-- OLED --

Last edited:
καλησπερα και απο μενα . ευτυχης κατοχος της 65αρας Sony A9F .(Στο σχετικο νημα που εχω ανοιξει περιγραφω το πως και τι κατεληξα εκει με πληρωμενη ηδη την 75αρα xf9005). Εκανα κανονικα επεκταση εγγυησης συν το ατυχημα μεσα για 5αετια. το παλικαρι εκει ηταν καθετος στο να εμφανισει μονιμο αποτυπωμα η τηλ. Εχει συστημα αυτοπροστασιας η τηλ με μετακινηση πιξελ , μειωση φωτισμου κλπ. προσωπικα το αγχος μου ειναι τα στατικα λογο των καναλιων ( nova cosmote και... ερτ λογω μπαλας ) και φυσικα οι μπαρες με τα σκορ μεσα στους αγωνες . Δεν θα την χρησιμοποιησω για μονιτορ . αθλητικα και ταινιες netflix κλπ . (Παρεπιπτοντως βλεπω ερτ σπορτ hd και το λογο τους ειναι πραγματικα αθλιο . τους εστειλα και σχετικο μαιλ αν ελαβαν υποψιν τους σχεδιαζοντας αυτο το χοντροκομμενο πραγμα τους κατοχους τηλεορασεων oled ουτε καν διαφανο δεν ειναι ) .

Αν καταλαβα καλα εχει να κανει με προδιαγραφες λογοτυπων καναλιων ?απο ΕΕ λογω τεχνολογιας OLED ?? μηπως θα πρεπε ολοι οι κατοχοι να στειλουν ενα mail διαμαρτυριας λεω εγω στην ερτ πχ για τα αθλια λογοτυπσ των καναλιων της ? ή οσοι εχουν νοβα κ οτε ??

ως recommendation αναφερεται. Ειχαν βγαλει και το 2010 για τις πλασμα τηλεορασεις. Τωρα προσθεσαν κανα δυο πραγματα ακομη για τις Oled.
Δεν ξερω αν απο το 2010 τα καναλια υπακουσαν γενικα. Αλλα πλεον δεν βρισκω τον λογο να μην υπακουσουν.
Οι Tv's εχουν μεγαλες ιντσες ως τυπικα μεγεθη, τα logo πλεον ειναι μεγαλυτερα και πιο ευδιακριτα.

Japan OLED shows off printed OLED TV & monitor panels...https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1544530038

joled2018-2.jpg

source:[flatpanelshd.com]

Τα πράγματα είναι απλά ...Παθογένειες υπήρχαν και υπάρχουν και στις LCD τηλεοράσεις .
Άμα συμβιώσεις με μια OLED είναι δύσκολο να γυρίσεις πίσω .
https://youtu.be/CY4o8g_8sSc

Εγω βλεπω την samsung να μας περιμενει στην γωνια για το 2019 με καμια microLED για οικιακη χρηση σε μικροτερο κοστος απο τις Oled και θα ψαχνομαστε...

Εγω βλεπω το 2019 οτι η samsung ηδη πουλαει το καθε module microled για 17.000 ευρω+ΦΠΑ και να χρειαζεσαι 4 module να κουμπωσουν για να παρεις 75" ιντσες με αναλυση 1080p. (84.000 ευρω)
Σε αυτο προσθεσε 48 κιλα βαρος,καταναλωση 308-920w max, παχος γκουμουτσα, και τα κενα στο σημειο κουμπωματος των αρθρωματων να ειναι εμφανη.

Αν βεβαια θες λογω εποχης, αναλυση 4Κ, θα πρεπει να κουμπωσεις αναγκαστικα 16 αρθρωματα που θα σχηματισουν 146" ιντσες.
Κοστος 270.000 + ΦΠΑ, = 330.000 ευρω, καταναλωση τυπικη 1200w εως 3500w max, και βαρος 192 κιλα.

Πιστευεις οτι ακομα μπορει να σε εκπληξει ή σου χαλασα τη φαντασιωση. ? :laugh:

Εγω βλεπω την samsung να μας περιμενει στην γωνια για το 2019 με καμια microLED για οικιακη χρηση σε μικροτερο κοστος απο τις Oled και θα ψαχνομαστε...

Δε θα μας χαλουσε καθολου.
Ας εριχνε τις τιμες στην αγορα και ας ηταν και extrasmall-led.
Aλλα κραταω μικρο καλαθι...

Για εμας που δεν ξερουμε ιταλιανο, ποιο ειναι το ρεζουμε του βιντεο. ?