Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25

Η ουσία είναι οτι πάλι μια τρυπα στο νερό

Λες και ειμαστε στην Βραζιλια νιωθω.

Απο ντριμπλα σε ντριμπλα μας πανε οι πολιτικοι μας . Αν αναλωναν την ενεργεια τους στην πολιτικη υπερ της χωρας αντι στις κωλοτουμπες και τις ντριμπλες θα ειμασταν τωρα Ελβετια δημοσιονομικα.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πώς προκύπτει αυτο το συμπέρασμα??

Το καλό είναι οτι υπάρχει νέο κυμα διαδηλωτών
οι καναπεδάτοι οπως εγω πήγαν συνταγμα
Το αλλο καλό είναι οτι ο κόσμος εχει κοινό μετωπο, πολύ σημαντικό.
Το κακό είναι οτι δημοκρατία δεν μπορει να εφαρμοστεί οταν ενα κόμα το οποίο είναι μία μη δημοκρατική κερδοσκοπική εταιρία μπορεί να κάνει αυτά που εχει κάνει η σημερινή κυβέρνηση.
Το συνταγμα μας δεν είναι δημοκρατικό με αυτη την εννοια καθώς επιτρεπει το ιδιο να καταπατηθεί.

Σπύρο απλά πήραμε λίγους μήνες αναβολή
καμία αλλαγη πολιτικού σκηνικού, οικονομικής πολιτικής, πολιτικής νοοτροπίας.
Βεβαια αυτά δεν μπορουν να γίνουν σε λίγες μέρες
Τωρα απλά μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία για σοβαρά πραματα
αν το σκεφτείς το κράτος είναι πολύ νέο και πάντα μέχρι τώρα εξαρτημμένο

Last edited:
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παίζουν με τη φωτιά πάντως οι πραίτορες ,, μαγκιά κλανία με όπλο τα χημικά ,,
φοβάμαι για πάρτη τους απο δω και πέρα ,,

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Η ουσία είναι οτι πάλι μια τρυπα στο νερό

Νομιζω οτι υποτιμάς αυτή την πρωτοφανή κινητοποιηση..
Απο τό 1977 δεν θυμαμαι ποτέ νά αποδοκιμάζονται σε τετοιο επιπεδο πολιτικοί τών δυό κομμάτων αλλά και πρωθυπουργοί..

Επισης δεν θυμαμαι ,πλήν κάποιων εξαιρεσεων, αυτονομα κινηματα που νά αποκτούν μάλιστα και προοδευτικό προσανατολισμό..

Σημερα επιτεύχθηκε ενα ισχυρό πλήγμα στο σημερινο σαθρο δικομματικο σύστημα και στίς πατερίτσες τους...

Δεν ειναι και λίγο ,αν λάβεις υποψιν σου οτι μεχρις πριν δυο μήνες οσοι φωναζαν θεωρούντο ''αντιφρονούντες'' ενώ οι λοιποί ήσαν ειτε τρομαγμένοι ειτε θεωρούσαν μονοδρομο το Μνημονιο...

Καλά υπήρχαν και άλλοι κωλοτούμπες πού θεωρούσαν οτι ειναι ρατσιστικά ,οσα έγραφαν ή διαδηλωναν πολίτες για την Τροϊκα..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Προφανώς ειναι ρατσισμός νά μήν θές τσιράκια τού διεθνούς κεφαλαιου να καθοριζουν τις τυχες μας παρέα μέ τους εγχώριους συνεργάτες τους..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και φτάνουμε στο μεγάλο ΜΠΑΜ......

Έχουμε αράξει δίπλα απο τις χημικές τουαλέτες δεξιά απο την πλατεία......

Προσπαθούμε να συνέλθουμε απο τα δακρυγόνα και φυσάει ούριος άνεμος, που μας απαλύνει απο το τσούξιμο.....στα μάτια και στο πρόσωπο.

Ξαφνικά ακούμε απο την Φιλλελήνων να σκάνε δακρυγόνα, γύρω στα 3-4....

Βλέπουμε πλήθος κόσμου να τρέχει στον παράδρομο δεξιά της πλατείας, προς την Βουλή....

Εμείς μέσα στην πλατεία, κοιτάμε και σηκωνόμαστε όρθιοι. Και προχωράμε ήρεμα προς τα πίσω.

Είμαστε, εγώ, ο Ηλίας Κ. και ένας φίλος μου....

Εκείνη την ώρα, βλέπουμε 2 δακρυγόνα να διασχίζουν τον ουρανό και να πέφτουν πίσω μας, μέσα στην πλατεία. Κόσμος τρέχει προς τις σκάλες.

Εμείς προχωράμε προς τα Ιατρεία....

Και εκείνη την στιγμή, σκάει ένα δακρυγόνο διαγώνια μπροστά μου και φεύγει πίσω και άλλα 2 ΜΕΣΑ στην πλατεία....

