MU7000 να πεσει στα 1500 οπως και περσι η KS7000 που επεσε στα 1500 για μερικες μερες και οποιος την προλαβε , προλαβε :D

H MU7000 είναι βέβαια υποδεέστερο μοντέλο από την KS7000...