Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σε κάποιος σημείο έχουμε φάει τόση χημεία που με πιάνει απελπισία. Κάνω πίσω, συνέρχομαι κάπως με ψεκασμούς μαλοξ από παιδιά στην πλατεία. Αποφασίζω να πάω μια γύρα να δω τι γίνεται, πόσος κόσμος έχει μείνει με από αυτό τον ανελέητο βομβδισμό δακρυγόνων άραγε; Ανεβαίνω τις σκάλες και μετά σε ένα πεζούλι και κοιτάω γύρω. Έπαθα πλάκα. Όλος ο κόσμος είναι εδώ, η Αμαλίας γεμάτη ωσπου φτάνει το μάτι, η Πανεπιστημίου το ίδιο, η Ερμού κάτω, η πλατεία όλη γεμάτη!
Γύρισα στα παιδιά κάτω με μια ανείπωτη χαρά και τους λέω τα νέα. "Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε, ότι και να γίνει" μου λένε. Απίστευτο συναίσθημα, είμαι πολύ χαρούμενος που το ζήσαμε αυτό παίδες-bye-

-bye-

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ήταν το σημείο που έπαιζε αυτός ο απίστευτος τύπος κρητική λύρα στα μεγάφωνα. Σταμάταγε λίγο με τις χημίες και ξαναγύριζε... :grinning-smiley-043
και δεν έριξαν ένα Αιμίλιε, ούτε δύο. Πρέπει να έπεσαν και δεκα δακρυγόνα μέσα σε ένα-δυο λεπτά.
Η πλατεία άδειασε με τον κόσμο να προσπαθεί όπως όπως να πάρει ανάσες. όλος ο κόσμος της κάτω πλατείας έφυγε και οι αστυνομικοί έφτσαν ως τα σκαλιά. Δεν τους πέρασε όμως ούτε τότε. Σε λίγα λεπτά ήταν όλοι ξανά κάτω. Νομίζω ότι αυτή ήταν και η τελευταία προσπάθεια να διαλύσουν το πλήθος μέσα στην πλατεία.

Ναι ρε, εγώ ήμουν ήδη μέσα στον σταθμό......όταν άκουσα τα απανωτά δακρυγόνα να σκάνε....

Τα 2 πρώτα τα φάγαμε κανονικά.....

Εσύ ήσουν πάνω στην πλατεία που σε έχασα και είδες και τα υπόλοιπα....

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Προσπάθησαν με τα ασφυξιογόνα να τρομάξουν τον κόσμο αφού δεν έπαιζε 2ρη μαρφιν αλλά αυτό έγινε προσωρινά,η πλατεία ξαναγέμισε,οι μπαχαλάκηδες αποκαλύφθηκαν ακόμη και σε αυτούς που ψάρωναν με κάτι τέτοια και ο κόσμος δεν θα ξεκωλήσει με τίποτα ως ότου να κερδίζει μάχες.

Μάλλον κάτι άλλο εννοείς, γιατί στα post που παρέθεσες , δεν λένε κάτι τέτοιο, για 100% προβοκάτορες....

Στο μεν του Μανωλάκου λέει 100% μπάτσοι, ειρωνικά. Δηλαδή ότι ήταν ΚΑΙ προβοκάτορες...

και στο δεύτερο είναι απο άρθρο, που λέει ότι υπήρξαν προβοκάτορες...
"Μπορεί να μεσολάβησαν επεισόδια από προβοκάτορες οι οποίοι προσπάθησαν να αμαυρώσουν μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων."

........

Αιμιλίε η ουσία είναι ίδια κάποιοι προσπαθούν να περάσουν ότι τα επεισόδια
Τα κάνουν οι προβοκατορες. Διαφωνώ . Υπάρχουν και τέτοιοι έχω ανοίξει και σχετικό νήμα με την δράση αυτών των σκουλικιων αλλα οι περισσότεροι που συγκρούστηκαν σήμερα το 99% δεν είναι προβοκατορες.

Προσπάθησαν με τα ασφυξιογόνα να τρομάξουν τον κόσμο αφού δεν έπαιζε 2ρη μαρφιν αλλά αυτό έγινε προσωρινά,η πλατεία ξαναγέμισε,οι μπαχαλάκηδες αποκαλύφθηκαν ακόμη και σε αυτούς που ψάρωναν με κάτι τέτοια και ο κόσμος δεν θα ξεκωλήσει με τίποτα ως ότου να κερδίζει μάχες.

Παντελη το σημερινο ηταν η ηττα τους. Δεν μπορουν πια να κατηγορησουν για γνωστους αγνωστους οι αλητες!
Ολοι ειμασταν με τα προσωπα μας φατσα φορα (πολυ θα ηθελα βεβαια να εχω καμια μασκα).
Οι εποχες του φοβου απεναντι στα τσουτσεκια με τα δακρυγονα πιστευω οτι περασε ανεπιστρεπτι.

Αιμιλίε η ουσία είναι ίδια κάποιοι προσπαθούν να περάσουν ότι τα επεισόδια
Τα κάνουν οι προβοκατορες. Διαφωνώ . Υπάρχουν και τέτοιοι έχω ανοίξει και σχετικό νήμα με την δράση αυτών των σκουλικιων αλλα οι περισσότεροι που συγκρούστηκαν σήμερα το 99% δεν είναι προβοκατορες.

Η σημερινη συγκρουση ηταν νομιμη αμυνα. Τιποτα παραπανω. Κι ας μην πεταξα πετρα...

