-- OLED --

Απλα αν την δεις δεν κοιτας μετα τηλεορασεις εγω πριν να ανοιξω το μαγαζι μου περναω και την κοιταω σε ενα ηλεκτρομαγαζο που την εχει μπροστα μπροστα συνεχεια

Παιδιά , θα ήθελα την γνώμη τον ειδικόν.
Πιστεύεται με όσα ξέρουμε έως τώρα , ότι η τεχνολογία OLED είναι καλύτερη από την LED και αν ναι μετά τίθεται το ερώτημα αν αποδίδουν καλύτερη εικόνα από Πλάσμα και τέλος θα ήθελα να ξέρω av αυτό είναι επιτέλους ένα καλο βήμα ούτος ώστε με αυτή την τεχνολογία να αυξηθεί η ζωή του μπλε.
Τι νομίζετε ?
Αν τα πράματα είναι όντως έτσι , μακάρι η LG να αρχίσει να πουλάει OLED panels αβέρτα σε panasonic και sony , μπας και δούμε επιτέλους επίπεδα ZT60 και w905 και φυσικά πολύ καλύτερα από αυτά σύμφωνα με τα όσα υπόσχεται αυτή η τεχνολογία βεβαια...

Παιδιά , θα ήθελα την γνώμη τον ειδικόν.
Πιστεύεται με όσα ξέρουμε έως τώρα , ότι η τεχνολογία OLED είναι καλύτερη από την LED και αν ναι μετά τίθεται το ερώτημα αν αποδίδουν καλύτερη εικόνα από Πλάσμα και τέλος θα ήθελα να ξέρω av αυτό είναι επιτέλους ένα καλο βήμα ούτος ώστε με αυτή την τεχνολογία να αυξηθεί η ζωή του μπλε.
Τι νομίζετε ?
Αν τα πράματα είναι όντως έτσι , μακάρι η LG να αρχίσει να πουλάει OLED panels αβέρτα σε panasonic και sony , μπας και δούμε επιτέλους επίπεδα ZT60 και w905 και φυσικά πολύ καλύτερα από αυτά σύμφωνα με τα όσα υπόσχεται αυτή η τεχνολογία βεβαια...
Απο ότι λέγεται, η Oled έχει όλα τα πλεονεκτήματα των πλάσμα και led, και η εικόνα τους είναι πολύ καλύτερη και από τις δύο τεχνολογίες. Το θέμα είναι από όσο ξέρω μέχρι στιγμής αυτό με το << μπλε >> που μας αφήνει χρόνους πολύ γρήγορα, και υπάρχει πιθανότητα τηλεόραση αρκετών χιλιάδων ευρώ ακόμα μετά από κανά δυό χρόνια ( εξαρτάται και τη χρήση ) να θέλει πέταμα. Αν αυτό το φτιάξουν τότε καλώς, διότι κάτι άλλο σοβαρόεγώ ακόμα δεν έχω ακούσει.

Σε πρώτη φάση θα εκφράσω την ( πιθανόν ηλίθια για τους '' ειδικούς '' ) απορία μου , γιατί να είναι το μπλε και όχι και τα υπόλοιπα?
Τι κάνει τα υπόλοιπα so stable και αν και τα υπόλοιπα R-G- είχαν παλαιότερα παρόμοιο πρόβλημα και το διόρθωσαν , γιατί δεν κάνουν κάτι ανάλογο και με B.
Ειδάλλως γιατί δεν αναρωτιούνται γιατί δεν συμβαίνει αυτό με τα δυο αλλα , R και G ώστε να βρούν τι λύση.
Περίεργα πράματα , αυτό pου αποδεικνύεται άλλη μια φορα , είναι πως ότι και να κανεις ποτε δεν μπορείς να έχεις τα πάντα.
Προφανώς , από όσο αντιλαμβάνομαι στο θέμα αυτό και η Bang & Olufsen θα τραβάει ζόρια , αλλιώς άμα είχε βρει λύση , θα γινόταν τις κατασκοπίας το κάγκελο και αυτή τι στιγμή δεν θα συζητούσαμε.
Μακάρι να βρούν την λύση γρήγορα.
Μια φορα εγώ , είμαι επιφυλακτικός.
Η πλάσμα ήταν τρομερή και φοβερή , αλλα όχι burn - in , στα χερια ( άμα δεν ξέρεις πως να την χειριστείς ) μπορεί να σου μείνει.
Και έτσι φάγανε φύσημα....Άντε να δούμε τι θα γίνει με OLED τελικά...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Nikkei Asian Review, η Samsung βάζει στον πάγο τα σχέδια της για κατασκευή εργοστασίου παραγωγής οθονών OLED επόμενης γενιάς, κατάλληλων για χρήση σε τηλεοράσεις. Για την ώρα, η εταιρεία θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην κατασκευή LED-LCD τηλεοράσεων υψηλής ποιότητας, ενώ θα συνεχίσει την κατασκευή οθονών OLED για χρήση σε φορητές συσκευές και το R&D γύρω από την τεχνολογία...

http://asia.nikkei.com/Business/Companies/Samsung-hits-the-pause-button-on-OLED-TVs

Ftouuuuu..... :bang:

Όχι μονο θα πάρει η LG το μονοπώλιο ( από τις γνωστες μάρκες , γιατί υπάρχουν και άλλες κατασκευαστικές OLED τηλεοράσεων αλλα είναι κινεζικες ) αλλα θα κάνει και ζημια στην πιάτσα , με το χαλι που θα παρουσιάσει θα κάνει τις LED να φαίνονται ακόμα καλύτερες.

Και έχει και τύχη βουνό.
Η oled της samsung θα ξεχαστεί σύντομα και δεν θα υπάρχει σημείο αναφοράς , θα ξοδεύουν τα πρόβατα τα λεφτά τους για το τίποτα.

Τουλάχιστον υπάρχουν δηλώσεις για το εάν θα συνεχιστή η παραγωγή του KN55S9C ?
Αλλιώς θα πουλήσω ότι έχει mini πάνω μου , να βρω τα 10 χιλιάρικα να την πάρο από ebay και θα υποστηρίζομαι μηχανικά.
:borg:

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Nikkei Asian Review, η Samsung βάζει στον πάγο τα σχέδια της για κατασκευή εργοστασίου παραγωγής οθονών OLED επόμενης γενιάς, κατάλληλων για χρήση σε τηλεοράσεις. Για την ώρα, η εταιρεία θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην κατασκευή LED-LCD τηλεοράσεων υψηλής ποιότητας, ενώ θα συνεχίσει την κατασκευή οθονών OLED για χρήση σε φορητές συσκευές και το R&D γύρω από την τεχνολογία...

http://asia.nikkei.com/Business/Companies/Samsung-hits-the-pause-button-on-OLED-TVs

Αλλωστε η τελευταια γενια πανελ εδωσε ελπιδα :)

Απάντηση: Re: -- OLED --

Δεν πειράζει...θα ζήσουμε με την πιεξούλα άλλα 20 χρόνια!! Μια χαρά είναι!!:D

Δεν σχολιάζω καν την απόφαση της Σάμσουνγκ, γιατί πραγματικά θα πρέπει να με μπανάρεις!!-bye-

Δεν πειράζει, εμένα μου κάνει και μια 50άρα LG OLED, επίπεδη στα 2.500 ευρώ... :flipout:

Απάντηση: Re: -- OLED --

Δεν πειράζει...θα ζήσουμε με την πιεξούλα άλλα 20 χρόνια!! Μια χαρά είναι!!:D

Δεν σχολιάζω καν την απόφαση της Σάμσουνγκ, γιατί πραγματικά θα πρέπει να με μπανάρεις!!-bye-

Αστα αυτα. Εσυ χαιρεσαι γιατι θελοντας και μη μ'αυτα κι αυτα στο τελος θα αναγκαστουμε να το γυρισουμε ολοι στα προβολια.:devil-smiley-029:
Μεχρι και το γατο βλεπω να ψηνεται στο μελλον, οπως παν τα πραματα.

Θα μείνει μόνος του ο Γιώργος να υπερασπίζεται την τιμή των τηλεοράσεων!!:flipout:

ΥΓ

Τζόρτζη (Πετάσης), και μένα δεν με χαλάει καθόλου η LG προοπτική και άσε τη Σάμσουνγκ να κουρεύεται!!-bye-

Re: Απάντηση: -- OLED --

Θα μείνει μόνος του ο Γιώργος να υπερασπίζεται την τιμή των τηλεοράσεων!!:flipout:

ΥΓ

Τζόρτζη (Πετάσης), και μένα δεν με χαλάει καθόλου η LG προοπτική και άσε τη Σάμσουνγκ να κουρεύεται!!-bye-

καλά όταν θα σκάσει η 55άρα ολενδ στα 2500 θα παίρνεις εικόνα τζίβη 55άρη με 1500 ευρώ. Τι να την κάνεις μαναμ εσύ την 55άρα θα ψάχνεις τα πλήκτρα να πάρεις τηλέφωνο. :flipout:

Re: Απάντηση: -- OLED --

Στο γάτο πες τα!!:Banane0:

(Τα βλέπω να μεταφέρονται στο ''εκτός'' τα μηνύματα)

Σε αυτό υπάρχει ένα καλό και ένα κακό νέο.

Το καλό είναι ότι απαντήθηκε το ερώτημα αν υπάρχει ζωή μετά τις πλάσμα.

Το κακό είναι ότι η δέσμη του φωτός δεν ερχόταν από εμπρός αλλά από πάνω ψηλάαααααααααα και πίσω από τα κεφάλια μας

New Display Architecture May Revive Samsung’s 4K OLED TV

samsung-4k-oled.jpg

Samsung’s OLED TV programme may not be dead and buried just yet, thanks to a number of technological advancements that could help solve its crippling production problems. These advancements include the development of a new AMOLED display architecture, a new colour-tunable W-OLED lighting panel, plus methods to make single-layer encapsulation technology more efficient...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/oled-architecture-201406103809.htm

Σε W-OLED το γυρνάνε κι αυτοί, αν και η διατύπωση δεν μου αρέσει και πολύ... :chinscratch: