Ειναι υπερβολικός, αυτο ειναι σίγουρο. Προσωπικα εχω μια παροπλησμενη πλάσμα και κανω τα παντα απο προβολέα. Το μαύρο το θεωρω το σημαντικοτερο παράγοντα μαζι με το μεγεθος. Αν αγοραζα tv θα ηταν μονο oled. To θεμα ομως ειναι οτι αν την θες για pc monitor οπως εγω, πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχτείς τις συνέπειες. Το οτι κατω απο τέτοια χρήση θα προκυψουν θεματα με το πανελ το θεωρω σίγουρο αλλα δεν με νοιαζει γιατι θα εχω καλυτερο μαυρο και μπορω να ζησω με αυτα. Ομως Οσο μαπα μαυρο και να χουν οι led, οσο bleed και να χουν, για all rounder tv ειναι πιο σωστη επιλογη. Ταπεινή μου γνώμη.
Σεβαστη (εννοειται) η αποψη σου!:ernaehrung004:
Κι εγω αν επαιρνα tv και τη χρησιμοποιουσα κυριως για μονιτορ θα ψιλοφοβομουν. Απλα με τα compensation cycles των oled καθισταται μαλλον μηδαμινος ο οποιος κινδυνος. Ή τελος παντων απεχει παρασαγγας απο τον κινδυνο που ειχαν οι πλασμα. Δεδομενου οτι ειμαι ακομα κατοχος πλασμα και με μια μικρη προσοχη δεν απεκτησα ποτε προβλημα νομιζω οτι οποιοσδηποτε υπηρξε κατοχος πλασμα μπορει να ειναι πολυ (αν οχι απολυτως) ανετος με τη χρηση που θα κανει σε μια oled.
Αλλα για τα βιντεακια αυτα που κυκλοφορουν, οπως και για τη διαφημιστικη καμπανια που κανει η Σαμσουνγκ για να συκοφαντησει την oled τεχνολογια ως επιρρεπη σε IR και burn in δε μπορω να μην αναρωτηθω
1. Εχει τις ιδιες ανησυχιες η Σαμσουνγκ για τα amoled κινητα της? Αν ναι, γιατι δεν τα καταργει?
2. Γιατι δεν εκανε ποτε αντιστοιχες καμπανιες για την plasma τεχνολογια που ηταν και πολυ πιο ευαλωτη?
:devil-smiley-029: