-- OLED --

Χάζευα στο site γνωστού καταστήματος ηλεκτρονικών συσκευών και είδα νέες τηλεόρασης LG OLED επίπεδες σειράς B6V Που δεν είναι 3D αλλά είναι 4K και σειρά E6V Που είναι 3D και 4K. Επιτέλους επίπεδες OLED, Ξέρουμε περισσότερα για τα δυο αυτά μοντέλα ? Έχει αγοράσει κάποιος ένα από τα δυο?

Χavito μήπως ξέρεις κανένα αξιόπιστο site που να δείχνει σε charts ή έστω ποσοστά την διείσδυση των oled panels (και γενικά lcd, πόσες ίντσες προτιμάει ο κόσμος την εκάστοτε χρονιά και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα στοιχεία) στα νοικοκυριά σε Αμερική ή και παγκοσμίως?

Είχα πέσει πάνω σε ένα τυχαία πριν κανα χρόνο που έδειχνε πόσες ίντσες και τι τεχνολογίες ψωνίζει ο κόσμος σε Αμερική και έκανε και προβλέψεις μελλοντικού market share αλλά δεν μπορώ να το βρω και δεν θυμάμαι πως το έλεγαν.

Αν πέσει τίποτα αντίστοιχο στην αντίληψη σου σφύριξε το και σε μας.

Απάντηση: Re: -- OLED --

Επιτελους! Τα χριστουγεννα μυριζομαι προσφορες oled!

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποια Χριστουγεννα?
Τσεκαρε τις τιμες στα μαγαζια.
Εχουν πεσει ηδη αρκετα. (οχι οτι δε θα πεσουν κι αλλο)
Εξαλλου, λογικα την ανοιξη θα πρεπει να βγει η καινουρια σειρα.
Με το που θα αρχισει να "τυπωνει" και πανελ με 3d printing θα δουμε ωραια πραγματα.
Τα στοιχηματα σας, ποτε θα διωξουν τις lcd απο την αγορα...

.
σημερα σε μεγαλο καταστημα

LG EG910V 55αρα 1249 euro
LG B6 55αρα 2040 euro με το χμποξ

48 ατοκες
η 60 με μικρο τοκο

τι διαφορες εχει η Ε με την Β
αξιζουν τα 700 ευρω plus ?

Υποτίθεται είναι το τοπ μοντέλο με το καλύτερο panel και έχει και ηχομπαρα πάνω η τηλεόραση. Επειδή τις έχω δει απο κοντά δεν ειδα διαφορά της Β με την Ε όσο αφορά εικόνα μόνο design διαφορετικό. Κατ εμε πολλά λεφτά για 55αρα.. Πραγματικό 4Κ θα το δεις ισως σε 2-3 χρόνια και βλέπουμε και παλι σε 55αρα θα πρέπει να βλέπεις απο πολύ κοντά για να καταλάβεις τη διαφορά σε 4Κ. Επειδή πήρα την 910v στην ίδια τιμή black Friday και ειμαι εντυπωσιασμενος απλά θεωρώ πολύ καλή την προσφορά. Φυσικά αυτό ήταν δική μου επιλογή και θεώρησα κορυφαία την απόδοση τιμής / ποιότητας αυτή τη στιγμή. Όποια και να πάρεις πάντως εφόσον ειναι Oled δε θα το μετανιώσεις..

Εγώ αγόρασα στα 2000 στην Black Friday την lg E6 55 με Xbox one s και πραγματικά σε συνδυασμο με ένα sub lg swh1 πιστεύω ότι δεν χρειάζεσαι καμία ηχομπαρα επιπλέον η e6 σε σχέση με την b6 έχει 3D που κανει ότι βλέπεις πατώντας ένα κουμπί 3D και πίστεψε με το κανει άριστα ειδικά αν πάρεις ταινία 3D η εμπειρία είναι μοναδική και το αναγνωρίζει κατευθείαν εσύ απλά βάζεις την ταινία και φοράς και τα γυαλιά και παθαίνεις σοκ απο την ποιότητα δεν είναι ένα απλό extra ακόμα έχει δυο χειριστήρια ένα μικρό και ένα μεγάλο που βοηθάνε παρά πολυ έχω το ένα μόνιμα στο σαλόνι και το δεύτερο στην τραπεζαρία και τα δυο δεν χρειάζεται να στοχεύουν στην tv μάλλον είναι Bluetooth ακόμα έχει λίγο διαφορετικό σχέδιο και καλύτερο επεξεργαστή αν τις δοκιμάσεις θα δεις ότι φορτώνει πιο γρήγορα τα menu Α και τα χειριστήρια είναι ασημί πολυ πιο όμορφα απο το απλό magic

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ναι το είχα ξεχάσει αυτό η Ε σειρά είναι και 3D εκτός απο την ηχομπάρα απο κάτω, κάτι που δεν είναι η σειρά Β. Βέβαια η σειρά Ε είναι και η κορυφαία αυτή τη στιγμή αλλά έχει και 2600-2700 για μια τηλεόραση 55'. Η προσφορά με το ΧΒΟΧ θα τρέχει μέχρι 31/12 οπότε δε νομίζω να πειράξουν τις τιμές πολύ, εκτός αν έπαιρνες Black Friday. Το 3D της ότι και να λένε οτι είναι πλέον απαρχαιωμένη τεχνολογία και δε θα υποστηριχτεί στο μέλλον (κάτι που αληθεύει, αν δεις πλέον πόσες ταινείες βγαίνουν και σε 3D) είναι καταπληκτικό. Είναι ξεκούραστο, άνετο και μπορείς να βλέπεις για αρκετή ώρα. Στην 910 τουλάχιστον είμαι εντυπωσιασμένος. Μη νομίζεις οτι έχουν τεράστιες διαφορές οι τηλεοράσεις, εκτός απο το 4Κ, η 910 είναι curved και σου δίνει ακόμα καλύτερες γωνίες θέασης αν βλέπεις και απο πλάγια. Βέβαια άλλο 1250 άλλο 1850-2000 και άλλο 2.600-2800 που παίζουν σήμερα οι τιμές. Αν ο μόνος λόγος που θέλεις να πάρεις την Β είναι το 4Κ θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς γιατί με την διαφορά των χρημάτων μπορείς να πάρεις +ήχο, κονσόλα κτλ. Να πληρώσεις τώρα για μια τεχνολογία που μπορεί να υπάρχει ολοκληρωμένη με υλικό στα επόμενο 2-3 χρόνια μιας και θεωρώ ακόμα πολύ ώριμο τον τομέα 4Κ ίσως σε 1-2 χρόνια στην ίδια τιμή των 1.250 θα μπορείς να πάρεις OLED 4k. H αν μπορείς να περιμένεις σίγουρα με το που θα ανακοινωθούν οι OLED του 2017 θα πέσουν λιγάκι αυτές. Σύνήθως Φεβρουάριο-Μάρτιο υπάρχει εικόνα απο τις καινούριες..

.
ευχαριστω για τις χρησιμες συμβουλες σας
αλλα το 3d δεν μ ενδιαφερει καθολου οσο καλη εικονα και ν εχει

Ναι την είχε για εκείνη την μέρα καλα όχι πολλά κομμάτια 5 είχε Αθήνα και τεσσάρα θεσσαλονικη που έφυγαν όλα. Ακόμα η τηλεόραση να πω ότι με το που παίζει contented που είναι hdr αμέσως βγαίνει ένα σύμβολο πάνω που στο λέει HDR και αλλάζει την επιλογή εικόνας και έχεις μόνο hdr vivid , hdr stanard και ένα ακόμα hdr δεν μπορείς να βάλεις τα αλλα τα προφίλ το hdr είναι μεγάλη υπόθεση και δεν μπορείς να το δεις απο YouTube πρέπει να το δεις live όπως και το 3d που αξίζουν να δείτε με τα ματάκια σας. για 3.000 είναι πολλά όμως που ζητάνε πιστεύω 2000 έπρεπε να είναι η τιμή του συνέχεια και θα πουλούσαν πολλά
Κομμάτια δεν θα έπαιρνε κανεις Samsung Sony σε αυτά τα λευτα.και παιδιά κατι που ισχύει για όλες τις oled φαντάζομαι οταν, βλέπεται ταινία το πανω και κάτω μαύρο απλά είναι εξαφανισμένο σαν να είναι σβηστή η οθονη σε εκείνο το κομμάτι

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro