Αυτή είναι πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην IFA, εμπορικά αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο 1080p, μία από Samsung και μία από LG...
EDIT: Πάλι με πρόλαβε ο Σώτος, πολύ γρήγοροι αυτοί οι 4Κήδες ρε παιδί μου...
Aν αυτο αληθευει ... και με (δυσαρεστο) δεδομενο οτι υλικο 4Κ (UHD movies) μετριεται στα δαχτυλα του ενος χεριου
η λογικη λεει .... OLED Full HD.
Το 4K demo της 65αρας Sony που (ξανα)ειδα στο Πλαισιο ... ΔΕΝ γνωριζουν (οι πωλητες) πως τραβηχτηκε (upscaling
σε HD υλικο η οχι). ΚΡΙΜΑ .... γιατι ειμαι υπερ του 4Κ.
Ειδικά γι' αυτό, με την όρεξη σε βλέπω να μένεις αδερφέ... :BDGBGDB55:
Δεν γνωρίζω από πού πηγάζουν οι αντιρρήσεις σου φίλτατε, φυσικά δεν έχω κι εγώ καμιά "ειδική πληροφόρηση", ενημερώνομαι από θέματα όπως αυτό του αμερικάνικου φόρουμ.
Αν γνωρίζεις σίγουρα ότι στο νέο φορμά θα υιοθετηθούν και πάλι τα 24 καρέ, ενημέρωσέ μας.
Αν ισχύει πάντως κάτι τέτοιο, θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση για μένα... :shot:
Βρε παιδιά, 4Κ μπορεί να είναι και το μόνιτορ μας αύριο, γιατί μένετε μόνο στη τηλεόραση; Στο μόνιτορ κάθεσαι στα 50-60 εκατοστά. Επίσης γιατί παραβλέπετε το γεγονός της μεγαλύτερης πυκνότητας πίξελ στην οθόνη, άρα πιο ομαλές γραμμές και ευκρίνεια τελικά; Κάτι ανάλογο δεν γίνεται με τα κινητά των 4-5 ιντσών που έχουν αναλύσεις που ξεπερνούν ορισμένες φορές τα 1080p με πυκνότητα πάνω από 300ppi (κάτι Retina, κλπ, ας πούμε). Δεν έχω δει κανένα να παραπονιέται για το ότι η ανάλυση στις οθόνες αυτές είναι πολύ μεγάλη, μάλλον κι άλλο θέλουν οι περισσότεροι...
Δεν γνωρίζω από πού πηγάζουν οι αντιρρήσεις σου φίλτατε, φυσικά δεν έχω κι εγώ καμιά "ειδική πληροφόρηση", ενημερώνομαι από θέματα όπως αυτό του αμερικάνικου φόρουμ.
Αν γνωρίζεις σίγουρα ότι στο νέο φορμά θα υιοθετηθούν και πάλι τα 24 καρέ, ενημέρωσέ μας.
Αν ισχύει πάντως κάτι τέτοιο, θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση για μένα... :shot:

Μη Γιάννη, βάλε το μαχαίρι στη θήκη, είναι καλό παιδί ο Παναγιώτης!!![]()
Σωτήρη, την κουβέντα αυτή την κάνουμε στο άλλο νήμα......στα γρήγορα, όμως, λέω, ας έχει και 500000 ppi, αν δεν είμαστε σε θέση να το διακρίνουμε δεν έχει καμμιά χρησιμότητα ή ωφέλεια. Από 'κει και πέρα, και 'γω έχω δει μερικούς που τσακώνονται για τα 20 μεγκαπίξελς βγάζοντας φωτογραφίες καρτ ποστάλ!!![]()
Ένα κλιπάκι που έχω εδώ κωδικοποιημένο σε HEVC και 4Κ, έχει 23,976 fps. Από εκεί και πέρα αμφιβάλλω κι εγώ αν υπάρξει στάνταρ υιοθέτηση των 60fps (μακάρι, αλλά...).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.