Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ναι ρε φιλε, τα παιδια που παιζαν Κρητικα και τραγουδουσαν στο κεντρο της πλατειας. Και γυρω να βαρανε τα αλλα "οργανα".

Δε θα σταματησω να το λεω, ειμαι πολυ χαρουμενος που βρεθηκαμε εκει σημερα :grinning-smiley-043

Ξεπερνάει την χαρά Στέλιο.....και ξέρω ότι συμφωνείς.

Εϊναι κάτι πολύ ανώτερο. Μάχεσαι σώμα με σώμα για ένα καλύτερο ΣΗΜΕΡΑ και όταν δίνεις μάχη με κάτι τόσο απίστευτα δυνατό και το νικάς, έστω με μικρή νίκη, αλλά ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου, ξεπερνά την χαρά...

Να μαστε καλά....να κατεβαίνουμε και να τρώμε χημικά του 1982!!!!!

Έχει photo ο Ηλίας Κ.....

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

:SFGSFGSF:
Μπράβο σε όλους τους Έλληνες για τον αγώνα που έδωσαν και έπεται πιο δύσκολη συνέχεια.
Λίγο maalox ρε παιδιά..:bigcry:

Γιατί το άλλο???

Έχουν τελειώσει η επιδρομές γύρω στις 17.00 και τα παιδιά κάνουν αλυσίδες 20-25 ατόμων και παίρνουν νερό απο τα συντριβάνια δεξιά της πλατείας και ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ τον δρόμο απο τα χημικά.

Ταυτόχρονα άλλες ομάδες σκορπίζουν στον γύρο χώρο και μαζεύουν το χάος απο σκουπίδια εκτός και εντός της πλατείας....

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ.....Ας το καταλάβουν και να φύγουν απο την καρέκλα τους....

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

:SFGSFGSF:
Μπράβο σε όλους τους Έλληνες για τον αγώνα που έδωσαν και έπεται πιο δύσκολη συνέχεια.
Λίγο maalox ρε παιδιά..:bigcry:

Άσε εγώ τους ξελάσπωσα πάλι.............

Μου το θύμησες...

Απο τις ομάδες των Ιατρείων των Αγανακτισμένων, έβγαιναν αραιά πυκνά και ψέκαζαν τον κόσμο γύρω γύρω στην πλατεία, με ένα φάρμακο για να καταπραΰνουν τους πόνους απο τα δακρυγόνα......

ΘΕΟΙ!!!!!

Παντως το σημαντικο της σημερινης μερας ευτυχως δεν ειναι το ΠΑΜΕ, αυτους θα τους κρινει καποια στιγμη η ιστορια.

Το σημαντικο ηταν η αλληλεγγυη του κοσμου και η ελειψη φοβου. Ο κοσμος ειχε κατι να προστατεψει, την πλατεια και αν με ρωτησει κανεις το εκανε με επιτυχια.
Γιατι δεν μπορει κανεις αλητης να βγει και να μου πει οτι ειμαι γνωστος αγνωστος, ουτε σε μενα ουτε σε κανεναν που ηταν σημερα εκει.

Και το αλλο που εκαναν τα "οργανα" σημερα και δεν το ξερουν, αλλα ελπιζω οτι θα το βρουν μπροστα τους ειναι οτι ο κοσμος σε επομενη τετοια μαζωξη θα εχει σιγουρα μαζι του μασκες... Και τοτε θα δουμε ποιος χορευει καλυτερα κοριτσια...

Στελάρα, πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου και ειδικά για τη πλατεία...

Ο κόσμος έδειξε ότι νιώθει τη πλατεία σα το σπίτι του που πρέπει να το προστατέψει. Εγώ μέχρι χθές έλεγα ότι η κατάληψη της πλατείας δεν είναι αυτοσκοπός...Σήμερα διαψεύστηκα.

Η πλατεία νομίζω πλέον ότι είναι ταυτισμένη με την εξέγερση του κόσμου της Αθήνας...Είναι ίσως ταυτισμένη με την Ελευθερία και την πραγματική Δημοκρατία...

Στη πλατεία μετά τα τελευταία δακρυγόνα (νομίζω γύρω στις έξι...) άρχισε ο χορός (στη μέση της πλατείας) και αμέσως μετά συγκροτήθηκαν ομάδες καθαριότητας που έκαναν λαμπίκο τη πλατεία, αλλά και το δρόμο (τη Φιλελλήνων) δημιουργώντας μιά αλυσίδα όπου μετέφεραν νερό με μπουκάλια χέρι με χέρι...Έπαθα πλάκα!!!:grinning-smiley-043

Υποκλίνομαι στη δύναμη και την αλληλεγγύη αυτού του κόσμου και ελπίζω ακόμη περισσότερο από πριν...:worshippy::worshippy::worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Άσε εγώ τους ξελάσπωσα πάλι.............

Μου το θύμησες...

Απο τις ομάδες των Ιατρείων των Αγανακτισμένων, έβγαιναν αραιά πυκνά και ψέκαζαν τον κόσμο γύρω γύρω στην πλατεία, με ένα φάρμακο για να καταπραΰνουν τους πόνους απο τα δακρυγόνα......

ΘΕΟΙ!!!!!
Και ήταν όλοι σαν Αβορίγινες..:2thumb22sup:

Γιατί το άλλο???

Έχουν τελειώσει η επιδρομές γύρω στις 17.00 και τα παιδιά κάνουν αλυσίδες 20-25 ατόμων και παίρνουν νερό απο τα συντριβάνια δεξιά της πλατείας και ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ τον δρόμο απο τα χημικά.

Ταυτόχρονα άλλες ομάδες σκορπίζουν στον γύρο χώρο και μαζεύουν το χάος απο σκουπίδια εκτός και εντός της πλατείας....

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ.....Ας το καταλάβουν και να φύγουν απο την καρέκλα τους....

Αιμίλιε δεν ήταν 17:00 γιατί εκείνη την ώρα εγώ μόλις είχα φτάσει και τα δακρυγόνα στην Αμαλίας έξω από το Κήπο έπεφταν ακόμα βροχή...

Η "αλυσίδα" καθαρισμού πρέπει να σχηματίστηκε γύρω στις 19:00...

Ωραία ήταν ... ήπιαμε πράμα με το τσουβάλι ( που το πουλάνε αυτό ? αρχίζει και μου λείπει ,,, θέλω μια τζουρα ακόμα τώρα !!! )

το συστατικό του κόσμου όλα τα λεφτά ,, εδρεώνεται πλέον κάτι ουσιαστικό ..

τα μπατσόνια πραιτωριανοί μετρήσανε σήμερα αντιδράσεις και φάγανε σοπάκι κάργα ,,

ειδωμεν .....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Υποκλίνομαι στη δύναμη και την αλληλεγγύη αυτού του κόσμου και ελπίζω ακόμη περισσότερο από πριν...:worshippy::worshippy::worshippy:

Αδερφε δεν εχω να προσθεσω τιποτα. Εγινε μια καλη αρχη!

Χαχαχαχα... επρεπε να εισαι απο μια μερια να δεις φατσες... χαχαχα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

χαχαχαχαχαχαχα!!!!Ναι ναι!!!!

GW293H357

Αν δεν εχετε μαλόξ και το λεμονάκι καλό είναι :-))
Εμίλιε τους είδα με τον καθαρισμό αλλά το κακό είναι οτι εχουν ποτίσει τα δεντρα και από κατω δημιουργούν συγκίνηση.
Δεν πρεπει ο δημος Αθηναίων και οι οικολόγοι να κάνουν μηνυση για την εξακολούθηση μόλυνση του πρασίνου?

Αιμίλιε δεν ήταν 17:00 γιατί εκείνη την ώρα εγώ μόλις είχα φτάσει και τα δακρυγόνα στην Αμαλίας έξω από το Κήπο έπεφταν ακόμα βροχή...

Η "αλυσίδα" καθαρισμού πρέπει να σχηματίστηκε γύρω στις 19:00...

Ναι ναι sorry 18.00 και κάτι ήταν....

Τα είπε ο Στέλιος και ο Αιμίλιος. RESPECT από μένα, ήταν ένα καλό μάθημα προς πολλές κατευθύνσεις. (Ακόμα και στα συμπαθή τετράποδα)
2 ερωτήσεις σε καναπεδάτους:
1. Η μάσκα ή το μαντήλι ή μπλούζα θεωρούνται κουκούλες?
2.Οι χιλιάδες κόσμος που έκαναν συνέχεια αντεπίθεση στους μπάτσους, ήταν στημένοι κουκουλοφόροι ασφαλίτες?

Αν δεν εχετε μαλόξ και το λεμονάκι καλό είναι :-))
Εμίλιε τους είδα με τον καθαρισμό αλλά το κακό είναι οτι εχουν ποτίσει τα δεντρα και από κατω δημιουργούν συγκίνηση.
Δεν πρεπει ο δημος Αθηναίων και οι οικολόγοι να κάνουν μηνυση για την εξακολούθηση μόλυνση του πρασίνου?

Ναι ρε ο Καμίνης θα κάνει τα κονέ του πάλι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αδερφε δεν εχω να προσθεσω τιποτα. Εγινε μια καλη αρχη!

Χαχαχαχα... επρεπε να εισαι απο μια μερια να δεις φατσες... χαχαχα
Εκεί ήμουν βρε πριν λίγο γύρισα.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εκεί ήμουν βρε πριν λίγο γύρισα.-bye-

Καλα ρε, δεν ντρεπεσαι, παρε κανεναν κανενα τηλεφωνο, εμεις ειμασταν γυρω στους 7-8 "τρομοκρατες" μαζι, πολυ γελιο.

Υ.Γ. Ασε που θα σε ρωταγα και για τους φακους... :BDGBGDB55:

Στα Ιατρεία των Αγανακτισμένων η κατάσταση την ώρα της πολιορκίας ΤΡΑΓΙΚΗ.....(εννοώ απο τον αριθμό των περιστατικών)....

Αφού τελείωσε το πανηγύρι(των δακρυγόνων) και έχουμε επιστρέψει στις σκηνές των Ιατρείων....Βλέπω μια κυρία γύρω στα 55-60 με γάζες στον αγκώνα, στην παλάμη, στον καρπό του άλλου χεριού και στον αγκώνα του άλλου χεριού....Γεμάτες με Betadine....

Δεν ήταν ούτε με κουκούλα, ούτε πέταγε μολότοφ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2

Καλα ρε, δεν ντρεπεσαι, παρε κανεναν κανενα τηλεφωνο, εμεις ειμασταν γυρω στους 7-8 "τρομοκρατες" μαζι, πολυ γελιο.

Υ.Γ. Ασε που θα σε ρωταγα και για τους φακους... :BDGBGDB55:
Κοίταγα γύρω μπας και δω κάνα γνωστό αλλά δεν,έφυγα απ'την δουλειά και δεν είχα μαζί το τηλέφωνο κανενός.
Next time..-bye-