Προσπαθούμε να καλμάρουμε τον κόσμο, που αρχίζει και τρέχει προς τις σκάλες..... Στριμωχνόμαστε και προσπαθούμε να μείνουμε όρθιοι....

Ώσπου γίνεται το τραγικό.

Σκάνε δακρυγόνα δίπλα στο ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ στο κέντρο της πλατείας.

Ο κόσμος πανικοβάλλεται και αρχίζει να σπρώχνει, είμαστε κοντά στις σκάλες, αλλά ο καπνός μας προλαβαίνει....

Κόβεται η ανάσα μου σιγά σιγά, χάνω τα παιδιά και προσπαθώ να φτάσω σχεδόν ΜΙΣΟΛΙΠΟΘΥΜΟΣ στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ.....

Γύρισα πίσω μου και δεν είδα κανέναν. Κατέβηκα τις σκάλες. Κρατήθηκα απο τα χερούλια και έφτασα στον διάδρομο μέσα στον σταθμό....

Περιττό να σας πω για τον κόσμο που είδα μέσα στον σταθμό...και προσπαθούσε να πάρει ανάσες.....

Αυτό δεν λέγεται ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ενέργεια???

Έτρεμα για πάνω απο 15 λεπτά.

Αυτά.

Αγαπητοί φίλοι που "δυσπιστείτε"...καταλάβατε ότι σήμερα μια κυβέρνηση έπεσε (με τη μορφή "ανασχηματισμού" αλλά σημασία έχει ότι η σύνθεσή της άλλαξε) εξαιτίας της σημερινής μαζικής διαδήλωσης?

Αν τα "επεισόδια" δε συνέπεφταν (όλως τυχαίως) με τη συνάντηση γωργάκη-πρόεδρα και ο κόσμος συνέχιζε να συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα ξέρετε ότι ίσως να έφτανε και τα δυο εκατομμύρια...? Εγώ το πιστεύω και ξέρω ότι και αυτοί που οργάνωσαν τα "επεισόδια" το πίστευαν...

θεωρείτε ότι είναι τυχαίο που γκρεμίστηκαν τα χρηματιστήρια της Ευρώπης?

Προσπαθούμε να συνέλθουμε απο τα δακρυγόνα και φυσάει ούριος άνεμος, που μας απαλύνει απο το τσούξιμο.....στα μάτια και στο πρόσωπο.

Βλέπουμε πλήθος κόσμου να τρέχει στον παράδρομο δεξιά της πλατείας, προς την Βουλή....

Εμείς μέσα στην πλατεία, κοιτάμε και σηκωνόμαστε όρθιοι. Και προχωράμε ήρεμα προς τα πίσω.

Εκείνη την ώρα, βλέπουμε 2 δακρυγόνα να διασχίζουν τον ουρανό και να πέφτουν πίσω μας, μέσα στην πλατεία. Κόσμος τρέχει προς τις σκάλες.

Και εκείνη την στιγμή, σκάει ένα δακρυγόνο διαγώνια μπροστά μου και φεύγει πίσω και άλλα 2 ΜΕΣΑ στην πλατεία....

Προσπαθούμε να καλμάρουμε τον κόσμο, που αρχίζει και τρέχει προς τις σκάλες..... Στριμωχνόμαστε και προσπαθούμε να μείνουμε όρθιοι....

Ο κόσμος πανικοβάλλεται και αρχίζει να σπρώχνει, είμαστε κοντά στις σκάλες, αλλά ο καπνός μας προλαβαίνει....

Κόβεται η ανάσα μου σιγά σιγά, χάνω τα παιδιά και προσπαθώ να φτάσω σχεδόν ΜΙΣΟΛΙΠΟΘΥΜΟΣ στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ.....

Γύρισα πίσω μου και δεν είδα κανέναν. Κατέβηκα τις σκάλες. Κρατήθηκα απο τα χερούλια και έφτασα στον διάδρομο μέσα στον σταθμό....

Περιττό να σας πω για τον κόσμο που είδα μέσα στον σταθμό...και προσπαθούσε να πάρει ανάσες.....

Αυτά.
Αιμίλιε δολοφονικές επιθέσεις και σήμερα όπως και αμέτρητες άλλες,εγώ μέχρι τις 9 περίπου που έφυγα ειδικά προς το μέρος της πλατείας που καθαρίστηκε μετά ακόμα πνιγόμουν και το δάκρυ κορόμηλο.

Αυτά.

γιατί το λές αυτό ? εε???

εγω σκέφτηκα να πέσω στο συντριβάνι μπας και στανιάρω ,,

μάλλον πρέπει να κατουρήθηκα ελαφρά ( ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ) ήταν τρελό σοκ ,, πνιγμός κανονικός !!! 5 λεπτά χωρίς όραση και ανάσα ,,

Αιμίλιε δολοφονικές επιθέσεις και σήμερα όπως και αμέτρητες άλλες,εγώ μέχρι τις 9 περίπου που έφυγα ειδικά προς το μέρος της πλατείας που καθαρίστηκε μετά ακόμα πνιγόμουν και το δάκρυ κορόμηλο.