Και κάτι άλλο πυ αναφέρθηκε αλλά καλό είναι να το θυμόμαστε. Πρώτη φορά που η πορεία δεν είχε συνοδεία με μπάτσους και δεν έγινε απολύτως τίποτα.
Η προσωπική μου εμπειρία με τα δακρυγόνα δεν διαφέρει σε τίποτα απ τα παιδιά.
Η πρώτη μάχη κερδήθηκε.

http://www.theinsider.gr/index.php?...ration-of-indignant&catid=3:society&Itemid=41

Αν έχει ξαναμπει ζητώ συγνώμη.

Αλλά μού αρέσουν αυτές οι ''τρυφερές οικολογικές εικόνες''..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Το δάσος,τά δέντρα,οι ξυλοκόποι ,τά πουλάκια τσίου -τσίου...

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παντελη το σημερινο ηταν η ηττα τους. Δεν μπορουν πια να κατηγορησουν για γνωστους αγνωστους οι αλητες!
Ολοι ειμασταν με τα προσωπα μας φατσα φορα (πολυ θα ηθελα βεβαια να εχω καμια μασκα).
Οι εποχες του φοβου απεναντι στα τσουτσεκια με τα δακρυγονα πιστευω οτι περασε ανεπιστρεπτι.

Η σημερινη συγκρουση ηταν νομιμη αμυνα. Τιποτα παραπανω. Κι ας μην πεταξα πετρα...
Είδα κάτι πιτσιρικάδες με κάτι μάσκες σούπερ και τους χάρηκα που έσκασαν έτσι οργανωμένοι.
:grinning-smiley-043

Αλήθεια υπάρχει βιντεο πού να δειχνει την επιθεση στον Τέλλογλου??

Αλλά νά την δειχνει λέμε..

Γιατί κυκλοφορούν κατι φήμες οτι λιποθυμησε νωρίτερα ..

Ειχε καλομαθει ναναι το δεξι χερι τού Αλαφουζου και κάτω στον δρόμο τον έπιασε ενα κάτι τις ρε παιδι μου..Τσίσα,κακά....

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αλήθεια υπάρχει βιντεο πού να δειχνει την επιθεση στον Τέλλογλου??

Αλλά νά την δειχνει λέμε..

Γιατί κυκλοφορούν κατι φήμες οτι λιποθυμησε νωρίτερα ..

Ειχε καλομαθει ναναι το δεξι χερι τού Αλαφουζου και κάτω στον δρόμο τον έπιασε ενα κάτι τις ρε παιδι μου..Τσίσα,κακά....

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=/&gl=US#/watch?v=g2vWpsMtLO0
Ναι λίγο μουφα φαίνεται το πέσιμο του

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και κάτι άλλο πυ αναφέρθηκε αλλά καλό είναι να το θυμόμαστε. Πρώτη φορά που η πορεία δεν είχε συνοδεία με μπάτσους και δεν έγινε απολύτως τίποτα.
Η προσωπική μου εμπειρία με τα δακρυγόνα δεν διαφέρει σε τίποτα απ τα παιδιά.
Η πρώτη μάχη κερδήθηκε.

Αυτό να το τονίσουμε.
Από το Μουσείο που ξεκίνησε η πορεία και σε όλο το δρόμο καθώς ανεβαίναμε για το Σύνταγμα δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός! (με στολή εννοώ :D)
Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, κανένας! Ε, λοιπόν δεν έγινε καμιά φασαρία (από όσο ξέρω ώς τώρα).
Μετά από αρκετή ώρα και αφού είχαν έρθει όλα το μπλογκ στο Σύνταγμα εμφανίστηκαν διμοιρίες των ματ να περνούν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ μέσα από τους διαδηλωτές. Φυσικά ο μόνος λόγος ήταν η πρόκληση αφού η εντολή που είχαν ήταν να διαλύσουν την πλατεία.

http://www.theinsider.gr/index.php?...ration-of-indignant&catid=3:society&Itemid=41

Αν έχει ξαναμπει ζητώ συγνώμη.

Αλλά μού αρέσουν αυτές οι ''τρυφερές οικολογικές εικόνες''..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Το δάσος,τά δέντρα,οι ξυλοκόποι ,τά πουλάκια τσίου -τσίου...

Αντε ρε κακοηθη.Απο το σουπερμαρκετ γυριζε ο ανθρωπος.Ειχε παει για να παρει ειδη κηπουρικης...

Το θεμα ειναι οτι σε λιγο πρεπει τα στυλιαρια να τα εχει ο κοσμος.
Τα ψεμματα και η πλακα τελειωσαν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Thanks..Ακρη δεν βγαινει...Πάντως πολύ ξαφνικο γκντούπ φαινεται..Ουτε τρέκλισε...

Ναι ψιλομουφα φαίνεται σαν το πέσιμο του κούγια έξω απο το στούντιο του Μάκη πριν χρόνια "βοήθεια με χτύπησαν"

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Thanks..Ακρη δεν βγαινει...Πάντως πολύ ξαφνικο γκντούπ φαινεται..Ουτε τρέκλισε...

Επεσε και έκανε τον λιπόθυμο,για να γλυτώσει.

Δεν τα ξέρεις αυτά τα τρυκ ??:BDGBGDB55:

Γιατί πανικοβλήθηκε ρε παιδιά;;

Να του σφίξουν το χέρι θέλανε...:flipout:

Ο Πρετεντερης κάτι ξέρει και δεν βγαίνει από το studio..

:flipout:
11ryivs.jpg
:flipout: