Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

το ότι χιλιάδες απλός κόσμος πήρε κωλοφεράντζα τους χωροφυλάκους εχθές κανένα σκατοκάναλο δεν το ανέφερε ..

οπως και ότι την επόμενη φορά θα κατέβει και καταληλα προετοιμασμενος ..

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

:a0210:
Αυτό είναι σίγουρο
και τότε θα πέσει πολύ γελιο
από τι στιγμή που βλέπεις οτι οι διαταγές τους είναι να κάνουν ζημια στον απλό πολίτη...είναι αξιοι της τύχης τους

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ενας γαμω-εισαγγελέας με αντρικό σώβρακο δεν βγαίνει να σχολιασει έστω ....
την δολοφονική επίθεση !!

Άσε μπρε! Αν πούμε ότι η δικαιοσύνη είναι ταξική θα μας πουν...παλαιοκομμουνιστές!

το ότι χιλιάδες απλός κόσμος πήρε κωλοφεράντζα τους χωροφυλάκους εχθές κανένα σκατοκάναλο δεν το ανέφερε ..

Γιατί το λες αυτό?! Τα επεισοδια με τους μπατσους δεν τα εκαναν 30 κουκουλοφοροι απλυτοι , απολιτιστοι, ενω το μεγα πληθος διαδήλωνε ειρηνικά κρατώντας κλάδους ελιάς? Α , εγώ έτσι άκουσα , στο mega στον ant1!

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Άσε μπρε! Αν πούμε ότι η δικαιοσύνη είναι ταξική θα μας πουν...παλαιοκομμουνιστές!

Εδώ έβγαλε απόφαση ότι σε πτώχευση πρώτα πληρώνονται οι τράπεζες και μετά οι εργαζόμενοι, σε ψιλοπράγματα θα κολήσει?
Η δικαιοσύνη πλέον δεν είναι τυφλή, απλά κλείνει τα μάτια όταν κάνει "πίτες" στο κεφάλαιο.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Γιατί το λες αυτό?! Τα επεισοδια με τους μπατσους δεν τα εκαναν 30 κουκουλοφοροι απλυτοι , απολιτιστοι, ενω το μεγα πληθος διαδήλωνε ειρηνικά κρατώντας κλάδους ελιάς? Α , εγώ έτσι άκουσα , στο mega στον ant1!

αυτοί τα ξεκίνησαν σίγουρα , καμιά 30-50 απλυτοι μπάτσοι

δεν τους βγήκε όμως ,,, την φάγανε στον κώλο στεγνά ,, ο κόσμος εκεί να αποκρουει και να καταλαμβάνει πάλι την πλατεία ,,

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ευτυχως παντως που υπαρχουν και τα βιντεο και δεν φαινομαστε υπερβολικοι και ψευτες οσοι λεγαμε οτι εριξαν μεσα στον κοσμο...

Οσο για παντελονια Βασιλη (και συγνωμη απο τις κοπελιες του forum) πρεπει καποιος να τα γεμιζει και οχι να τα περιφερει για να κανει κατι.

Και μια ατακα απο ενα φιλο που μενει εξω και ειδε το εν λογω βιντεο...

Πεντοζαλη χόρευαν; Πολεμικος χορος, Καποιοι φαινεται φοβηθηκαν πολυ και εδωσαν εντολή να κλείσει η μουσική...

χαχαχα

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Την καλύτερη ατάκα μου την είπα μια κυρία, που με το που έπεσε ένα δακρυγόνο, κάναμε έναν μίνι διάλογο. Της εξηγούσα ότι έχουμε πόλεμο και με αποστόμωσε λέγοντας μου:
"Εγώ φεύγω και δεν ξανάρχομαι. Θα πάω στον καναπέ μου"
Ευτυχώς ήταν η μόνη.

Την καλύτερη ατάκα μου την είπα μια κυρία, που με το που έπεσε ένα δακρυγόνο, κάναμε έναν μίνι διάλογο. Της εξηγούσα ότι έχουμε πόλεμο και με αποστόμωσε λέγοντας μου:
Ευτυχώς ήταν η μόνη.

Ωραία η κυρία ρε, Μήτσο?
Ήταν και μόνη (τυχερέ:D )

Ευτυχώς ήταν η μόνη.

Σου εκανε ανηθικη προταση και δεν πηρες χαμπαρι μου φαινεται.....:D

Είναι αυτό που περιέγραψα χτες.....Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή....

Και φτάνουμε στο μεγάλο ΜΠΑΜ......

Έχουμε αράξει δίπλα απο τις χημικές τουαλέτες δεξιά απο την πλατεία......

Προσπαθούμε να συνέλθουμε απο τα δακρυγόνα και φυσάει ούριος άνεμος, που μας απαλύνει απο το τσούξιμο.....στα μάτια και στο πρόσωπο.

Ξαφνικά ακούμε απο την Φιλλελήνων να σκάνε δακρυγόνα, γύρω στα 3-4....

Βλέπουμε πλήθος κόσμου να τρέχει στον παράδρομο δεξιά της πλατείας, προς την Βουλή....

Εμείς μέσα στην πλατεία, κοιτάμε και σηκωνόμαστε όρθιοι. Και προχωράμε ήρεμα προς τα πίσω.

Είμαστε, εγώ, ο Ηλίας Κ. και ένας φίλος μου....

Εκείνη την ώρα, βλέπουμε 2 δακρυγόνα να διασχίζουν τον ουρανό και να πέφτουν πίσω μας, μέσα στην πλατεία. Κόσμος τρέχει προς τις σκάλες.

Εμείς προχωράμε προς τα Ιατρεία....

Και εκείνη την στιγμή, σκάει ένα δακρυγόνο διαγώνια μπροστά μου και φεύγει πίσω και άλλα 2 ΜΕΣΑ στην πλατεία....

Προσπαθούμε να καλμάρουμε τον κόσμο, που αρχίζει και τρέχει προς τις σκάλες..... Στριμωχνόμαστε και προσπαθούμε να μείνουμε όρθιοι....

Ώσπου γίνεται το τραγικό.

Σκάνε δακρυγόνα δίπλα στο ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ στο κέντρο της πλατείας.

Ο κόσμος πανικοβάλλεται και αρχίζει να σπρώχνει, είμαστε κοντά στις σκάλες, αλλά ο καπνός μας προλαβαίνει....

Κόβεται η ανάσα μου σιγά σιγά, χάνω τα παιδιά και προσπαθώ να φτάσω σχεδόν ΜΙΣΟΛΙΠΟΘΥΜΟΣ στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ.....

Γύρισα πίσω μου και δεν είδα κανέναν. Κατέβηκα τις σκάλες. Κρατήθηκα απο τα χερούλια και έφτασα στον διάδρομο μέσα στον σταθμό....

Περιττό να σας πω για τον κόσμο που είδα μέσα στον σταθμό...και προσπαθούσε να πάρει ανάσες.....

Αυτό δεν λέγεται ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ενέργεια???

Έτρεμα για πάνω απο 15 λεπτά.

Αυτά.

No worries Αιμιλιε, την επομενη φορα...

EUROMASK_UNO_4bfe75068da00.jpg

Σου εκανε ανηθικη προταση και δεν πηρες χαμπαρι μου φαινεται.....:D

να δεις που θα του είπε κανένα "εγώ πηγαίνω σπίτι να αράξω επί του καναπέως" (όχι απαραιτήτως με αυτή την ορθογραφία) αλλά δεν κατάλαβε ντιπ :antlers:

Και για να τελειώνουμε με τους "υποτιθέμενους" προβοκάτορες που μερικοί μας ζαλίζουν τα @@.......

Προσβλήθηκαν βάναυσα τα καμάρια μας!!!!

image002.jpg

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι αυστηρά προσηλωμένη στην τήρηση του Συντάγματος, την προστασία των δημοκρατικών θεσμών, καθώς και των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών.
Οποιαδήποτε αναφορά για εξωθεσμική δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας προσβάλλει βάναυσα το σύνολο του προσωπικού της».

Από ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Μιλάμε και γαμώ τις «προσηλώσεις» έχουν οι υφιστάμενοι του Παπουτσή σε όσα αναφέρει η ανακοίνωση των μπάτσων που παραθέσαμε. Και αν δεν το πιστεύεται ρωτήστε τους κατοίκους της Κερατέας, οποιονδήποτε διαδηλωτή ή επικοινωνήστε με τον φοιτητή Φώτη Δήμου που βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού και θα σας επιβεβαιώσει απόλυτα τα όσα λένε τα όργανα της τάξης στην ανακοίνωση τους. Αν ακόμα εξακολουθείτε να αμφιβάλετε δείτε και το βίντεο που παραθέτουμε.

http://www.youtube.com/watch?v=6Wuo04OXXDI&feature=player_embedded

Βαθύ Κόκκινο