Παντελή καμία σχέση...με άλλες φορές...

Μιλάμε για 2000-3000 άτομα εκείνη την ώρα στον χώρο με τις σκηνές και στο συντριβάνι και έριξαν ΠΑΝΩ του....όχι δίπλα, όχι δεξιά του, όχι αριστερά του....ΠΑΝΩ του...

Δεν το έχω ξαναδεί.....

Να ρίχνουν στην πλατεία ναι, να τους κυνηγάνε ναι....αλλά σε στατικό κόσμο έτσι απροκάλυπτα ε όχι.....

Κουφάλες είμαι εδώ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :D

BTW απαιτώ να επανέλθει το μήνυμα που μου σβήστηκε. Όποιον ενόχλησε μπορούσε να μου ζητήσει (όχι ευγενικά, δεν είμαι πλεονέκτης) να το διαμορφώσω.

Φυσικά και είναι δολοφονική ενέργεια Αιμίλιε. (τώρα είδα πόσα ποστ προηγήθηκαν)
Αν εσύ πάθαινες εισπνευστικό έγκαυμα και τα κακάρωνες σε κάποια εντατική,θα έπαιρνε η Ταξις την ευθύνη?
Η αν είχαμε ποδοπατήματα και νεκρούς???

Η πλατεία είναι ακόμα γεμάτη,οι συνελεύσεις δυναμικές και το Ιατρείο αξιοθαύμαστο.
Τώρα γύρισα,αφού τους εφοδίασα με απαραίτητα υλικά.
Μάλιστα δέχτηκαν (και δέχτηκα) να πάρω τα βραδυνά ωραρια ,ειδικά12-6 το πρωί ,γιατί τότε έχουν έλλειψη προσωπικού.

Υ.Γ. Πόσο αποκομμένος μπορεί να είναι κάποιος που δεν ανήκε στην "μαχόμενη αριστερά",που δεν υπήρξε "επαναστάτης" και που τώρα την ασπάζεται?
Που γυρνάει σαν χαμένος εδώ κι εκεί ,μιας και δεν ξέρει κανέναν και κανένας δεν του μιλάει ή δεν τον ενημερώνει?
Αν δεν χρειάζονται όλοι ,σε αυτόν τον αγώνα,πείτε το κάποιοι,οτι τα καταφέρνετε και μόνοι σας.
Πάντως στην συνέλευση καλούσαν όλους μας και αυριο και κυρίως την Παρασκευή,στην διάρκεια της εκβιαστικής "ψήφου εμπιστοσύνης".

γιατί το λές αυτό ? εε???

εγω σκέφτηκα να πέσω στο συντριβάνι μπας και στανιάρω ,,

μάλλον πρέπει να κατουρήθηκα ελαφρά ( ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ) ήταν τρελό σοκ ,, πνιγμός κανονικός !!! 5 λεπτά χωρίς όραση και ανάσα ,,

Ακριβώς Βασίλη....πνιγμός.....!!!

Το προηγούμενο πόστ σου ήταν στις 12:47 και συνέπεσε με τη στιγμή που ξεκινούσαν οι ψεκασμοί και τα "επεισόδια"...

Μετά από 6 ώρες άγριων συμπλοκών, χιλιάδες δακρυγόνα και δραματικές πολιτικές εξελίξεις...εσύ αυτό μόνο έχεις να σχολιάσεις...???

Μ' αρέσει που έδινες και "οδηγίες"...:shot:

-bye-

Ε το είδα μου έκανε εντύπωση το έγραψα!

Να μαστε καλά....να κατεβαίνουμε και να τρώμε χημικά του 1982!!!!!

Έχει photo ο Ηλίας Κ.....

Ορίστε οι φωτό με τα χημικά του 1982,
τα αγόρασε ο μπαμπάς, τα ρίχνει ο γιός...:tdown:

Είναι αυτό που λένε "να αφήσεις κάτι στο παιδί σου" :flipout::flipout::flipout:

attachment.php

attachment.php

Attachments

• test2.jpg
    test2.jpg
    88.8 KB · Views: 75
  • test1.jpg
    test1.jpg
    157.8 KB · Views: 76
Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Η πλατεία είναι ακόμα γεμάτη,οι συνελεύσεις δυναμικές και το Ιατρείο αξιοθαύμαστο.
Τώρα γύρισα,αφού τους εφοδίασα με απαραίτητα υλικά.
Μάλιστα δέχτηκαν (και δέχτηκα) να πάρω τα βραδυνά ωραρια ,ειδικά12-6 το πρωί ,γιατί τότε έχουν έλλειψη προσωπικού.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043